Възможности за обикновени хора

Почти две години минаха, от както се регистрирах като дистрибутор на АкваСорс. Започнах да консумирам продуктите на фирмата от зор и в началото изобщо не разбирах за какъв бизнес става въпрос. Усетих ползите още след първия месец и цялото ми семейство започна заедно с мен да ги приема. Сега почти съм забравил колко зле беше здравето ми и как малкият ми син беше през три, четири месеца на антибиотици. От близо две години никой в семейството ми не е вземал лекарства.

Едва около четири месеца след като се бях включил в АкваСорс реших да обърна внимание и на мрежовия маркетинг. И като разбрах за предимствата и потенциала му, не можех да повярвам, че съществува такава перфектна система за придвижване на стоки и услуги. Тъй като се занимавам с търговия на едро 15 години, познавам всички недостатъци на обикновения “биснес”. Оказа се, че при МЛМ недостатъци просто няма.

Благодарение на АкваСорс не само подобрих собственото си здраве и здравето на семейството ми, но и осъзнах колко неща бях объркал в финансово отношение. Мисля, че в АкваСорс намерих призванието си, защото сега имам възможността да бъда полезен на много хора и се надявам да го правя все по-добре.

Благодаря на целия екип и на спонсора си. Благодаря на АкваСорс за цялата гама от качествени продукти и за това, че са решили да ги разпространяват не по традиционната схема, а чрез мрежов маркетинг. По този начин те достигат до обикновения човек, който иначе не би имал шанс както да ги ползва, така и да стартира истински бизнес и да достигне до просперитет.

Още един път благодаря!

Николай Стойчев, Директор