Здрави, силни и красиви през лятото – и не само…

На море или на планина, на село или на Карибите –
какво ни трябва, за бъдем спокойни за децата и за нас,
да си изкараме отлично и да се върнем по-здрави

Лято е. Стягате ли багажа за почивка? А сложихте ли най-важното? Що е то: Леко, нечупливо, не заема място, лесно за употреба, подобрява здравето, трябва ни всеки ден, стопява килограми, полезно е за цялото семейство, особено важно е за децата, в много случаи направо е незаменимо… и да не тръгвате на почивка без него! От 1996 г отговорът на този въпрос е ясен: АкваСорс!

,

Летни вируси & грип

Понякога от стреса покрай пътуването, смяната на климата и новите контакти имунната система не издържа и нас или децата ни хваща летен вирус. Температура, повръщане, диария … и почивката отиде, та се не видя! На това отгоре всяка година ни плашат и с различен грип! Казват, че вирусите се хващали най-лесно по самолетите, защото няма къде да бягаш!

Истината е, че вирусите постоянно мутират и антибиотиците не им действат. Единственото спасение, в това .число срещу свински, птичи и пр. грип, са добрият имунитет и здравите лигавиците – затова:

Зелена енергия: наречена още активатор на имунната система, тя ни помага да се справяме с всички вируси и прочие микроби. Освен това предпазва от радиация и чисти токсини. Може и трябва да се дава на децата и бебетата след тримесечна възраст. Ще ви спести много нерви и разкарвания по доктори. Задължителна е, ако сте тръгнали с деца на море/балкан…

Колактив-3: съчетание от: коластра – осигурява антитела срещу 20 вида микроби (имунитет наготово) плюс растежни фактори за бързо възстановяване на всички тъкани; природния антибиотик лактоферин – пречи на вирусите да се захващат за клетките ни и спира развитието на бактериите като взема желязото от тях (след което го носи на костния мозък за да се произвежда хемоглобин); ацидофилус – полезна бактерия, която помага срещу летните диарии и отравянията със съмнителна храна…

ЕМК: много важни за доброто състояние на лигавиците и кожата, особено при излагане на слънце и вятър или когато сме хванали вирус.

Бифидус: полезна бактерия, предпазва бебета и малки деца от диарии и чревни инфекции , дава се и след прием на антибиотици.

„Как да ида на плаж толкова дебел/а?”

Ако едва се побирате под чадъра, разполагате с два варианта:
1. Да се криете далече от хората.
2. Да отслабнете и заприличате на себе си – ето как:

Лайтен-ъп! – вкусен протеинов шейк, почти без калории, с бадеми, киноа, водорасли, ензими, L-карнитин (топи тлъстини), алфа-липоева киселина (за черния дроб), йод (за щитовидната жлеза), CoQ10 (за енергия), хром (подобрява обмяната, намалява желанието за сладко), и т.н. Много вкусен, приготвя се за секунди, след него коремът спада, чувствате се великолепно и няколко часа не ви се яде. За месец ще смъкнете 5-6 кг.

АлоеФреш: предотвратява запека, подобрява храносмилането, чисти червата, отбременява черния дроб и бъбреците, решава редица проблеми, които пречат на отслабването.

ЛивърКленз: помага на черния дроб, който е главната лаборатория в тялото. При всички пълни хора черният дроб винаги е претоварен и едно от най-важните неща, които трябва да направим ако искаме да отслабнем е да изчистим и активираме черния дроб. Повече по този въпрос…

CoQ10 с хром и АФА: Коензим Q10 е нужен за производство на енергия, наречен е „чудото за сърцето”, повишава потентността, дава сили на мускулите. Пълнотата е свързана с недостиг на CoQ10 и добавянето му спомага за отслабване. Хромът е много важен за добрата чувствителност на клетките към инсулин и оттам за всички аспекти на здравето. АФА е регулатор на ПНЕИ системата (вижте „Как да се справим с последствията от стреса”).

