Uncategorised
Брой статии: 34
Здраве
Брой статии: 1

"Когато здравето отсъства, мъдростта не може да бъде открита,
изкуството не може да се прояви, силата не може да се упражнява,
богатството е безполезно, разумът е безсилен." – Herophilus, 300 г. пр.н.е.

Полезно
Брой статии: 13
Евро бизнес план
Брой статии: 5
АкваСорс
Брой статии: 6

АкваСорс - живейте по-добре!

Поздравления!

Ние от Анхира сме сигурни, че шом си озовал на тази страница си търсещ и и буден човек! Искаш да бъдеш здрав, енергичен, да повишиш доходите си, да градиш собствения си живот и да бъдеш щастлив и свободен човек!

Ти си на точното място! Разгледай секциите по долу, ще откриеш много полезна информация. Каквото и да ти направи впечатление - не се колебай, свържи се с нас! Ще обсъдим с какво можем да ти бъдем полезни.

Очакваме те!

Продукти
Брой статии: 0

Продуктите AquaSource са естествени, здравословни и много полезни.

Могат да се употребяват свободно от всеки човек без лекарска консултация.
Някои от тях могат да ви спасят живота. Други могат значително да го подобрят. Имаме предложения за всички членове на семейството ви - малки и големи, жени и мъже, здрави и болни. Просто ги опитайте - може пък именно някои от тях да се окажат за вас ключ към по-добро здраве и самочувствие.

Подкрепа
Брой статии: 8
МЛМ Обучение
Брой статии: 25

Скъпи колеги,

Замисляли ли сте се защо трябва час по-скоро да станете опитни в бизнеса? Ето няколко истории, от които всичко става ясно. Прочетете и помислете:

"Един човек с пари се срещнал с един човек с опит. След края на срещата човекът с опит си тръгнал с парите, а другият човек си тръгнал с опит."

"Един дървосекач си купил бензинова резачка. На другия ден дошъл да я върне, защото не му върши работа. Оказало се, че той изобщо не я е пускал - просто я ползвал като ръчен трион."

"Повечето хора се занимават с мрежов маркетинг всеки ден - само дето не им плащат. Защото всеки път, когато препоръчваме нещо, от което сме доволни, ние правим мрежов маркетинг - т.е. препоръка от уста на уста."

Защо някои хора успяват, а други не? Защото някои четат, а други - не. Вие от кои сте?

Какво ви е необходимо, за да се развивате успешно в мрежовия маркетинг? Едно от най-важните неща е да сте готови да се учите (да подлежите на обучение). Въпреки че може да имате голям опит в други области, мрежовият маркетинг е изцяло различен свят. Техниките за продаване тук не се дуплицират. Корпоративната йерархия не работи. Много други правила са различни.

Но хората от вашата спонсорска линия са минали по пътя преди вас и са установили какво работи. Така че позволете им те да ви съветват и обучават. И точно тук е проблемът... Повечето хора нямат проблем да следват съвети, когато са съгласни с тях. Но ако винаги сте съгласни с този, който ви обучава и съветва, най-вероятно не се нуждаете от неговото обучение. Най-доброто обучение, което може да получите може би включва неща, за които не искате и да чуете.

Така че как сте в това отношение?

Отзиви
Брой статии: 29
Анхира
Брой статии: 3
Landing
Брой статии: 1
Thank you page
Брой статии: 1
Холистичен център
Брой статии: 5
Хомеопатия
Брой статии: 17
Материя Медика
Брой статии: 35

Описания на някои хомеопатични лекарства. За повече вижте книгите на проф. Витулкас и д-р Петър Найденов.

Може да си поръчате книги по хомеопатия от книжарница "Анхира".

 

Понякога пациентите бъркат различните лечебни методи, например, мислят си, че хомеопатията е лечение с билки, пчелен прашец, водорасли, хранителни добавки, цветя на Бах и какво ли още не. Разбира се, никой не е длъжен да знае всичко, особено ако е в област, далече от неговото образование.

Да, заедно с хомеопатията често трябва да прилагам и други холистични методи, но те са различни от нея. Занимавам се с хомеопатия от 1992 г. и когато кажа, че мога да съм полезен с хомеопатия, това обикновено е така. Затова е важно бъдещите ми пациенти да са запознати поне в общи линии с метода хомеопатия, за да си сътрудничим в хода на лечението им.

За да разберете какво точно представлява хомеопатията и с какво ще ви лекувам, моля прочетете тази книга.

Изтеглете книгата "Хомеопатия за всички" в PDF формат!

Полезно
Брой статии: 7

Четете книгата "Зелените лъчи на Светлината" безплатно онлайн или поръчайте книгите на д-р Найденов от нашата Интернет книжарница

zel luchi

Книгата "Зелените лъчи на Светлината" е истински бестселър, от който са продадени над 35 000 екземпляра на пет различни езика. В нея са описани подробно най-важните продукти на АкваСорс и се дава информация как те могат да се използват за подобряване на здравето ни и при лечението на различни болести.

Купете книгата!

zdravebezlekarstva

Книгата „Здраве без лекарства” съдържа информация за вредата от алопатичните лекарства, ГМО, ChemTrails, фруктозата, транс-мазнините и интерестерите, радиацията, ваксините, миазмите, подкиселяването и други фактори, които влошават здравето и скъсяват живота на съвременните хора. Има и специална глава "Зима без антибиотици", особено полезна за родители, които искат децата им да растат здрави без антибиотици.

Купете книгата!

За да можете да четете цялата книга "Зелените лъчи на Светлината" безплатно онлайн, моля регистрирайте се или влезте в профила си в сайта.

зима без антибиотициАнтибиотиците са едно от големите открития на медицината и в някои случаи са животоспасяващи. Но много често употребата им не е оправдана. Повечето остри инфекции, от които боледуваме (особено през зимата), се причиняват от вируси, а срещу тях антибиотиците са безсилни.

Приемани прекалено често, антибиотиците водят до много и различни проблеми със здравето. Те могат да увредят нервната система (глухота и пр.), отделителната система (бъбречна недостатъчност), черния дроб (най-различни проблеми), стомашно-чревния тракт (дисбактериоза, кандидоза), имунната система (влошен имунитет, алергии), кръвотворенето (анемия).

В детската възраст антибиотиците са най-нежелателни и трябва да се избягват, защото пречат на растежа и развитието на организма. Децата, които често приемат антибиотици, не могат да достигнат заложения в тях генетичен потенциал. Организмът им се интоксикира и качеството на живота им се влошава.

Имунната система се нуждае от тренировка и подхранване, за да ни служи надеждно. Ако създадем подходящи условия, организмът ни може сам да се справя с инфекциите и след всяко успешно преодоляно заболяване да става все по-здрав.

За да укрепим имунитета си, трябва да знаем какво е нужно да направим и да направим това, което е нужно. Звучи просто и наистина е лесно да се направи. Опитайте!

Тахион
Брой статии: 9
Възможности
Брой статии: 7
Доходи с АС
Брой статии: 7
Консултации
Брой статии: 6
Цветя на Бах
Брой статии: 11
Блог
Брой статии: 8

Тук ще намерите статии на различни интересни теми. Може и вие да предложите теми!

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18
Понеделник-петък 9-17 ч.

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов