Как да карате безплатен автомобил от АкваСорс

Най-добрият автомобил е новият -
особено ако ви излезе без пари!

 

Как да спечелите автомобил от АкваСорс:

1. Не се променяйте - вие вече препоръчвате любимите си продукти и услуги на хората около вас, само че не ви плащат за това. Повечето хора го правят от деца (спомнете си когато заплакахте за шоколад и мама веднага извади парите и ви го купи, или когато детето ви иска в МакДоналдс и вие го водите). Е, тоива се нарича мрежов маркетинг. В АкваСорс се прави същото - препоръчваме продуктите, защото ги ползваме и ги харесваме, и предлагаме бизнеса на познати - само че за това печелим пари, пътешествия, коли и други награди.

2. Кажете на всички за АкваСорс. Който иска, ще се запише за да ползва продукти, а който иска, ще започне да изгражда своя мрежа, за да печели повече пари. Някои от хората, включени от вас, ще доведат и техни познати, които също ще станат част от вашата група. Когато в групата ви се съберат 30-40-50 души, които ползват продукти, обикновено се генерира достатъчно оборот, за да станете директор и да започнете да печелите по 500, 600 и даже 1000 лв. месечно от АкваСорс.

3. Намерете си трима (а по-добре петима) сериозни партньори за бизнеса. Това са амбициозни хора, които също като вас искат повече от живота и които за няколко месеца също ще станат директори, т.е. ще съберат групи от по 30-40-50 човека, които да ползват продуктите АкваСорс. Щом в групата ви има поне трима активни директори, вие ставате Директор 3* (за всеки ваш директор по звезда). Сега вече може да спечелите бонус - автомобил.

4. Изберете новата си кола. АкваСорс ще плаща вашия лизинг според определени критерии, с които можете да се запознаете от сайта на компанията.

Трудно ли е да спечелиш кола? - Преценете сами - щом вече доста жени се справят (някои от тях са в пенсионна възраст), какво остава за нас, по-младите мъже! Или, ако предпочитате, включете жена си в АкваСорс - нека тя ви спечели кола, а вие после само я карайте! Какво пък - може да извадите късмет...

Може ли и по друг начин? - Да, разбира се - още щом станете обикновен директор и започнете да печелите по 500-1000 лв. на месец, живейте си от заплатата, а тези допълнителни доходи ги давайте за лизинг на каквато кола искате. Само че друго си е да ви подарят кола от АкваСорс! Пък и доходите ви като директор 3* са в пъти по-големи! Е, ако сте като мен, ще додадете нещичко, за да карате още по-хубава кола... или ще си вземете супер кола на 10 000 км. (важното е да изглежда добре, иначе от фирмата няма да се съгласят - все пак, въпрос на престиж).

Петър Найденов, изпълнителен директор 1*:

Първата си кола от АкваСорс спечелих през 2007 г. - Шкода Фабия - хечбек, 110 конски сили, 190 км/ч, турбодизел. Отначало не ми беше лесно да свикна с бързината й, доста глоби от катаджии отнесох... тка че не ми бе съвсем без пари ;-) - обаче, от друга страна, пъргава, икономична, маневрена, лесна за каране, радио, климатик и т.н.

 

Моят син Георги няколко пъти ходи с нея на ски и на екскурзии в Европа, а и ние с Анелия не й прощавахме - Гърция, Македония, Сърбия, Хърватия, Косово, Албания, Словения, Италия... Плюс превозени стотици торби цемент, всякакви строителни материали и какво ли още не покрай нашата селска идилия - къща с двор в Цървеняно.

През лятото на 2012 г. се наложи да се разделим с Фаби - оказа се, че пак съм спечелил нова кола! Така Шкодата остана за другия ми син Любомир и приятелката му, които сега си я карат спокойно, където решат, защото тя е тъкмо разработена, добре поддържана, в отлично състояние, а от друга страна - не й треперят. Коментарът на Любомир е, че "на харизан кон зъбите се не гледат" - на което аз му отговарям, че ако иска чисто нова, може да си я спечели от АкваСорс, а без пари - толкоз!

Така без никакви усилия изпълних още една цел - да си моторизирам синовете (за колата на Георги, другия ми син, ще ви разкажа друг път). А, впрочем, преди Фаби карах един чисто нов Фокус Милениум, който пак си купих с пари от АкваСорс. Него го оставих на татко и сега той го кара. Така татко измени на принципа "кола и жена не сменям". Разбираемо е - колата е просто предмет, пък и предишната му бе една старичка Лада, купена през далечната 1972 година... Така му се реванширах, защото с тази Лада започнах да изграждам бизнеса си в АкваСорс.

И така, ето я новата ми хубавица - Мазда-3, чисто нова, бяла и прекрасна, с шест скорости, пак турбодизел, пак хечбек. Само че е доста по-комфортна и отвътре е с командно табло като на самолет, с вградено радио, GPS, USB, TV, Bluetooth връзка с телефона, климатроник, кожен волан с круиз контрол и пр. гъдели...

Сега вече е лесно - който не е сигурен дали да се захваща с АкваСорс, качвам го в колата и му разказвам своята история - ако и след това не се запали, хич не ми и трябва...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Издателство "Анхира"
тел. 02 8629249, 0888431085
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18
Понеделник-петък 9-17 ч.

Холистичен център "Анхира"
тел. 0888 540442
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД, BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 5 лв. Срокът за доставка за България е до 3 работни дни.

При покупки над 70 лв. доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни и след 15:00 в работни дни се обработват на следващия работен ден.