zelenite_lychi_na_svetlinata_1801166288

Зелените Лъчи на Светлината

9,00 лв. Автор: д-р Петър Найденовд-р Петър Найденов

Предговор от автора
Ако се интересувате от здравето си и обичате да се чувствате изпълнени с енергия, тази книга е за вас!
Ако ползвате лично продуктите AquaSource или ги препоръчвате на приятелите си, непременно я прочетете!
Ако сте лечители и желаете да бъдете по-полезни на пациентите си, насочете се към суперхраните AquaSource.

Микроводораслите, коластрата и есенциалните мастни киселини са изпитано средство за здраве и дълголетие. Препоръчват ги и ги ползват лекари, хомеопати, нутри-ционисти, спортисти и треньори, бременни жени, доволни родители, ученици и студенти, хора от бизнеса, политика-та и най-различни други области.
Проблемните пациенти, като деца и стари хора, се чув-стват по-добре с продуктите AquaSource и или не боледу-ват, или лесно и бързо се възстановяват без лекарства.
Деца и бебета, които нямат добра жизненост и апетит, след като приемат няколко месеца тези продукти видимо укрепват, възвръщат здравия си цвят и започват да се хранят и да наддават по-добре. Тези деца боледуват по-леко и отсъстват от училище по-рядко.
Суперхраните AquaSource са подобрили състоянието на болни от множествена склероза, намален слух, епилеп-сия, астма, анемия, рак и много други тежки болести. Много сериозни предпоставки за боледуване са клетъч-ния глад и интоксикацията, а тези продукти се справят с тях. Те не са лекарства, въпреки че имат мощен лечебен ефект. Тяхната сила е в профилактиката - за укрепване на здравето, енергия, подмладяване и удължаване на живота. Защото те са просто най-съвършена храна, създадена от Природата. 10

Където и да приложим продуктите AquaSource, те по-магат. Не претендираме, че всички хора ще се оправят само с водорасли и коластра, но резултати винаги има, при условие, че се направи добра програма.
Всеки знае, че болестите влошават качеството на жи-вота и го скъсяват. Инфаркт, инсулт, атеросклероза, хи-пертония, диабет, рак, автоимунни болести, преждевре-менно остаряване, депресии... Списъкът може да бъде продължен, но и това стига, за да се разбере колко важно е човек да се замисли върху начина си на живот и хранене.
Уви – най-често се сещаме за здравето си едва след ка-то сме го загубили. Здравите хора не ходят на лекар, а ле-карите са твърде заети с болните и нямат време за здрави-те. Малцина познават дълбоките причини за лошото здра-ве, а и медицинската система подценява холистичния подход, храненето и повишаването на здравната култура.
Обръщам се и към колегите лекари – ние сме длъжници на пациентите, които не знаят какво да правят, за да под-държат здравето си. Понякога им вредим с химически суб-станции, които подтискат отделни симптоми, но като цяло влошават здравето. Време е да започнем да работим за по-добряване на защитните сили и жизнеността на хората.
Когато става дума за здравето на хората, само най-доброто е достатъчно. Затова не разбирам лекарите, които отричат суперхраните и се страхуват да ги прилагат. Тези продукти са несравнимо по-добри от болничната храна!
Разпространяването на продукти, подобряващи здраве-то, е хуманна работа с огромен ефект върху здравната култура. За радост все повече хора се интересуват от здравословно хранене и профилактика. Затова нека рабо-тим за доброто разбиране и оценяване на тези безценни дарове от царствата на Природата! - Д-р П. Найденов