Плажни пари

10,00 лв.

Изчерпан

Описание

Джордан Адлър печели милиони долари годишно от своя мрежов бизнес и лично е вдъхновил хиляди хора да постигнат забележителен успех в мрежовия маркетинг. Понастоящем пътува из САЩ и Канада за да мотивира екипа си и да учи хората си колко е просто да изградиш успешен бизнес и да осъществиш своите лични и финансови мечти. Освен това редовно намира време за планината и плажа, разбира се.
„Джордан Адлър е изключителен лидер, учител, наставник и приятел. Когато го слушаш или четеш, разбираш, че той е велик човек. “Плажни пари” е задължително четиво, просто защото го е написал Джордан.Той практикува и преподава проста система за изграждане на резидуални доходи, която дава възможност всеки ден да се наслаждаваме на живота.” Коуди Бейтман, основател и главен изпълнителен директор, SendOutCards „Ако планирате да изградите голяма, успяваща мрежа, препоръчвам ви да прочетете “Плажни пари”.
Историите на Джордан са вдъхновяващи и във всяка има нещо, което може да приложите незабавно.”

Разкрийте загадката около създаването на големи резидуални доходи в мрежовия маркетинг
– Може ли обикновеният човек да постигне големи успехи в мрежовия маркетинг?
– Искате ли да разберете какви са тайните на успеха в мрежовия маркетинг?
– Отказали ли сте се от мечтания си живот, просто защото постигането му ви се струва прекалено трудно или прекалено далечно?
“Плажни пари” ви показва:
– как да направите успешна кариера за три до пет години, а не за трийсет
– как да планирате живота си в съответствие със свободното си време, а не само като се съобразявате с работния си график
– как да започнете да печелите повече пари месечно, отколкото досега сте печелили годишно.

Допълнителна информация

Автор