За вашето здраве

Всяка зима много хора шмъркат, кихат, кашлят, гълтат най-различни лекарства и все не могат да се почувстват наистина добре. Някои си слагат ваксини и така допълнително увреждат здравето си – понякога непоправимо. В крайна сметка имунната система се разстройва и отслабва, при това – с медицинска помощ.

В основата на доброто физическо здраве е правилното, балансирано и пълноценно клетъчно хранене. За съжаление, повечето широко разпространени храни са непълноценни, замърсени с токсини или преработени, при което се губят ценните хранителни съставки. Ето защо те отдавна вече не могат да ни осигурят онова, което е нужно за доброто ни здраве.

Естествено решение на много от здравословните ни проблеми предлагат супер-храните АкваСорс. Те се наричат суперхрани, защото съдържат много голямо количество полезни хранителни съставки в много малък обем, и защото са много добре усвоими – над 90%, понякога до 100%. След като започнете да ги употребявате, в тялото ви ще настъпят много положителни промени:

  • подобряване на работоспособността
  • изчистване от токсини и радиация
  • подсилване на имунната система
  • повишена устойчивост на болести
  • по-добра работа на мозъка и т.н.

Казано накратко, ще се почуваствате свободни, тъй като вече не се налага да ходите по доктори и да се притеснявате за здравето на семейството си! Както каза една майка, която беше невротизирана от вечните настинки на малката си дъщеря и от постоянно висене по поликлиники и тровене на дъщеричката си с антибиотици: “Когато започнахме да ползваме продуктите АкваСорс, за детето си купихме здраве, а за себе си – спокойствие!”

Искате да се консултирате с лекар? Това е разбираемо, но не е необходимо.
Супер-храните АкваСорс не са лекарства! Всеки може и трябва да се храни с тях!

Директорите от мрежа “Анхира” са компетентни консултанти, завършили курсове за ползите и приложенията на продуктите АкваСорс. Препоръчваме ви най-напред да се обръщате към тях с въпросите си. Потърсете този, който ви е най-симпатичен и живее най-близо до вас.

Ако много настоявате да ви консултират лекари, няма проблеми. Някои Директори са практикуващи лекари или имат в организацията си такива.