За Вяра и Петър, BFRPs

Здравейте, наши бъдещи и настоящи клиенти!

Ние сме Вяра Еленкова, BFRP и д-р Петър Найденов, BFRP - регистрирани специалисти по лечение с цветните лекове на д-р Бах.

Ако търсите специализирана помощ, тъй като имате нужда от емоционално балансиране, преживели сте емоционални стресове или имате психо-емоционални проблеми, които вече се проявяват и на физическо ниво под формата на различни заболявания, значи сте на точното място!

Нашата работа е да помагаме на хората да постигат емоционален баланс и физическо здраве, да живеят в хармония с душата си и да следват своето висше предназначение. За тази цел работим холистично (цялостно) като съчетаваме различни холистични методи;

  • Лекове на д-р Бах, приготвени от цветове на растения
  • Суперхрани и хранителни добавки от АкваСорс
  • Астрологични консултации на професионално ниво
  • Хомеопатия и ХДТ (хомеопатична детокс терапия)
  • Кинезитерапия (Вяра е дипломиран кинезитеапевт)
  • Съвети за здравословно хранене и начин на живот

Можете да ни се доверите, защото сме завършили пълен курс на обучение към Център "Д-р Едуард Бах", Обединено кралство (Bach Centre - UK) и сме официално регистрирани към Международния регистър на Баховия център.

В момента кандидатстваме в курса за сертифицирани преподаватели, за да можем официално да обучаваме специалисти в България и по света. Предприемаме тази стъпка, тъй като официалното обучение досега се провежда само в чужбина, което го прави доста скъпо удоволствие, при това изискващо добро владеене на английски език. Когато станем регистириани преподаватели на метода, това ще даде възможност на желаещите да се обучават на място в България, на български език, което ще им спести много пари и усилия.

Вяра Еленкова и Керъл Чарлз

Д-р Петър Найденов и Керъл ЧарлзНа тези снимки сме в Богнор Реджис, Южна Англия, в дома на една от нашите преподавателки - Керъл Чарлз.

Керъл е една от най-известните специалистки по лечение с цветните лекове на д-р Бах, както и една от най-успешните преподавателки на метода (прочетете интервюто с Керъл).

Когато се обучавахме при нея, ние й разказахме за водораслите АкваСорс и оттогава тя ги ползва, за да поддържа здравето си и най-вече ума си, защото е постоянно ангажирана с клиенти, курсове, преподаване и т.н.

Да се надяваме, че скоро ще можем да организираме нейно идване в България - тя е много интересна личност, стара душа и голям специалист. Знанията й на тема цветята на Бах са обширни и задълбочени, а стилът й на изразяване е ясен, точен и увлекателен. Оставете ни свой имейл, ще ви поканим като дойде.

 

Ето и нашите дипломи (моля кликнете върху картинките, за да видите оригиналните документи):

Каним ви да си направите индивидуална консултация при нас. Ще ви помогнем да разберете и почувствате по-добре себе си, ще ви приготвим комбинация от цветни лекове, които отговарят най-точно на състоянието ви в момента, и ще ви подкрепим в търсенето на по-добър емоционален баланс. Това би било много полезно за вашето здраве, за отношенията ви с хората около вас и за успеха ви в живота.