Консултации с д-р Найденов

20,00 лв.198,00 лв.

Оттук можете да платите консултации с д-р Петър Найденов. Опциите са Първоначална, Проследяване и По договаряне.

По договаряне означава, че сме се разбрали за някаква цена, кратна на 20 лв, понеже ползвате отстъпка (например, за да платите 40 лв, трябва да добавите в количката 2 бр. консултации по договаряне по 20 лв).

Код: Няма Категория:

Описание

Първоначалните консултации по астрология траят 90 минути, през което време можете да питате за всичко, което ви интересува. Проследяванията се заплащат според времетраенето: 90 минути за 150 лв или по 20 лв. за всеки 12 минути, т.е. ако искате консултация за 60 лв, заплащате 3 бр. по договаряне и разполагате с 36 минути да зададете въпросите си.

Консултациите и проследяванията по хомеопатия са със стандартна цена, но ако сме се разбрали за отстъпка, тя е кратна на 20 лв. (например, ако съм ви казал, че ще ви консултирам за 40 лв, заплащате 2 бр. консултация по договаряне). Ако хомеопатичен пациент не е идвал за проследяване повече от 4 месеца след първоначалната консултация и иска да дойде, той се брои за нов и заплаща като за първоначална консултация.

Консултациите и проследяванията, свързани с цветя на Бах, са със стандартна цена, но ако сме се разбрали за отстъпка, тя е кратна на 20 лв. (например, ако съм ви казал, че ще ви консултирам за 40 лв, заплащате 2 бр. консултация по договаряне). Ако клиент не е идвал за проследяване повече от 4 месеца след първоначалната консултация и иска да дойде, той се брои за нов и заплаща като за първоначална консултация.

Допълнителна информация

Консултация по

Астрология, Хомеопатия, Цветя на Бах

Поредност

Първоначална, Проследяване, По договаряне