Питай сърцето

24,74 лв.

Изчерпан

Описание

„Попитай сърцето“ е книга за благодарността, обичта към себе си и осъзнатостта като ключ към наслаждението на живота. Допускайки ви да надзърнете в неговата лична житейска история, авторът Андрей Николов ще ви подтикне да се замислите за собствените си убеждения и настройката, с която посрещате всеки нов ден. Бъдете готови да промените светогледа си, като се сблъскате с въпроси като:

Благодарен ли съм за значимите, но толкова често пренебрегвани благословии на битието, като това, че всяка сутрин се събуждам жив и всеки миг вдишвам животворен кислород?

Зачитам ли достатъчно себе си, така че да мога да осъществя заложбите, с които съм изпратен тук, на Земята?

Прощавам ли на себе си и на своите близки, освобождавайки се от бремето на горчивата обида и вината?

В това четиво ще откриете светлината, която ще огрее вашия личен път към усещането ви за свързаност с Бога. С помощта на мъдри притчи и истории от личния си опит, авторът ще ви помогне да прозрете смисъла дори в трудностите, пред които са изправени мнозина. Усвоявайки уроците на вашите страхове и приемайки предназначението на болката си, вашето сърце ще съумее да познае причинността на събитията във вашия живот и да заобича настоящето. Защото настоящето, независимо от това, което в момента преживявате, е неповторимо чудо на Твореца.

Животът и всички мигове от съществуването на човека са истински дар, който ни позволява да разгърнем потенциала си и да приветстваме най-добрия си аз. Когато осъзнаете магията на живота и допуснете в себе си обичта, прошката и благодарността, вие ще сте способни да предприемете действията, необходими за осъществяване на най-съкровените ви копнежи, колкото и неосъществими да ви са се стрували някога те. Силата и мъдростта се коренят във вашето сърце и именно то знае отговора на въпросите, които си задавате.

Всичко, от което се нуждаете, за да изпитате радостта в дните си, вече е във вас. Сърцето ви пази ключа към щастието. А вие само трябва да го попитате.

Допълнителна информация

Автор