Ниво 2: Астрология на партньорствата

Курс по астрология на партньорствата

Ден 1:

09.00-10.30: Оценка на наталната карта откъм нужди и потенциал за хармонично партньорство. Сигнификатори на партньорства, на щастие и нещастие в отношенията. Елементите и партньорствата. Кой човек става за съпруг и кой за любовник. Какво носят хората на своите съпрузи.

11.00-12.30: Разположение и влияние на хороскоп А върху хороскоп Б. Синастриални аспекти: Хармония, допълване, конфликт, напрежение, несъвместимост. Ролята на светилата и асцендента. Личните планети. Тежките планети.

13.30-15.00: Любов и семейство. Сексуална (не)съвместимост. Децата в семейството и връзките им с родителите. Несподелена любов. Брак по любов, по сметка, за сигурност и пр. Вярност и невярност. Намеса на трети лица в двойката: любовни триъгълници. Други видове партньорства

15.30-17.00: Композит. Средни точки. Партньорството като отделна, трета личност. Построяване на композит на 2,3 и повече лица. Принципи на тълкуване на композитна карта.

Ден 2:

09.00-10.30: Минали животи и партньорства. Лунни възли. Сродни души. Кармични отношения. Изчерпване на кармата. Отношения и здраве

11.00-12.30: Ролята на Хирон в отношенията. Някои допълнителни важни моменти в оценяване на партньорството

13.30-15.00: Разглеждане на конкретни партньорства. Примери с известни личности. Синастрия и композит на хора от курса по желание.

15.30-17.00: Въпроси и отговори. Затвърждаване на наученото.Курсът изисква минимални знания по астрология – т.е да знаете коя планета в кой знак и дом какво означава и да имате понятие за аспекти.

Всички курсисти имат право на отстъпка 20% при астрологични и хомеопатични консултации с д-р Найденов.

За информация за следващата дата на провеждане на курса се обърнете към екипа.