АкваСорс в помощ на детските лекари

Всички продукти на АкваСорс са полезни, но някои от тях направо са незаменими за децата – това потвърждават много лекари, които го ползват в практиката си. И вие може лесно да се убедите в ефекта им върху здравето на децата – просто трябва да наблюдавате непредубедено действието им в продължение на 3-4 месеца.  Сигурни сме, че след това ще ги препоръчвате на всички майки за децата им!

Моля, запознайте се с презентацията, която д-р Найденов представи на колегиум в Детска клиника към Медицинска академия – София. След презентацията коментарът на някои от присъстващите специалисти (професори!) беше “Абе, май ще трябва и аз да вземам коластра”!

Това бе очаквана реакция – все пак, в педиатрията ползите от коластрата са сравнително добре известни. Друг е въпросът, че и досега ролята й в лечението на болните деца грубо се подценява… Не допускайте тази грешка! Колактив-3 на АкваСорс е изключителен помощник на лекаря в поддържането на детското здраве и истински спасител за децата! Ако още не го ползвате, огледайте се – вече сме 21. век!

Що се отнася до водораслите, повечето колеги от МА ги подминаха като нещо екзотично и странно, или иначе казано – те не бяха дори готови да приемат информацията, камо ли да започнат да прилагат водорасли. А това е много жалко, тъй като става дума за най-съвършената суперхрана в света. Какво да се прави – ние сме пионерите в една област, която едва след години ще бъде призната и дори изучавана в здравните университети.

А засега – просто не пропускайте шанса да бъдете сред най-информираните и се възползвайте от предлаганата информация. Започнете да приемате водорасли и ги препоръчвайте на своите пациенти – резултатите приятно ще ви удивят!

Моля, кликнете върху интересуващите ви слайдове за да ги отворите в по-голям размер. Ако искате, кликнете върху първия слайд и после върху дясната половина на изображението за да видите следващия слайд или върху лявата за предишния.

Благодарим ви за интереса към суперхраните АкваСорс! Желаем ви здраве и дълголетие!