Настинки? Грип? – Не, благодаря!

През есента и зимата има по-малко слънце и витамини. Имунитетът ни спада. Вирусите точат зъби и доволно потриват ръце, като гледат как сами им водим рожбите си в детската градина и училището. В затворените помещения децата по цял ден си обменят всевъзможни микроби, а след това ни ги донасят вкъщи…

Какво може да се направи по въпроса? От дългогодишния опит на хората, ползващи суперхраните AquaSource, са се утвърдили няколко много прости, ефективни и достъпни схеми, които намаляват честотата на боледуване и помагат да се справим с много болести без лекарства.

Зелена Енергия: Имунитет на капсули

С нейна помощ по-лесно си изработваме антитела срещу микробите. Набавя повечето необходими микроелементи, незаменими аминокиселини, витамини и др. Хората, които я ползват, имат повече сили и почти не боледуват. Ако се разболеят, те се справят много по-лесно с болестите и то най-често без лекарства. Дори ако се наложи да се вземат лекарства, Зелената енергия помага за по-бързо възстановяване.

Зелена енергия се приема профилактично по 3 капсули на ден, а при настинки 10 капсули наведнъж и след това по 5 капсули на всеки два часа, докато се усети подобрение. При деца дозите са по-малки.

ЕМК: Здрави и устойчиви лигавици.

Лигавиците на дихателната и храносмилателна система са най-важната ни бариера срещу микробите. Не е все едно дали вирусите ще намерят пролуки в клетъчните стени, през които лесно да влязат, или ще ги посрещне непробиваема бариера! ЕМК влияят благоприятно и при възпалителни процеси и алергии. Освен това от ЕМК кожата и косата стават видимо по-здрави и по-хубави!

Коластра: Готови антитела срещу 20 вида микроби.

Унищожава причинителите на настинките, ако те са някои от тези 20 вида. Но даже и настинката да е свързана с други микроби, коластрата пак е полезна. Тя помага за възстановяване на лигавиците (заедно с ЕМК) и е добра защита срещу т.нар. условно патогенни микроби, които присъстват в организма, но обикновено не го разболяват. Когато сме нападнати от нови микроби, трябва да се фокусираме върху тях и така не ни остава енергия да контролираме останалите.

И при най-малко съмнение за настинка, веднага давайте коластра! Най-добре я приемайте профилактично цяла зима на празен стомах с много вода по 1 капсула дневно за деца и по 2 капсули – за възрастни.

Слънчева и Клетъчна енергия: Мигновен ефект!

Незаменими са при започващи настинки и инфекции, независимо от какви микроби се причиняват. Усвояват се мигновено под езика и за секунди са в кръвта. Подсилват имунната система и ни помагат да произвеждаме енергия и да се справяме много по-бързо с болестите.

Описаните продукти подобряват здравето като набавят пълноценна храна за клетките на тялото ни.

Ако все пак настинете, препоръчваме ви:

  1. увеличете приеманите количества два-три пъти
  2. хранете се предимно с плодове и зеленчуци
  3. пийте горещ билков чай с мед и лимон.
  4. при нужда потърсете лекарска помощ.