Към медиците

Предложение за сътрудничество с медиците от България

Драги колега,

От името на Европейска мрежа за здраве АНХИРА имам удоволствието да Ви предложа сътрудничество, което може да е полезно за Вашите пациенти и изгодно за Вас. Като препоръчвате суперхрани, суплементи и други продукти с марката АкваСорс Вие не само ще помагате на пациентите си да оздравяват, но и ще печелите от това. Работата е много интересна и ще обогати знанията Ви в областта на клетъчното хранене, детоксикацията, суплементацията и други холистични методи за подобряване на здравето.

Нашата мрежа съществува от 1996 година и включва десетки хиляди души от България, Хърватия, Македония, Словения, Великобритания, Русия и други страни от Европа. Лекарите, които вече са се включили в нея, са много доволни от резултатите при своите пациенти и от печалбите, които им носи тази работа. Естествено, ще Ви осигурим помощ и обучение от компетентни, опитни специалисти, за да усвоите нужните знания и умения, необходими за Вашия успех.

Може би вече сте чували от свои пациенти добри отзиви за продуктите АкваСорс. Не би ли било добре именно ние с вас, като специалисти, да информираме широката публика за ползите от тях? С нас или без нас, много хора вече употребяват подобни продукти и все повече се интерсуват от тях. Нашите знания и опит в поддържането на здравето могат не само да бъдат полезни на пациентите, но и да ни носят много добри допълнителни доходи!

Смисълът на съществуването на Европейска мрежа АНХИРА и на компанията АкваСорс е в това, да помагаме на все повече хора да бъдат по-здрави, да живеят по-добре и да се радват на богатство и свобода. Самият факт, че вече ни има повече от 20 години говори за това, че нашите продукти са се наложили на пазара и се приемат добре от хората. Всяка година специалистите от нашия екип предлагат все повече нови, интересни и полезни продукти, което улеснява работата ни и разширява възможностите ни да бъдем полезни. Затова Ви каня да се присъедините към нас – от това може само да спечелите!

За да се включите в Европейската мрежа за здраве АНХИРА, трябва да попълните специален формуляр на фирмена бланка и да заплатите еднократно 40 лв. Срещу това получавате право да купувате от АкваСорс продукти с отстъпка, да печелите пари като ги разпространявате сред познати, да изграждате своя мрежа и да получавате комисионни от целия й оборот. При това разчитате на помощ и обучение, които осигуряват успеха Ви.

Предлагаме на Вашето внимание различни продукти, които са подходящи за повечето Ви пациенти. Всеки продукт Ви носи средно 8-10€ търговска отстъпка и 15-20 комисионни точки, върху които Ви се плащат проценти. Вие преценявате кои продукти за кои пациенти са полезни и ги насочвате към офиса на АкваСорс. Продуктите могат да се купуват и поИнтернет или по телефона с доставка до дома.

Вие и без това всеки ден предписвате определени препарати и насочвате пациентите си към аптеките, откъдето те си ги купуват – само дето не Ви плащат за това. Работейки с АкваСорс, ще получавате търговска отстъпка за всеки купен по Ваша препоръка продукт, както и определени проценти върху оборота, който са донесли на фирмата всички включени от вас хора.

Вашата печалба зависи от броя продукти, закупени от клиентите, които сте насочили към АкваСорс, и се формира като сбор от търговска отстъпка и комисион (15-30% от обема), както е посочено в долната таблица (комисион + т.отстъпка = обща печалба).

продукти
комис. обем
процент
комисион
търг. отстъпка
обща печалба
10 бр.
150-200 т.
15%
22-30€
80-100€
102-130€
20 бр.
300-400 т.
20%
60-80€
160-200€
220-280€
40 бр.
600-800 т.
25%
150-200€
320-400€
470-600€
80 бр.
1200-1600 т.
30%
360-480€
640-800€
1000-1280€

Също така имате право да изграждате своя мрежа от колеги, роднини и познати, като ги включвате в АкваСорс. Ползата за тях е, че си купуват продукти с отстъпка и могат да печелят от разпространението им. За Вас остават процентите върху оборота, който правят както те лично, така и цялата мрежа, която изградят.

Няма горна граница на печалбите, защото те се формират не само от Вашия личен оборот, но и от оборота на всички членове на Вашата мрежа, както и от оборота на целите техни мрежи, които биха могли да обхванат стотици хиляди хора от България, Европа и света – това зависи само от Вашето желание, работа и постоянство.

АкваСорс не задължава сътрудниците си да купуват или продават продукти, нито да включват хора. Вие сами избирате колко да работите и колко да печелите. Някои от нас печелят по 3000-5000 € на месец и даже повече, докато други просто си купуват продукти с намаление.

Моля, внимателно се запознайте с материалите, описващи ползите от продуктите ни – това би могло да промени към по-добро живота Ви оттук нататък, така както се случи лично с мен и с много колеги, които се включиха в нашата мрежа. Ако искате, разгледайте нашия сайт или се свържете лично с мен.

Пожелавам Ви успех и се надявам да си сътрудничим за доброто на всички!

Искрено Ваш – д-р Петър Найденов