Мечтата става реалност

Аз съм д-р Петър Найденов и имам една голяма мечта, която постепенно се превръща в реалност. Естествено, само и единствено благодарение на всички вас – хората, които искат да бъдат по-здрави и да живеят по-добре. Всъщност, това е мисията на моя живот. Тази мисия ме доведе до АкваСорс, мрежовия маркетинг и нашия екип от всеотдайни и качествени специалисти – директорите и лидерите от Европейската уелнес мрежа „Анхира”. Тази мисия е толкова велика, че ще ръководи както мен, така и целия ни екип, през всичките години съзнателен живот, които ни остават.

Ето каква е мисията ни:

  • Привличаме за съмишленици будни, интелигентни и добронамерени личности, които с помощта на продуктите АкваСорс поддържат здравето на семейството и близките си в оптимално състояние.
  • Чрез Интернет сме постоянно във връзка помежду си и обменяме най-актуалните и ценни идеи в областта на здравето, активното дълголетие, положителното мислене, изобилието и всестранното подобряване на живота.
  • Постепенно мрежата ни се разраства в цяла Европа, обхващайки хора, които се интересуват от природосъобразен живот, детоксикация, суплементация, клетъчно хранене, естествено укрепване на имунитета и други холистични методи за подобряване на здравето.
  • Особено внимание се обръща на децата, младежите и бременните жени, защото те са бъдещето на човечеството.
  • В мрежата ни има достатъчно компетентни медици и други специалисти от различни области, които заедно с ръководството на фирма АкваСорс предлагат и формулират все повече и по-добри продукти, които правят човешкия живот по-хубав.
  • Дейността ни се развива естествено, доброволно, свободно и съзнателно, като всеки член на общността сам решава доколко ще се ангажира. При нас са добре дошли както тези, които само искат да ползват продукти за себе си и близките си с отстъпка, така и онези, които искат да помагат на повече хора и така да печелят допълнителни доходи.
  • И още нещичко за по-амбициозните: Ако сте готови да прегърнете тази мисия като своя, при нас можете да печелите много добре и да постигнете много от мечтите си!

Харесва ли ви идеята? Тогава направете следното:

Свържете се с човека, който ви насочи към сайта ни – той или тя ще ви обясни как да се включите в нашата общност, за да получавате изгодни отстъпки и промоции от АкваСорс, така че не само да подобрявате здравето си, но и да пестите пари.

Ако сте попаднали сами на този сайт, свържете се с Георги Найденов на тел. 0888 431085.

Ако предпочитате да ви обслужва, консултира и глези ваш „собствен” консултант, може просто да станете клиенти на АкваСорс. Разбира се, при това цените на продуктите са по-високи, защото с част от тях се заплаща труда на вашия консултант.

Ако искате да печелите пари от разпространение на продуктите – вижте как:

Печелете още 500 лв/месец – кратко представяне (1 минута);

Видеопрезентация (15 минути).

Най-голямата тенденция на новото хилядолетие бързо набира скорост. За нея се говори по телевизията, за нея се пишат книги, всички я обсъждат… Това е, разбира се, индустрията на здравето, наричана още уелнес индустрия. В наши дни тази индустрия надхвърля 500 милиарда долара и се очаква всеки момент да достигне 1 трилион долара. И точно както персоналните компютри бяха хит през 90-те години на миналия век, здравето и красота са хитът на започващото хилядолетие!

Търсенето на здравни и уелнес продукти и услуги расте лавинообразно. Днес се консумират повече здравословни хранителни добавки от когато и да било. Все повече хора членуват в здравни клубове. Все повече се издават книги за здравето и ръководства за самопомощ. Все повече са здравните реклами и предавания… Просто казано, хората търсят решения. И такива решения съществуват, и то редом с нас!

Представете си…

  • Продукти, чието благотворно действие върху здравето и дълголетието надминава много други.
  • Възможност, позволяваща на вас и близките ви да печелите пари от уелнес индустрията.
  • Подкрепа, която може да ви донесе по-добър живот, финансова независимост, богатство и успех.

Искате да сте по-здрави? Готови сте да мечтаете и да осъществявате мечтите си? Копнеете за по-добър живот? Готови сте да се учите? Обичате да помагате на другите? Тогава, добре дошли в Анхира – европейската мрежа за здраве. При нас е хубаво!