Биокомбинации

Тъканни соли в различни комбинации се прилагат при различни здравословни проблеми. Още по-добре е да се съчетава приемането на тъканни соли с хомеопатия, подходящо хранене и микроводорасли.

Ето някои от често прилаганите биокомбинации. За простота тук пропускам изброяването на съставките.

Биокомбинация №1. Анемия

Смущения при оформянето на кръвта в следствие на приемането на неподходящи и трудно смилаеми храни или живот в нездравословни условия. Намалено производство на червени кръвни клетки и дефектни червени кръвни клетки. Лесно се разрушават от обикновените процеси. Постоянна загуба на малки количества кръв от всяка част на тялото. Например: стомашни и дунолеални язви и т.н. Остро влошено състояние поради наблягане на умствена работа.

Биокомбинация №2. Астма

Проблеми с издишването поради спазъм на бронхиалните мускули което води до прекалено раздуване на белите дробове и причинява пристъпи на задух с усещане за задушаване поради секрецията на слуз. Конвулсивна кашлица, бронхиална астма, влошаване вечерно време и рано през нощта и има нужда от чист и хладен въздух.

Биокомбинация №3. Колики

При никнене на зъби при бебета които страдат от колики, които ги карат да си присвиват крачетата. Газове или запек при възрастни хора и деца, които водят до колики и спазматични болки.

Биокомбинация №4. Запек

Червата са запечени, чести позиви но неспособност да се пускат газове. Главоболие, лош дъх от устата и лош вкус със сух език.

Биокомбинация №5. Хреми и настинки

Остро възпаление на лигавицата на горните дихателни пътища с втрисане, кихане, главата се чувства тежка, кожата суха, неспособност да се диша през носа, постоянна секреция от носа.

Биокомбинация №6. Кашлици

Тежест в главата, чувство за теснота и притискане на гръдния кош, суха или влажна кашлица с оскъден или обилен секрет, експекторация – отхрачване, бронхит, сух болезнен катар, болезнено дишане.

Биокомбинация №7. Диабет

Постоянна жажда, увеличена секреция на урина, общо отслабване, склонност към кома, нервно напрежение, езика е уголемен, сух, червен. Кожа суха с бърз пулс. Чест запек, болки в краката.

Биокомбинация №8. Диария

Отделяне на редки изпражнения при консумация на неподходяща или замърсена храна, втрисане и дискомфортни колики с усещане за газове.

Биокомбинация №9. Дизентерия

Отделяне на чести и оскъдни изпражнения със слуз и кръв. Болки в корема и постоянен позив да се изпразват червата. Инфекции причинени от вода, храна, мухи и замърсяване от секрециите на болни хора.

Биокомбинация №10. Увеличени сливици

Болки в гърлото с бели петънца които оформят сиреняви материи, увеличени сливици, обложен език, лош дъх, втрисане, болки в гърба и крайниците. Обща отпадналост, болка и често стрелкане в ушите. Безапетитие.

Биокомбинация №11. Температура

Всякаква температура и втрисане при всички възпалителни болести.

Биокомбинация №12. Главоболие

Всякакви видове главоболие с различна интензивност. Причините могат да бъдат конгестия, прилив на кръв към главата , невралгия, нервност след притеснения и неприятности, както и липса на сън. Влошаване вечер и топла стая, подобряване от чист въздух.

Биокомбинация №13. Бяло течение

Всякакви форми на бяло течение в пубертета, при бременност и в климактериума. Общо отпаднали изтощени организми придружени с хистерия.

Биокомбинация №14. Шарки

При хрема с кихане и рядък секрет от носа, кожни обриви, катари в горната част на дихателните пътища. Морбили – най-заразна от всички шарки. Кашлица и прегракнал, пресипнал глас, обложен език.

Биокомбинация №15. Менструални смущения

Всякакви видове менструални оплаквания при млади момичета и жени на средна възраст. Мензис обилен, нередовен или прекалено продължителен.

Биокомбинация №16. Нервно изтощение

Всякакви видове изтощения и умора. За облекчаване на слабостта при нервно изтощение, отслабване на сърцето и стомаха, безсъние.

Биокомбинация №17. Хемороиди

Препоръчва се при всякакви видове хемороидални възли, вътрешни и външни хемороиди, кървящи хемороиди с болка или без болка.

Биокомбинация №18. Пиореа

Тя е честа при хора които дишат през устата и които не си мият зъбите. Краищата на венците са възпалени и лесно кървят. Гной се появява спонтанно или се изстисква при натиск. Зъбите са разхлабени и някои могат да паднат. Повишено отделяне на слюнка и слуз. Лош вкус и лош дъх от устата.

Биокомбинация №19. Ревматизъм

Ставите на крайниците са подути и болезнени, болката може да доведе до безсъние, обикновените симптоми свързани с температура са налице, лумбаго с много силна болка при свиване на мускулите на гърба.

Биокомбинация №20. Кожни болести

Пърхут на скалпа, детска екзема на лицето, всякакви гнойни обриви, херпес, различни екземи, раш и подобни заболявания.

Биокомбинация №21. Проблеми с никненето на зъбите

Никненето на зъбите е лошо време за родителите. Децата са много непослушни, лоши и непрекъснато плачат. Тези таблетки помагат зъбите да поникнат лесно, безболезнено и бързо. Те помагат да се изграждат тялото, костите и се увеличава апетита на бебетата.

Биокомбинация №23. Зъбобол

Благотворно действа при всички случаи на ревматични, невралгични зъбоболи.

Биокомбинация №24. Тоник

Това е тоник за млада и стара възраст. Благотворен за бързо растящите младежи, за да преодолеят проблемите свързани с периода на разтеж. Също така се препоръчва на жени които имат много деца и за възрастни хора за да се подмладят.

Биокомбинация №25. Лошо храносмилане

Всички проблеми свързани със стомаха, газове, диспепсия, киселинност, колики, главоболие, жълтеница.

Биокомбинация №26. Лесно раждане

Ако се взема през последните три-четири месеца от бремеността, родилните болки ще бъдат много облекчени.Ще има голяма полза за конституцията на майката и бебето. Предотвратяват аборт.

Биокомбинация №27. Жизненост

Импотентност, обща слабост, преждевременно остаряване, за освежаване на цялата сексуална система.

Биокомбинация №28. Общ тоник

Хармонично съчетание на единадесет от дванадесетте тъканни соли необходими на човешкия организъм. Благотворен за всички хора които страдат или се възстановяват от изтощителни болести, например: туберкулоза, трески, пневмонии, диарии, дифтерии и т.н.Благоприятен и за здрави хора при които редовната му употреба предотвратява болестите.

Можете да си поръчате тъканни соли и биокомбинации от офиса на Анхира на тел. (02) 9628277 и 8629249.
Повече за тъканните соли и биокомбинациите можете да научите от специалната книга.