Безплатни консултации с д-р Петър Найденов

 

Като създател на инициативата „Здраве без лекарства“ д-р Найденов предлага БЕЗПЛАТНИ КОНСУЛТАЦИИ за тези, които искат да се възползват от настоящето предложение.

Инвестирайте в здравето си и получете ценен подарък - БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ от д-р Петър Найденов. 

Снабдете се с уникални суперхрани, които подобряват здравето, укрепват имунитета, повишават жизнеността, носят енергия и хранят организма на клетъчно ниво с важни аминокиселини, витамини и микроелементи. Включете тези продукти в храненето си и развийте здравословен навик, който ще ви носи ползи цял живот!

Промоционалният пакет е с цена 300 лв и включва:

  • Безплатна здравна консултация от д-р Найденов с продължителност до 1 час (спестявате до 150 лв.)
  • Индивидуално подбрани суперхрани и добавки на обща стойност 300 лв по цени на дребно
  • Талон за 30% намаление при всички покупки от издателство "Анхира" с валидност 90 дни

Запазване на час: тел. 0884 117463, Вяра

Заповядайте и на здравните беседи на д-р Петър Найденов, също част от инициативата (повече информация тук). Не е нужно да се тровите с антибиотици и други вредни медикаменти, които само подтискат симптомите, без да лекуват истински! Открийте света на истинското здраве, което само Природата може да ви осигури! Има суперхрани и здравословни добавки, които могат значително да подобрят вашето здраве - възползвайте се от тях!

За д-р Петър Найденов

Методите, които прилагам, включват класическа хомеопатия, хомеопатична детокс терапия (ХДТ), нутриционистика, медицинска астрология и други холистични терапии.

Най-напред съставям хороскоп на пациента (а ако трябва и на членовете на семейството му) за да взема предвид индивидуалните му особености и нужди, както и енергийния баланс в семейството, в работата и пр. Това е за моя справка, ако искате да си поръчате хороскоп, вижте тук.

Обикновено назначавам подходящи хомеопатични лекарства и/или схема за хомеодетокс терапия. В зависимост от конкретния период и от индивидуалните особености на всеки случай, отразени в хороскопа, препоръчвам суперхрани, тахионизирани продукти, биоактивни добавки, витамини, цветя на д-р Бах, диета, процедури и т.н. След астрологичен анализ на житейската ситуация препоръчвам и мерки за подобрение на семейния психоклимат и другите взаимоотношения.

За консултациите с мен

Важен проблем при лечението (особено при децата) е да се разпознаят и отстранят т.нар. миазми. Миазмите са нещо като наслоявания, които се дължат на болести в рода или минали заболявания на самия пациент (гонорея, сифилис, туберкулоза, краста и др.), а и на имунизации. Повечето хора (в това число и децата) имат по няколко миазма, които водят до влошаване на здравето и склонност към по-често боледуване, особено в ранна детска възраст. Миазмите се лекуват с хомеопатия, а суперхраните подпомагат изкореняването им.

Обикновено около месец-два след първата консултация (а може и по-скоро, ако се налага) се назначава следващо интервю за проследяване, което трае средно половин-един час. На него се оценява действието на предписания хомеопатичен препарат, прави се следващо предписание, препоръчват се допълнителни мерки според случая и пр. При нужда може да се назначат лабораторни анализи и консултации с други специалисти.

Доста често при мен водят деца, които са били лекувани (по-точно потискани) с антибиотици, ваксини и други алопатични лекарства, и здравето им вече се е влошило до такава степен, че родителите са вдигнали ръце. Ако и при вас случаят е такъв, не очаквайте бързо оздравяване - организмът ще се възстанови толкова бързо, колкото може. Бих казал, че през първия месец и вие, и аз ще се притесняваме, защото аз опознавам случая, а вие не винаги знаете как да реагирате. Обикновено след това няма кой знае какви проблеми.

Суплементацията с омега-3, 6, 7 и 9, и употребата на суперхрани от микроводорасли, коластра и др. са неразделна част от лечението, защото при съвременния начин на живот и хранене не може да се разчита на "свободна диета" - ако се хранехте добре, едва ли щяхте да сте толкова болни, че да търсите помощ от мен.

Според Учителя Петър Дънов, за да вървят нещата, между болния и лекаря трябва да има хармония, така че не може да те лекува някой, който не те обича. Макар че правя каквото мога по въпроса, с някои пациенти просто не се получава съвместимост. Не се сърдете, ако ви препоръчам друг специалист - още повече, че познавам много от добрите хомеопати у нас, правил съм им хороскоп и мога да преценя с кого сте най-съвместими.

И последно - не мога да гарантирам, че ще ви излекувам. Понякога това просто не е възможно - може би живеете с човек, който постоянно ви действа разбалансиращо, или сте в много труден период от живота си, или не искате да направите каквото трябва за да подобрите здравето си (например, пушите много). Случва се и да не уцеля правилното хомеопатично лекарство или да не разбера пациента. Но поне няма да ви навредя и ако видя, че нещата не вървят, ще ви предупредя навреме.

Препоръчвам ви да се подготвите за прегледа като прочетете статиите в раздел „Хомеопатия”. Може да се наложи да попълните и да ми изпратите въпросник – обикновено след първата консултация (това може да ускори и улесни вашето по-нататъшно лечение).

 
 

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18
Понеделник-петък 9-17 ч.

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 4 лв.
Срокът за доставка за България е до 3 (обикновено 1-2) работни дни.

При покупки над 60 лв. доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни и след 15:00 в работни дни се обработват на следващия работен ден.