Майсторски клас по синастрия във Варна – 23 и 24 октомври 2021

23 и 24 октомври 2021
Варна, център “Хармония”, ул. Студентска 1А, ет. 2
Водещ: д-р Петър Найденов
Такса за участие 140 лв.

За да участвате в Майсторския клас, трябва да имате минимални знания по астрология – т.е да знаете коя планета в кой знак и дом какво означава и да имате понятие за аспекти.

Ще се научим как да подбираме хората, които ни заобикалят и с които общуваме, така че да привличаме повече късмет и благоденствие в живота си. Ще разберем кои хора ни носят късмет, с кого е добре да работим, кой е подходящият за нас партньор в личен план и пр. Чрез анализиране на взаимоотношенията си ще можем да разберем по-добре някои ситуации в живота си.

Записването за участие става предварително като се обадите на тел. 0878 198591 – Камелия Захариева и заплатите капаро 70 лв. Останалата част може да доплатите на място в деня на курса. За ваше удобство капарото може да платите по банка, в офис на EasyPay или с карта онлайн.

Ще се учим най-вече да правим синастрия, или да разбираме как двамата партньори си влияят един на друг, доколко са съвместими и доколко не могат да се гледат, кои са най-добрите и най-лошите интераспекти в едно партньорство, от какво зависи стабилността и успеха на брака и на съвместния бизнес, как да познаваме перспективните хора, с които бихме могли да развиваме общ бизнес, както и други темо по желание на участниците в Майсторския клас..

В по-малка степен ще говорим за композит, или какво става, когато двама души оформят партньорство, доколко е успешно то като отделна, трета личност.

Ще разгледаме и такива интересни теми като сродни души, кармични връзки, кога се разплита кармата на една връзка, изчерпване на връзката, намеса на трети лица в двойката, децата в семейството и връзките им с родителите, минали животи и партньорства, отношения и здраве, любовни триъгълници, сексуална (не)съвместимост, брак или партньорство по сметка и др.

Ако искате, може да представите хороскопи за разглеждане. За тази цел трябва да знаете своите и на партньора си данни – година, дата, място и час на раждане. Така от конкретните случаи, на които д-р Найденов ще направи разбор, ще стигаме до общите принципи, които определят перспективите на всяко едно партньорство.

Моля да препратите тази информация на ваши познати, които се интересуват от синастрия. Благодаря предварително!