Продължавам да мечтая

Емил Найденов, екзекутивен директор

Защо избрах АкваСорс? – Сега вече е лесно да отговоря на този въпрос. Когато печелиш добре и разполагаш с много свободно време, когато възможностите за растеж са безкрайни, когато партньорите ти са доказали стабилността и почтеността си, отговорът е ясен. Въпросът е защо започнах?

През 1993 г загубих работата си, през 1996 фалирах с първите си опити за собствен бизнес, а през 1997-98 г. здравето ми беше истинска трагедия. Това, от което се нуждаех най-много, бе някаква стабилност в живота ми. Нещо, което да ме насочва, нещо, което да ми ангажира съзнанието, и разбира се, да ме храни. Здравето също беше много важно, но тогава като че не му отдавах толкова голямо значение. Бях на път да загубя ценността в живота си.

Може би ще си помислите, че съм се втурнал през глава, когато брат ми предложи да се включа в екипа, който беше започнал да изгражда. Вероятно така и трябваше да постъпя, но не стана така. Съмнения, спорове, това не работи… знаете как е. Докато аз философствах, той напредваше все повече и повече. Времето вървеше еднакво и за двама ни, но при него нещата придобиваха все по-примамлив вид, а при мен – все същото. Какво ли е било тогава в главата ми, не зная, но в крайна сметка при него нещата се развиваха, а аз затъвах.

Накрая си дадох сметка, че с АкваСорс няма какво да губя, освен входната такса от 50 долара…. или нещо такова. Взех ги на заем от него, и така почнах. Подробностите не са важни. Това, което е важно – аз съм му задължен за цял живот. Не само за това, че не ме заряза, а и за всичко, което последва.

Считам, че съм един от успяващите в МЛМ, нещо като изгряваща звезда. Нямам представа докъде ще стигна, но знам докъде няма да спра. Познавам много хора, които са сред успелите, виждам как животът им се променя година след година. Но не нашите успехи са най-важни. Не всеки би ги поискал, и не това е най-хубавото в МЛМ.

Както казва Ранди Гейдж, в целия свят всяка сутрин в 6 ч. звънят будилници. Забързаните хора тичат на работа с една единствена надежда – да осигурят най-доброто за себе си и за своето семейство. Повечето от хората прекарват живота си по този начин – отдават целия си живот за 500-1000 лв на месец. Чудя се как би изглеждал животът им, ако по някакъв начин доходите им се удвоят? Въпреки, че печеля повече от тези цифри, считам, че достойнството на МЛМ е точно в това, да се помага на тези, които искат да повишат доходите си, без да променят особено навиците си.

Как би реагирала приятелката или приятелят ви, ако вие сте причината да прибави към заплатата си още 500 лв? Как биха се чувствали родителите ви, ако пенсията им се повиши с 400 лв? Как би се променил животът ви, ако вашите доходи нараснат с още 1000 лв. месечно? Ето там е силата на МЛМ. Ето това ме вдъхновява, ето затова съм тук. Може би не всеки ще постигне доходи от порядъка на 5-10 хиляди на месец, но всеки би могъл да повиши стандарта си, да изплаща по-спокойно кредитите си, да се радва на по-добър живот.

Пари, пари, пари… често чувам, че все за пари съм говорил, и че те не били най-важното нещо. Да, така е, някой беше казал, че са на второ място след кислорода. И е прав. За сега само въздуха не си купуваме, всичко останало – даже и водата – струва пари. Здравето също. Но до едно време. След това и парите не помагат.

Работата ни е свързана с това, да информираме хората, как да укрепват здравето – своето, на семейството, децата и родителите си – без да прекаляват с лекарствата. Не е нужно да си лекар, за да поддържаш здравето си, както не е нужно да си ключар, за да отключваш вратата на дома си. Познавам много хора от всички възрастови групи, които се радват на добро здраве, благодарение на нашите продукти. Чувствам се полезен и щастлив, когато имам пръст в тая работа.

Всъщност, това е една чудесна професия за хора, които обичат да помагат на другите. Учи се лесно, и край няма. Ето затова съм още тук.

Ако и вие сте с голямо сърце, искате по-добър живот за себе си и за другите, заповядайте в екипа ни. Ще ви помогна с каквото мога, а това, което не го мога, ще научите от някой друг – в екипа ни има чудесни хора и отлични специалисти. Аз самият не спирам да уча и да следвам мечтите си…разбира се, с променлив успех.

Но не спирам да мечтая. Продължавам да мечтая… продължавам да мечтая.