Цветята на д-р Бах: балансират емоциите и хармонизират психиката. Помагат тогава, когато дебелеем от негативни емоции. Споделете какво ви тревожи, за да ви предложим индивидуална комбинация, или направо си изберете от описанията. Поръчайте си шишенце с вълшебни капки – а в съчетание с продуктите АкваСорс спокойно може да очаквате чудеса!

Слънцето – приятел или враг?

Зависи от самите нас. Без достатъчно слънце не може да произвеждаме витамин D, затова е много важно половин-един час на ден да се печем на слънце. От друга страна слънцето е източник на радиация и може да бъде канцерогенно. И все пак? Може да се печете сутрин до 11 и следобед след 17 ч., отначало само 15-20 мин. Пазете децата от слънце между 11 и 17 ч.

Внимавайте с козметиката! Много слънцезащитни лосиони са тъпкани с химия и може да алергизират вас и децата. Най-добре използвайте козметиката Natural Being, защото е 100% натурална и наистина се грижи за вашата кожа. С Тонизиращ гел и с Крем за ръце и тяло спокойно можете да мажете неограничено и себе си, и децата. Ако изгорите, към крема добавете ЕМК, зелена енергия и коластра.

Супер Антиоксидант: вземайте го всеки ден, за да защитите клетките си от свободните радикали, които съсипват кожата ви, причиняват рак и други болести и водят до остаряване. Ако пушите, наблягате на алкохол, не спите нощем и сте го ударили на живот, САО ще ви помогне да издържите почивката по-безнаказано.

Още някои летни (и не само) хитринки

На почивка сте. Предстои яко хапване и пийване. За да не ви е тежко на корема, вземайте храносмилателни ензими преди „сеансите”!

Препили сте, боли ви глава, светът ви е крив? Няколко зелени енергии и два антиоксиданта ще ви помогнат.

Предстои ви мач, ходене, плуване, катерене? Клетъчна енергия съдържа CoQ10 за мигновено усвояване. Една лъжичка под езика и включвате на турбо.

 

Детето е с температура? Дайте му 5 Зелени енергии и 2 Колактив-3. Повтаряйте през 2-3 часа докато се разбере накъде отиват нещата. Често това е всичко, което трябва да направите, за да се реши проблемът.

Предстои ви нощен живот? Милото иска още ласки? Пийнете двойна доза Мака енергия и се тъпчете с клетъчна енергия и зелена енергия, за да сте отличници както на дансинга, в леглото. А ако се уморите, заредете се пак! Тя/той заслужава…

Нещо не сте в настроение? Подхранете си мозъка с водорасли АФА (3х4 капс./ден). Вземайте подходяща комбинация цветя на д-р Бах.

Предстои ви дълго шофиране? Яжте само Лайтен-ъп, всеки час вземайте по една АФА и малко клетъчна енергия. Така ще бъдете перфектни зад волана.

 

Напитката с Хималайска сол предпазва от дехидратация в горещините. А сол с мелничка е оригинален подарък за всякакви поводи!

Алтернатива на типичната почивка

Не е голяма философия да правим това, което правят всички останали. Но и резултатите в повечето случаи са доста посредствени… Ако искате да бъдете различни, само за едно лято можете да преобразите тялото си и да издигнете здравето си на ново, много по-високо ниво. Иска се постоянство, малко воля, достатъчно информация и подходящ набор продукти на АкваСорс.

Впрочем, защо не си направите клиентски номер в нашата мрежа? Така ще можете да си поръчвате качествени продукти – при това с добра отстъпка. Представете си само удивлението на всички, като ви видят наесен – стройни, силни, с ново, по-хубаво и здраво тяло и блеснали очи! И тогава, ако сте доволни, можете да им разкажете за АкваСорс и да ги поканите и те да опитат – за да има повече здрави, красиви, умни и енергични хора около нас, за да сме по-спокойни за децата си и родителите си.

А защо не и да печелите повече пари? Така ще имате много по-голям избор в живота…


Желаем ви вълшебно и незабравимо лято!