prorochestvoto_na_tatko

Пророчеството на Богатия татко

10,00 лв. Автор: Робърт КийосакиРобърт Кийосаки

Няма наличности

Робърт Кийосаки ти показва как да се превърнеш в още по- Богат Татко :

Днес от това дали инвестираме интелигентно зависи нашето бъдеще. С други думи, ако вземем предвид разходите за медицински грижи, днешните ви инвестиции ще определят доколко добре ще живеете и дали изобщо ще можете да си позволите да живеете след години. А това е по-важно, отколкото да инвестирате за да забогатеете

Някога било достатъчно човек само да учи, да получава хубави оценки, да си намери добра, сигурна работа, да бъде лоялен служител, да се пенсионира, да се премести в по-малка къща с игрище за голф и след това да си живее щастливо.
Днес повечето от нас знаят, че всичко, което започва с някога и завършва с "и заживели щастливо", е приказка. Проблемът е, че днес има много приказни принцове и принцеси, които се надяват, че приказката все още не е свършила... че съветът на финансовия им плановик "инвестирай дългосрочно, купувай и задържай, диверсифицирай" ще поддържа приказката жива, докато са живи самите те.
За жалост, както ще ви кажат повечето професионални инвеститори, свързаните с фондовата борса приказки не винаги имат щастлив край.
Има ли нещо по-важно от това да станеш богат инвеститор?
През шейсетте години на ХХ век, когато бях дете, инвестирането беше само за богатите и за онези, които искаха да станат богати. Днес се налага всички да инвестираме за нещо далеч по-важно от желанието да забогатеем. Днес от това дали инвестираме интелигентно зависи нашето бъдеще... бъдещият ни жизнен стандарт, бъдещата финансова сигурност и може би дори дали ще живеем или ще умрем. С други думи, когато се вземат предвид разходите за медицински грижи, днешните ви инвестиции ще определят в крайна сметка доколко добре ще живеете и дали изобщо ще можете да си позволите да живеете... а това е несравнимо по-важно, отколкото да инвестираш просто за да забогатееш.
Робърт Кийосаки

Контакти

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 4 лв.
Срокът за доставка за България е до 3
(обикновено 1-2) работни дни.

При покупки над 50 лв.
доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни
и след 15:00 в работни дни се обработват
на следващия работен ден.