Здраве без лекарства – Трето, обновено и разширено издание

15,00 лв.

Код: 271 Категория:

Описание

Вместо 160, новата версия има цели 240 страници полезна информация!

Нека заедно надникнем в съдържанието:

Раздел 1: Защо се влошава здравето и как да се предпазим? Съдържа теми като
Защо се влошава здравето, (Не)Хранителните стоки, Генно модифицирани храни, Ваксините – двуликият Янус?, ChemTrails – химия от небето, Алопатични лекарства, Фруктозата – бомба със закъснител, Радиация и предпазване от нея, Паразитите – не сме сами! с информация за най-честите паразитози като Ламблия (Giardia intestinalis), Глисти (Ascaris lumbricoides), Острици (Enterobius vermicularis), Космоглав (Trichocephalus trichiuris), Анкилостома (Ancylostoma duodenale), Ларва мигранс (Toxocara canis et cati), Други тении, Токсоплазма (Toxoplasma gondii), Трихомони (Trichomonas vaginalis), Кучешка тения (Echinococcus), Трихинела (Trichinella spiralis и др.), Признаци за наличие на паразити, Лечение и профилактика на паразитозите.

Също така Алкално-киселинен баланс (АКБ) и болести, свързани с нарушенията му, Алкална диета – струва ли си?, Вегетарианство или месоядство?, Алкализиращи и подкиселяващи храни.

Разгледани са също Нива на здравето, Разболяване и излекуване, Законът за излекуването, Суперхрани и добавки.

Раздел 2: Здраве без антибиотици
Антибиотиците – за и против, Моят личен опит, Грип, настинки? – НЕ, благодаря!, Ролята на вирусите, Ролята на бактериите, Стъпка 1: Активиране на имунната система, Стъпка 2: Имунитет наготово, Стъпка 3: Здрави бариери, ЕМК – ключ към добро здраве, Видове ЕМК: омега 3, 6, 7, 9, Маргарин, транс-мазнини, интерестери.
Обърнато е внимание на Дозирането на описаните продукти при Новородени и бебета, Малки деца в доучилищна възраст, Деца в училищна възраст и Възрастни.
Разглежда се Ролята на витамин Д3 и витамин С.

Темата Хомеопатия, миазми, ваксини е пълна с полезна информация, особено за родителите на малки деца: Болести, дефицити, миазми, Миазмите – що е то и какво да направите?, Помощ, детето е с висока температура! (Някои въвеждащи мисли, Защо температурата е полезна?, Какво става при фебрилитет?, Как да помогнем на фебрилното дете?, Най-чести хомеопатични лекарства при температура и др.)

Раздел 3: ХДТ, ХП, тахиони, боракс, сода бикарбонат
Хомеопатична детокс терапия (ХДТ) – определение и същност, Как се провежда ХДТ, ХДТ – липсващото звено в хомеопатията, Защо трябва да се познава ХДТ, Медикаменти, които изискват детокс, ХДТ след ваксинация за COVID-19, ХДТ на редки и забравени причини
Хомеопрофилактика (ХП) – Теория и метод на ХП, Произход на ХП, Как се провежда ХП на детските болести, ХП при пътувания, ХП при вирусни епидемии / COVID-19.

Тахионите са нещо слабо познато и почти непознато у нас като възможности за лечение и укрепване на здравето, но това ще се промени след излизането на книгата на д-р Найденов и скоро и книгата на д-р Гейбриъл Казънс “Тахионната енергия – нова парадигма на холистичното лечение”. Научете първи за т.нар. Енергиен континуум, за принципите на лечение с тахиони и за Някои тахионни продукти, които вече може да си набавите от аптека АВИТА.

Елементът Бор и бораксовият разтвор като начин за набавянето му са много важни. В книгата са разгледани темите Боракс и артрит, Боракс и остеопороза, Боракс и полови хормони, Боракс и мозък, Противогъбичково действие на боракса, Боракс и флуориди, Съотношение калций : магнезий, Дозировка на боракса, Възможни реакции от прием на боракс, Токсичен ли е бораксът?, Нападките срещу боракса, Отзиви за употреба на боракс.

Сода бикарбонат безспорно е един от хитовете в природолечението. В книгата се разказва за Сода бикарбонат и рак, доколко е безопасна содата, Предупреждение за риск от алкалоза, многото други ползи от натриевия бикарбонат и как да се ползва вътрешно и външно.

Както виждаш, доста съм се потрудил да събера на едно място изключително полезна информация, която веднага може да прилагаш на практика, при това съвсем спокойно, защото описаните методи и средства са напълно безопасни. Просто следвай препоръките ми и с времето наистина всички вкъщи може да се избавите от нуждата да пиете медикаменти, които имат ред странични действия. Особено важно е това за малките деца, ето защо вярвам, че родителите ще са много доволни, че са си купили тази книга!

Познавате ли хора, които биха оценили такава книга? Моля, препоръчайте им я! Сигурно ще ви благодарят!

Допълнителна информация

Автор