Отслабни с промоция

Благодаря, че проявихте интерес към книгата  „Отслабване с хомеопатия“.

Надявам се, че ще успеем да постигнем желаните резултати.

Винаги се започва отнякъде и моят съвет като холистичен лекар с над 20 г практика към всички, които искат да отслабнат, е да започнат с програмата на АкваСорс „Лесно Начало“.

Защо? Защото активността на пробиотиците намалява при употреба на антибиотици и сулфонамиди, което изисква повишаване на дозировката и продължаването на приемането им и след прекратяване приема на антибиотика. Много е важно да се обясни на пациента, че пробиотикът не трябва да се взима заедно с антибиотика, защото антибиотикът унищожава пробиотика (пробиотиците всъщност са бактерии, а антибиотиците са предназначени да унищожават бактериите и не правят разлика между полезни и вредни за организма). Най-вероятно и вие едва ли сте отделили необходимото време да захраните тялото си с пробиотици, така че да възстанови чревния си баланс и доброто храносмилане.

След всичко казано дотук, мога съвсем отговорно да твърдя (имайки предвид познанията върху състава и действието им), че Лесно Начало на АкваСорс включва едни от най-добрите пробиотици на българския пазар в момента.

Първото нещо, което трябва да направите е да вкарате храносмилателната и отделителната си система в необходимия баланс, така че тялото ви да може вече да усвоява пълноценно необходимите за него хранителни вещества, а ненужното да изхвърля. Така няма да натрупва токсини, които от своя страна затрудняват работата на черния дроб. При това се забавя метаболизмът, усеща се спад на енергията, уврежда се имунната система и след време се развиват какви ли не бактерии, гъбички и други по-сериозни заболявания.

Приемайте продукта „Лесно Начало“ така, както е описано в листовката, пийте по 2 литра изворна вода на ден, всеки ден ходете бързо по 30 минути и умерено по 1 час, направете си план в съзнанието, че започвате един нов процес във вас и се наслаждавайте на отслабването.

Прогамата е толкова ценна, именно защото включва 4 специализирани продукта: Ацидофилус, Бифидус комплекс, Храносмилателни ензими и водорасли АФА (линк към инфо за АФА)

Подробно за пробиотиците съм написал тук (http://zdravodete.com/superhrani/probiotitzi)

Препоръчвам ви да се възползвате от следното предложение : линк

*(Купете програмата „Лесно Начало“ оттук и ще получите 50% отстъпка при закупуване на книгата, която ще бъде от голяма полза за грижата за здравето на цялото семейство.)

Мисията ми е да уча хората на това, което съм разбрал от дългогодишния ми опит като холистичен лекар и да споделям знанията, които имам с онези, кито се интересуват от темата Холистично здраве. Всички в семейството е хубаво да се храни с качествените продукти на АкваСорс, за да имат повече енергия, да се детоксикират от ежедневните замърсяващи фактори на околната среда, да хранят клетките си възможно най-пълноценно. Така ще спестите на вас и най-близките хора, които обичате, неприятностите и последиците от болестите и приемането на химически лекарства, които сериозно увреждат вашето здраве, а и водят до все повече разходи за лечение.

Моят опит и резултатите, които постигам като препоръчвам тези продукти на моите пациенти ми показва, че съм на прав път и че суперхраните АкваСорс носят голяма полза за здравето и помагат за превенцията на различни болестни състояния. Да не споменавам страхотните резултати, на които съм свидетел – като отслабване, регулиране на хормоните, балансиране на щитовидната жлеза, по-добра мозъчна функция и справяне с ежедневния стрес както и възвръщане на сексуалното желание при жените. Аз лично ползвам продуктите от 20г и благодарение на тях имам енергията и желанието да ставам все по-добър специалист в това, което правя и да помагам на все повече хора. Не си представям как ще имам търпението и енергията да правя това без суперхраните от АкваСорс.

Естествено, ако не ви се занимава с програмата Лесно Начало, да вкарате по един разумен, но малко по-бавен начин в баланс храносмилането си, можете да пропуснете тази стъпка по пътя към желаното тегло. Можете направо да преминете към стъпка 2 -CoEnzymQ10.

Всяка сутрин пийте по 1 капсула CoEnzymQ10 и ще забележите прилив на енергия, повишаване на телесната топлина, забързване на метаболитните процеси в организма. Или с една дума – ПОДМЛАДЯВАНЕ.

*Резултатите от CoEnzymQ10 ще се появят по-бързо, ако преди това сте направили едномесечен курс с програмата Лесно Начало.

Второто нещо, което трябва да приемате, за да постигнете свалянето на килограми е Lighten-up. Заместете 1 от храненията ви с една доза от тази храна. В по-горещото време си правете шейк с Lighten-up, като може да добавите смляно ленено семе, плодове, дори някаква полезна мазнина, която да ви подхрани с Омеги 3-6-7-9. Малко кисело или прясно мляко, или фреш. Това хранене е идеално за хора, които работят в офис или изпълняват друга подобна дейност, без много физическа активност, но повече умствено натоварване. Lightten-up ще ви зареди с енергия и засити празния стомах за дълго време, а концентрацията и мозъчната дейност веднага ще се подобрят, без да е необходимо време и излишна енергия на организма ви да храносмели. Ако заместите вечерята с Lighten-up, може да добавите джинджифил, който помага за всякакви гастритни състояния на червата, като подуване, образуване на газове и т.н.

*АкваСорс предлага Комплекс есенциални мастни киселини ЕМК или Течно злато.- линк

По време на обяда ви и на вечерята, приемайте по една капсула LiverCleance, която ще подобри функцията на черния дроб, ще му помогне да се изчисти от натрупаните токсини и шлаки. Така ще възвърне нормалната липидна обмяна в организма и няма да натрупвате и складирате по някои части на тялото си, излишна нежелана тлъстина.

За тези от вас, които са забелязали, че затлъстяването им се е отразило на самочувствието, подвижността, желанието им за секс, нямат енергия за това и т.н, трябва да си вземат Мака енегия –линк, която стимулира жизнеността и сексуалната активност. Този сироп е много вкусен и мощен енергизатор. Моята жена …години се опитваше да си направи 2ро дете, но без рзултат и започна да пие редовно Мака енергия в комбинация с други продукти и си направихме едно здраво, изключително жизнено и интелигентно детенце. Тя беше на …г, като разбра, че е бременна. Забележително, нали? Това не е единствения такъв случай. Повече за тази лична моя история можете да прочете тук-линк към статия, на която има и други линкове към други истории от практиката.

Промоции за целия този пакет, вижте тук-линк

(Поръчайте Пакет 1 за отслабване, който включва 1бр. CoEnzymQ10, 1бр. Lighten-up, 1бр. LiverCleance и 1бр. Maca energy за 300лв и ще получите БЕЗПЛАТНО книгата, която стана бестселър на  българския и чуждия пазар на д-р Петър Найденов – „Здраве без лекарства“-линк към резюме

Поръчайте Пакет 2 за отслабване, който включва 1бр. CoEnzymQ10 + 1бр. Lighten-up за 150лв. и ще получите 50% намаление за книгата „Хранене със суперхрани“ от…..

Поръчайте Пакет 3 за отслабване, който включва 1бр. CoEnzymeQ10 + 2бр. Lighten-up + LiverCleance за 320лв и получавате БЕЗПЛАТНА здравна консултация за вашето дете при д-р Петър Найденов-линк или 50% Отстъпка за вас -линк

При закупуване на 3бр Lighten-up, получавате 1бр Maca energy БЕЗПЛАТНО!