Медицинска астрология

Вече е месец септември – слънцето е в Дева и компания му правят Марс, Венера и Меркурий. Качествата на Девата са изявени, енергията на Девата се усеща неизменно.

А това означава също, че темите здраве, чистота, хигиена, лекуване с природни средства, грижа за храносмилателната система и черния дроб сега са особено актуални.

Затова ви каним на курс “Медицинска астрология” –  ниво 4, с което завършва пълното обучението по астрология провеждано от д-р Петър Найденов.

Кога?
14 и 15 септември (събота от 9ч.-17ч. и неделя от 9ч.-16ч.)

Къде?
Холистичен център Анхира

Колко струва?
120 лв. (за отстъпки виж тук)

Как да платите?
Плащане чрез EasyPay: Отидете в най-близкия пункт на EasyPay и преведете съответната сума на: Анхира ЕООД, КИН на получателя: 9317855888

Какво ще научите?
Програмата на курса може да откриете тук

Как да се включите в курса?
Моля последвайте този линк

Водещ:
Д-р Петър Найденов – астролог от 40 години и  холистичен лекар. Умело съчетава знанията си по медицина, хомеопатия, ХДТ и цветните есенции на Бах с астрологията, за да ни предложи уникален поглед  към здравето и да ни научи как да използваме астрологията, за да помагаме и на себе си и на другите в грижата им за здравето.

За кого е подходящ курсът?

  • Всеки, които вече имат основите в астрологията
  • Всеки, които се интересуват от здраве
  • Всеки, които работи с хранителни добавки
  • Всеки, който се интересува от връзката между астрологията и здравето

На хората, които не са били на никакъв курс по астрология, препоръчваме да завършат нашия онлайн курс “Рождена астрология” – ниво 1 на обучението по астрология, за да разбират по-добре курса по медицинска астрология.

Моля последвайте този линк, за да получите достъп до курса “Рождена астрология”

Ако имате приятели, които се интересуват от темите астрология, здраве, холистичен подход, моля препратете им това писмо. Нека повече хора получат достъп до тази информация.

Този септември е уникално време за учене и то на тема здраве! Не се колебайте и се запишете за курса!
Винаги е по-добре нещата да се случват с подкрепата на „звездите“

Очакваме ви!