Суперхраните AquaSource като част от холистичния подход към здравето

Основният ни принцип е холистичен подход към здравето. Екипът ни комбинира различни методи като хомеопатия, ХДТ, ХП, Цветя на Бах, тахиони, суперхрани и добавки на АкваСорс.

Тези продукти са част от програмите, които изработваме за вас и са тяхна неизменна и незаменима съставка. Те повишават общите нива на енергия в организма, съпротивителните сили, подобряват работата на имунната система, прочистват, енергизират и подхранват тялото. Като цяло подпомагат другите методи и повишават резултатите им.

Живеем във време, в което трябва да мислим за адекватна суплементация с подходящи суперхрани и добавки. Това вече го знаят дори малките деца, пише го във всяко списание, казва ни се по телевизията, четем го в социалните медии всеки ден.

Так че, моля имайте предвид, че винаги препоръчваме и настояваме да се ползват продуктите на Аквасорс като част от холистичния подход към възстановяване на здравето ви, за което сте дошли при нас. Ако това не е съвсем по вашия вкус, моля също така имайте предвид, че резултатите може да не са тези, които бихте искали.

Ние сме насреща да помогнем. Решението е ваше.