АкваСорс - живейте по-добре!

Поздравления!

Ние от Анхира сме сигурни, че шом си озовал на тази страница си търсещ и и буден човек! Искаш да бъдеш здрав, енергичен, да повишиш доходите си, да градиш собствения си живот и да бъдеш щастлив и свободен човек!

Ти си на точното място! Разгледай секциите по долу, ще откриеш много полезна информация. Каквото и да ти направи впечатление - не се колебай, свържи се с нас! Ще обсъдим с какво можем да ти бъдем полезни.

Очакваме те!

Продуктите AquaSource са естествени, здравословни и много полезни.

Могат да се употребяват свободно от всеки човек без лекарска консултация.
Някои от тях могат да ви спасят живота. Други могат значително да го подобрят. Имаме предложения за всички членове на семейството ви - малки и големи, жени и мъже, здрави и болни. Просто ги опитайте - може пък именно някои от тях да се окажат за вас ключ към по-добро здраве и самочувствие.

Скъпи колеги,

Замисляли ли сте се защо трябва час по-скоро да станете опитни в бизнеса? Ето няколко истории, от които всичко става ясно. Прочетете и помислете:

"Един човек с пари се срещнал с един човек с опит. След края на срещата човекът с опит си тръгнал с парите, а другият човек си тръгнал с опит."

"Един дървосекач си купил бензинова резачка. На другия ден дошъл да я върне, защото не му върши работа. Оказало се, че той изобщо не я е пускал - просто я ползвал като ръчен трион."

"Повечето хора се занимават с мрежов маркетинг всеки ден - само дето не им плащат. Защото всеки път, когато препоръчваме нещо, от което сме доволни, ние правим мрежов маркетинг - т.е. препоръка от уста на уста."

Защо някои хора успяват, а други не? Защото някои четат, а други - не. Вие от кои сте?

Какво ви е необходимо, за да се развивате успешно в мрежовия маркетинг? Едно от най-важните неща е да сте готови да се учите (да подлежите на обучение). Въпреки че може да имате голям опит в други области, мрежовият маркетинг е изцяло различен свят. Техниките за продаване тук не се дуплицират. Корпоративната йерархия не работи. Много други правила са различни.

Но хората от вашата спонсорска линия са минали по пътя преди вас и са установили какво работи. Така че позволете им те да ви съветват и обучават. И точно тук е проблемът... Повечето хора нямат проблем да следват съвети, когато са съгласни с тях. Но ако винаги сте съгласни с този, който ви обучава и съветва, най-вероятно не се нуждаете от неговото обучение. Най-доброто обучение, което може да получите може би включва неща, за които не искате и да чуете.

Така че как сте в това отношение?

Издателство "Анхира"
тел. 02 8629249, 0888431085
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18
Понеделник-петък 9-17 ч.

Холистичен център "Анхира"
тел. 0888 540442
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД, BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 5 лв. Срокът за доставка за България е до 3 работни дни.

При покупки над 70 лв. доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни и след 15:00 в работни дни се обработват на следващия работен ден.