Превърнете живота си в истинско приключение

Д-р Теодора Грънчарска завършва медицина във варна през 1985 г. Десет години работи вътрешни болести, гастроентерология и спешна медицина. Интересите й към храненето и диетологията са причина да се обърне към алтернативната медицина. Работила е и в центъра за безлекарствено лечение на д-р Емилова. Завършила е лондонския колеж по класическа хомеопатия през 1997 г. Занимава се с природосъобразно хранене и гладолечение, класическа хомеопатия, алготерапия и рейки.

Кога и как започнахте да работите с АкваСорс?
Моето включване в АкваСорс не беше еднократен акт, а по-скоро продължителен процес, пълен с вътрешни противоречия. Макар че се включих почти веднага, когато фирмата дойде у нас, няколко години само консумирах продуктите. През това време успях да се убедя в превъзходните им качества, но ми трябваше много време, за да преодолея своите собствени предразсъдъци…

1. предразсъдък: трябва да практикувам „чиста хомеопатия” – въпреки, че се занимавах със здравословно хранене още преди да започна да уча хомеопатия, и се бях убедила в невероятното значение на естествената, качествена храна за очистването на организма от токсини и зареждането му с енергия… а колкото по-добра е енергията на организма, толкова по-добре той отговаря на хомеопатичното лечение.

2. предразсъдък: предлагането на продуктите може да накърни имиджа ми на лекар – което също няма нищо общо с истината, защото имиджът на един лекар се определя единствено от резултатите му. Постепенно се убедих, че моите колеги хомеопати, които вече работеха с продуктите на АкваСорс, се радваха на много добри резултати.

3. предразсъдък: работата с мрежата ще ми отнема много време и ще ми пречи да се уча и усъвършенствам… Но и тук нещата се оказаха не точно така – въпреки, че имах време, не можех да си позволя да уча при най-добрите учители по финансови причини. По-късно именно допълнителните доходи от АкваСорс ми дадоха много повее възможности в това отношение.

4. предразсъдък: българинът не може да си позволи тези продукти… Но в същото време виждах как българинът ежедневно си позволява много по-луксозни неща. Най-накрая осъзнах, че аз съм лекар и моята работа е да предложа на пациента това, което е най-добро за неговото здраве, а не да преценявам какво той може или не да си позволи.

Така че истинското ми осъзнато включване в АкваСорс стана доста по-късно, в края на 2001 г. Не че нещо специално се беше случило в моя живот тогава, или че ситуацията около мен се беше променила, просто тогава се промени моето отношение.

Промени ли ви в професионален и личен план работата ви в мрежата и с продуктите на АкваСорс?
Да, съвсем определено. Подобри се качеството на работата ми, защото от една страна, използвам продуктите на АкваСорс и те се превърнаха в мой незаменим помощник. От друга страна, по-добрите доходи ми позволяват да повишавам квалификацията си. В личен план също се чувствам по-спокойна, по-уверена в себе си, по-независима от външните обстоятелства.

Кое ви кара да продължавате да работите с АкваСорс?
За мен най-хубавото на мрежата е, че тя е нещо живо, което диша, пулсира. Прилича на дете, което расте и се развива пред очите ни. Когато си помисля за моята мрежа, аз не си представям лостове, копчета, клавиатури и офиси, а лица, усмивки и очи на приятели. Ще продължа да работя с АкваСорс, защото предлага уникални продукти и защото хората, които работят в нея са уникални. Вибрацията в тази мрежа е страхотна. А на хората си бих казала: “Работата в АкваСорс е шанс да промените качеството на живота си, да се развивате и да превърнете живота си в истинско приключение!”