Как да карате безплатен автомобил от АкваСорс

Най-добрият автомобил е новият –
особено ако ви излезе без пари!

Как да спечелите автомобил от АкваСорс:

1. Не се променяйте – вие вече препоръчвате любимите си продукти и услуги на хората около вас, само че не ви плащат за това. Повечето хора го правят от деца (спомнете си когато заплакахте за шоколад и мама веднага извади парите и ви го купи, или когато детето ви иска в МакДоналдс и вие го водите). Е, тоива се нарича мрежов маркетинг. В АкваСорс се прави същото – препоръчваме продуктите, защото ги ползваме и ги харесваме, и предлагаме бизнеса на познати – само че за това печелим пари, пътешествия, коли и други награди.

2. Кажете на всички за АкваСорс. Който иска, ще се запише за да ползва продукти, а който иска, ще започне да изгражда своя мрежа, за да печели повече пари. Някои от хората, включени от вас, ще доведат и техни познати, които също ще станат част от вашата група. Когато в групата ви се съберат 30-40-50 души, които ползват продукти, обикновено се генерира достатъчно оборот, за да станете директор и да започнете да печелите по 500, 600 и даже 1000 лв. месечно от АкваСорс.

3. Намерете си трима (а по-добре петима) сериозни партньори за бизнеса. Това са амбициозни хора, които също като вас искат повече от живота и които за няколко месеца също ще станат директори, т.е. ще съберат групи от по 30-40-50 човека, които да ползват продуктите АкваСорс. Щом в групата ви има поне трима активни директори, вие ставате Директор 3* (за всеки ваш директор по звезда). Сега вече може да спечелите бонус – автомобил.

4. Изберете новата си кола. АкваСорс ще плаща вашия лизинг според определени критерии, с които можете да се запознаете от сайта на компанията.

Трудно ли е да спечелиш кола? – Преценете сами – щом вече доста жени се справят (някои от тях са в пенсионна възраст), какво остава за нас, по-младите мъже! Или, ако предпочитате, включете жена си в АкваСорс – нека тя ви спечели кола, а вие после само я карайте! Какво пък – може да извадите късмет…

Може ли и по друг начин? – Да, разбира се – още щом станете обикновен директор и започнете да печелите по 500-1000 лв. на месец, живейте си от заплатата, а тези допълнителни доходи ги давайте за лизинг на каквато кола искате. Само че друго си е да ви подарят кола от АкваСорс! Пък и доходите ви като директор 3* са в пъти по-големи! Е, ако сте като мен, ще додадете нещичко, за да карате още по-хубава кола… или ще си вземете супер кола на 10 000 км. (важното е да изглежда добре, иначе от фирмата няма да се съгласят – все пак, въпрос на престиж).

Петър Найденов, изпълнителен директор 1*:

Първата си кола от АкваСорс спечелих през 2007 г. – Шкода Фабия – хечбек, 110 конски сили, 190 км/ч, турбодизел. Отначало не ми беше лесно да свикна с бързината й, доста глоби от катаджии отнесох… тка че не ми бе съвсем без пари 😉 – обаче, от друга страна, пъргава, икономична, маневрена, лесна за каране, радио, климатик и т.н.

 

Моят син Георги няколко пъти ходи с нея на ски и на екскурзии в Европа, а и ние с Анелия не й прощавахме – Гърция, Македония, Сърбия, Хърватия, Косово, Албания, Словения, Италия… Плюс превозени стотици торби цемент, всякакви строителни материали и какво ли още не покрай нашата селска идилия – къща с двор в Цървеняно.

През лятото на 2012 г. се наложи да се разделим с Фаби – оказа се, че пак съм спечелил нова кола! Така Шкодата остана за другия ми син Любомир и приятелката му, които сега си я карат спокойно, където решат, защото тя е тъкмо разработена, добре поддържана, в отлично състояние, а от друга страна – не й треперят. Коментарът на Любомир е, че “на харизан кон зъбите се не гледат” – на което аз му отговарям, че ако иска чисто нова, може да си я спечели от АкваСорс, а без пари – толкоз!

Така без никакви усилия изпълних още една цел – да си моторизирам синовете (за колата на Георги, другия ми син, ще ви разкажа друг път). А, впрочем, преди Фаби карах един чисто нов Фокус Милениум, който пак си купих с пари от АкваСорс. Него го оставих на татко и сега той го кара. Така татко измени на принципа “кола и жена не сменям”. Разбираемо е – колата е просто предмет, пък и предишната му бе една старичка Лада, купена през далечната 1972 година… Така му се реванширах, защото с тази Лада започнах да изграждам бизнеса си в АкваСорс.

И така, ето я новата ми хубавица – Мазда-3, чисто нова, бяла и прекрасна, с шест скорости, пак турбодизел, пак хечбек. Само че е доста по-комфортна и отвътре е с командно табло като на самолет, с вградено радио, GPS, USB, TV, Bluetooth връзка с телефона, климатроник, кожен волан с круиз контрол и пр. гъдели…

Сега вече е лесно – който не е сигурен дали да се захваща с АкваСорс, качвам го в колата и му разказвам своята история – ако и след това не се запали, хич не ми и трябва…