АкваСорс

 Основният ни принцип е холистичен подход към здравето. Екипът ни комбинира различни методи като хомеопатия, ХДТ, ХП, Цветя на Бах, тахиони, суперхрани и добавки на АкваСорс.

Тези продукти са част от програмите, които изработваме за вас и са тяхна неизменна и незаменима съставка. Те повишават общите нива на енергия в организма, съпротивителните сили, подобряват работата на имунната система, прочистват, енергизират и подхранват тялото. Като цяло подпомагат другите методи и повишават резултатите им.

Живеем във време, в което трябва да мислим за адекватна суплементация с подходящи суперхрани и добавки. Това вече го знаят дори малките деца, пише го във всяко списание, казва ни се по телевизията, четем го в социалните медии всеки ден.

Так че, моля имайте предвид, че винаги препоръчваме и настояваме да се ползват продуктите на Аквасорс като част от холистичния подход към възстановяване на здравето ви, за което сте дошли при нас. Ако това не е съвсем по вашия вкус, моля също така имайте предвид, че резултатите може да не са тези, които бихте искали.

Ние сме насреща да помогнем. Решението е ваше.

Издателство "Анхира"
тел. 02 8629249, 0888431085
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18
Понеделник-петък 9-17 ч.

Холистичен център "Анхира"
тел. 0888 540442
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД, BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 5 лв. Срокът за доставка за България е до 3 работни дни.

При покупки над 70 лв. доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни и след 15:00 в работни дни се обработват на следващия работен ден.