Ниво 2: Астрология на партньорствата

Курс по астрология на партньорствата в гр. Варна

Важно: За да получите информация за следващите дати на провеждане на астрологичните ни курсове, моля абонирайте се за нашия Астро-бюлетин (формата вдясно, ако разглеждате сайта от компютър, или под статията, ако гледате от смартфон). Така същевременно ще получите безплатно книгата на д-р Найденов “Ключови думи в астрологията”.

Следващият курс по астрология на партнорствата ще се проведе на 21 и 22 август 2021 г. във Варна.

Мястото на провеждане ще бъде Център “ХАрмоня, ул. “Студентска”1А.

Курсът ще се проведе при набиране на достатъчен брой курсисти. Ако искате, можете да поканите нови хора, при което и те, и вие ще получите 20% отстъпка от цената.

За да се включите в курса, обадете се на Вяра Еленкова на тел. 0884 117463, за да си запазите място и да се запишете.

Платете таксата (140 лв.) он-лайн през ePay.bg! (но първо изчакайте потвърждение от нас, че ще има курс).

Ден 1:

10.30-11.15: Оценка на наталната карта откъм нужди и потенциал за хармонично партньорство. Сигнификатори на партньорства, на щастие и нещастие в отношенията. Елементите и партньорствата. Кой човек става за съпруг и кой за любовник. Какво носят хората на своите съпрузи.

11.30-12.30: Синастрия. Разположение и влияние на хороскоп А върху хороскоп Б. Планетите на единия партньор в домовете на другия. Вертекс. Синастриални аспекти: Хармония, допълване, конфликт, напрежение, несъвместимост. Роля в синастрията на светилата, Asc, Dsc, MC и IC, личните планети, външните планети.

13.30-15.00: Любов и семейство. Сексуална (не)съвместимост. Децата в семейството и връзките им с родителите. Несподелена любов. Брак по любов, по сметка, за сигурност и пр. Вярност и невярност. Намеса на трети лица в двойката: любовни триъгълници и многоъгълници. Други видове партньорства

15.30-17.00: Композит. Средни точки. Партньорството като отделна, трета личност. Построяване на композит на 2,3 и повече лица. Принципи на тълкуване на композитна карта.

Ден 2:

09.00-10.30: Минали животи и партньорства. Лунни възли. Сродни души. Кармични отношения. Изчерпване на кармата. Отношения и здраве

11.00-12.30: Вертекс, Хирон и Лилит в отношенията. Някои допълнителни важни моменти в оценяване на партньорството

13.30-15.00: Разглеждане на конкретни партньорства. Примери с известни личности. Синастрия и композит на хора от курса по желание.

15.30-17.00: Въпроси и отговори. Затвърждаване на наученото.

Курсът изисква минимални знания по астрология – т.е да знаете коя планета в кой знак и дом какво означава и да имате понятие за аспекти. Това предполага да сте завършили първото ниво на обучението ми – натална астрология, но не е задължително.

По желание на курсистите може да разгледаме партньорствата им с определени хора – съпрузи, деца, бизнес-партньори и пр.