Как да печелите 500 лв. на месец с АкваСорс

Четири прости стъпки към по-високи доходи

1. Не се променяйте. Повечето хора се занимават с мрежов маркетинг – само дето не им плащат. Защото мрежов маркетинг означава да препоръчваме на познати продукти и услуги, които ползваме и от които сме доволни. Така че продължавайте да препоръчвате това, от което сте доволни и което харесвате. Например филми, книги, ресторанти, детски лекари, фризьорки… Ако нещо не ви харесва, недейте да го препоръчвате, ако ви харесва – препоръчвайте го… с една “малка” разлика – от това, че препоръчвате АкваСорс, ще печелите!

2. Опитайте продуктите АкваСорс. Ако ви харесат, включете се в нашата организация и пазарувайте с отстъпка. Като ползвате редовно продуктите, се чувствате по-здрави и изглеждате по-добре, а като ги препоръчвате, печелите допълнителни доходи.

3. Изградете екип от 5-6 човека. Ако не знаете как, ще ви научим и ще ви помогнем! Е, може да не стане веднага, а след седмица, след месец или даже след година – зависи колко скоро ви трябват пари. Просто разкажете на познатите си. Много хора се включват, за да ползват продуктите с отстъпка, защото харесват възможността да подобрят имунитета си, да имат повече енергия, да се чувстват и да изглеждат по-добре, да се подмладят или да се избавят от различни здравословни проблеми.

4. С наша помощ хората ви ще включват още хора. Когато някой от вашата група включва нови хора, всички те стават част от екипа ви. Така мрежата ви нараства, а вие печелите още повече.

Няма значение дали лично сте включили тези хора, или това е сторил някой от хората ви. Просто споделяйте тази информация с познатите си. Ако им хареса, те ще я споделят с други хора.

Щом мрежата ви стигне 30 души, които ползват продукти, ще започнете да печелите по 500 лв. месечно. Това са като начало още 6000 лв. годишен доход, но може и много повече.

Останалото зависи от вас. Ако тези доходи ви стигат, почивайте и се радвайте на живота. Ако искате повече пари, продължете да градите бизнеса!

Когато хората ви включват още хора, доходът ви расте. Например, щом 30 души включат още по един приятел, мрежата ви е вече 60 души. А после 120,240, 500, 1000…

Това е всичко! Лесно е, даже ако сте стеснителни и нямате много време.

Идеята ви харесва и искате да опитате? Започнете още днес!

Чудите се какво да правите? Задайте си следните въпроси: Правите ли това, което ви харесва? Имате ли достатъчно свободно време? Постигнали ли сте финансовите си цели? Искате ли да печелите повече, при това от дома си? Да можете сами да определяте доходите си?

Поемете контрола върху живота си – не го оставяйте чужди ръце!

Ето някои типове хора, за които тази възможност е особено подходяща:

Родители – бъдете на разположение на децата си, радвайте им се как растат, осигурете им своето присъствие, когато сте им най-необходими, здраве, образование, уютен дом, удобна кола, красиви играчки, щастлив и спокоен живот…

Възрастни хора – осигурете си пенсия, много по-голяма от заплатата ви, добавете още много години към живота си и още много живот към годините си, радвайте се на качествен живот на старини и впечатлете своята половинка!

Младежи – завършете образование без никакви финансови затруднения, помагайте с пари на родителите си, купете си жилище и кола, обиколете света и се забавлявайте, докато сте млади, а ако искате, оженете се и си родете деца, без да се притеснявате за пари, и се пенсионирайте млади и богати (преди 30 г.)

Собственици на малък бизнес – създайте огромен бизнес и забогатейте без риск от фалит или инфаркт, привличайки на своя страна качествени сътрудници и предлагайки изгодни условия на хората, работещи за вас!

Благотворителни организации, читалища, църкви – създайте постоянен източник на доходи за каузата си и научете тези, за които се грижите, сами да се грижат за себе си и да помагат на другите!

Независими политици – финансирайте кампаниите си и предложете печалба за всички, които ви поддържат, без да се замесвате в съмнителни кръгове и обръчи, и дайте пример за почтеност и съзидателност, който мнозина ще последват!

Учители – забогатейте, доказвайки на учениците си и родителите им, че който се учи, той ще сполучи, а после им помогнете и те да станат финансово независими, увеличавайки още повече своето собствено богатство!

Работещи в МЛМ – подобрете здравето си, станете по-умни и създайте големи мрежи за кратко време, използвайки нашата проверена система, а после се наслаждавайте на пасивни доходи, свободно време и хубав живот!

Всеки, на когото му трябват пари – за къща, кола, инвестициии, развлечения, ваканции, лечение, образование, пътешествия, благотворителност, спорт, бизнес, лично развитие и финансиране на каквото може да ви хрумне…