AquaSource: път към здраве и благоденствие

Времето е ново и предизвикателства стоят пред нас на всяка крачка. От замърсяване на околната среда през преработени непълноценни храни, лекарства със странични действия и пр., та чак до несигурност на работните места и постоянно растящи цени, които заплатите не смогват да догонят… Какво мислите да предприемете?

Представяме ви решение, което ще ви помогне не само да се грижите за здравето си, а и да откриете нови финансови възможности.

Какво можете да откриете в света на AquaSource:

  1. Суперхраните на AquaSource: Доверете се на силата на природните суперхрани като водорасли (АФА, спирулина, дуналиела, келп, червени водорасли), коластра и други. Тези продукти са известни с тяхната способност да подобряват здравето и да повишават енергията.
  2. Природни Хранителни добавки: коластра с добавен лактоферин и пробиотик, добавки за ставите, костите, кожата, черния дроб и др., колаген и други добавки за подмладяване… Нека природата се грижи за вас.
  3. Натурална Козметика: Подхранете кожата си отвън и отвътре с нашата гама от продукти, като специалния крем за жени Moon Rise с див ямс и ексклузивната серия натурални продукти за грижа за кожата Natural Being.

Как да станете част от AquaSource?

За еднократна инвестиция от само 99 лв., ставате част от нашия свят. Получавате:

  • Свой интернет офис и страница за онлайн пазаруване
  • До и над 30% отстъпка от всички продукти
  • Достъп до изгодни промоции
  • Възможност да снабдявате себе си и близките си с отлични продукти на дистрибуторски цени
  • Доживотни дистрибуторски права, които ви дават възможността, ако решите, да развивате свой собствен бизнес

“Като част от AquaSource почти 30 години, мога да ви кажа, че продуктите и общността наистина променят живота. Като холистичен лекар интегрирам продуктите в индивидуални планове за здраве на моите пациенти. При нас не сте само клиент или дистрибутор – ставате част от семейство, където здравето, образованието и подкрепата са на първо място. Ние ви предлагаме готова система, базирана на години опит.” – д-р Петър Найденов

Общността на AquaSource

В нашите редици има  опитни директори, които разбират отлично ползите от продуктите, както и лекари, готови да ви консултират и подкрепят. Включвайки се в нашата мрежа, вие не само получавате качествени продукти, но и цялата подкрепа и знанията на общността ни.

Това е AquaSource – вашата врата към здравословен живот и нови възможности. Време е да направите първата крачка. Ние вярваме в силата на природата и общността. А вие?

Включете се сега!