Здравословно отслабване

Здравословно отслабване
и поддържане на перфектно тегло

Холистичен център „Анхира”
Дианабад бл.11 вх.А ет.1 ап.1
всяка сряда от 18.30 ч.

Време е да стопим излишните килограми и да направим няколко прости неща, които гарантират, че ще се чувстваме добре и ще изглеждаме перфектно! Но кои са те? Предлагат се най-различни и често противоречиви системи, диети и книги. А експериментите за собствена сметка не са най-добрата идея, когато става дума за нашето здраве.

Затова заповядайте на тази беседа, за да научите как най-бързо и лесно да отслабнете и да задържите теглото си в желаните от вас граници – по естествен и разумен начин, без лекарства, без вредни и безсмислени диети, без големи усилия.

Ще дадем отговори на най-важните въпроси, свързани с тази тема:

– правилният начин на хранене за вашия тип тяло
– от кои храни се пълнее и от кои се отслабва
– ролята на емоциите и средства за балансирането им
– йога, фитнес и физическа активност
– нормализиране на инсулиновата чувствителност
– естествено ускоряване на метаболизма
– подкрепа за щитовидната жлеза и черния дроб
– суперхрани, детоксикация и суплементация
– продукти за здраве и красота АкваСорс

Лектор: д-р Петър Найденов
холистичен лекар и хомеопат

Вход свободен!

След беседата можете да си запазите час за индивидуална консултация с д-р Найденов.

Ако искате да направим беседа на тази тема на място при вас, свържете се с нас за да уточним дата и час. После свалете този файл (формат .doc) и нанесете нужните корекции за дата, място и час на провеждане. След това го разпратете на хората или го разпечатайте и  го разлепете на подходящи места.

Беседите извън Холистичен център “Анхира” се провеждат също безплатно – само се заплаща пътя и се осигурява място за спане, ако се провеждат вечер и след беседата не е удобно връщането в София. Предимството на преспиването е и в това, че на следващата сутрин може да се организират индивидуални консултации (продължителност 1 час, цена 40 лв.).