Как да ни намерите

Холистичен център "Анхира", София, ж.к. Дианабад бл.11 вх.А ап.1

Създаден от д-р Петър Найденов през 1992 г. с цел разпространение на знания за света и човека, идеи и утвърждаване на холистичния подход към здравето и живота. Холистичен (гръцки), или интегрален (латински) на български език означава цялостен, а не фрагментиран.

Анхира е едно от свещените имена на планетата Земя. Корените на тази дума са в древни езици и означават любов и светлина. Това са ключови думи за нашата нагласа, а също синтез и живот за цялото. Всички хора, които в сърцето си споделят тази нагласа, са наши съмишленици и са добре дошли за съвместни начинания.

Дейността ни обхваща следните направления:

  • Класическа хомеопатия: обучение, супервизии, прегледи и консултации, хомеопатична литература.
  • Хомеопатична детокс терапия: нов и много перспективен метод за изчистване на енергийни наслоявания, следствие от прием на лекарства, ваксини, контакт с различни токсини, радиация, електромагнитни полета, наркотици и др.
  • Хомеопрофилактика: алтернатива на ваксините, която е също толкова ефективна, но без странични действия, и е особено подходяща за хора, които не могат или не искат да се ваксинират (например, имат противопоказания или са увредени от ваксини)
  • Нутриционистика: голям опит в изучаването и популяризирането на суперхрании и други здравословни продукти. Помогнали сме на десетки хиляди да подобрят здравето си с тези продукти. Опитайте и вие!
  • Мрежов маркетинг: ние сме лидери с богат опит в тази област. Работим с фирма АкваСорс - водещ разпространител на суперхрани и хранителни добавки на базата на водорасли, коластра и др. Помогнали сме на много хора да печелят значителни доходи в свободното си време с този бизнес. Можем да помогнем и на вас!
  • Лекове от цветя на Бах: сертифицирани специалисти, завършили пълен курс на обучение към център "Д-р Едуард Бах" - Великобритания, предлагат професионални консултации и качествено обучение.
  • Астрология: астрологични консултации и курсове по астрология за начинаещи и напреднали онлайн, на място и в страната. Опознайте себе си и другите! Ако искате да завършите такъв курс, това може да стане и във вашия град, ако се събере група от 15 души. Програма можете да получите от сайта Астроцентър Анхира.
  • Финансова грамотност: издаваме десетки книги от утвърдени авторитети като Робърт Кийосаки, създатели сме на клубове, в които се изучава финансова грамотност и се играят игрите "Потоци пари" 101 и 102. Вижте повече!
  • Издателска дейност: издателство "Анхира" е публикувало досега около 200 заглавия в общ тираж над 500 000 екземпляра. Предлагаме също така помощ на автори от България и чужбина, които искат да видят книгите си издадени, при изгодни за тях условия.

Издателство "Анхира"
тел. 02 8629249, 0888431085
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18
Понеделник-петък 9-17 ч.

Холистичен център "Анхира"
тел. 0888 540442
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД, BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 5 лв. Срокът за доставка за България е до 3 работни дни.

При покупки над 70 лв. доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни и след 15:00 в работни дни се обработват на следващия работен ден.