Здравейте и добре дошли!

Във връзка с COVID-19 и за ваше удобство провеждаме и консултации онлайн или по телефона. Те са удобни ако живеете далече или ви е трудно да дойдете до нас лично. Запазете час за консултация оттук.

Искате ли да ви консултираме безплатно?
Вижте дали отговаряте на следните условия:

 • не сте записани в АкваСорс
 • не сте се консултирали още с нас
 • искате да поддържате здравето си с холистични методи
  (хомеопатия, цветя на Бах, природолечение, суперхрани)
 • искате да си направите хороскоп, но не сте сигурни струва ли си
 • регистрирали сте се на сайта ни оттук
 • запазили сте си час предварително и дойдете навреме
  (ако закъснеете повече от 5 мин, няма да ви остане достатъчно време)

 Запазете си час за безплатна консултация на тел. 0884117463. Изберете като вид консултация Безплатни консултации и като специалист д-р Петър Найденов или Вяра Еленкова (ако става дума за деца или за по-сериозни заболявания, изискващи хомеопатично лечение, изберете като специалист д-р Петър Найденов). Повече за нас можете да прочетете тук.

В Кюстендил може да получите безплатни консултации от Анелия Миланова и чрез нея да се запишете за безплатни консултации при д-р Петър Найденов (обикновено в събота или неделя). Телефон за запазване на час в Кюстендил 0877 110091.

Можете да се запишете за безплатни консултации във вашия град:

 • Видин - 16.10.2020 - тел. 0884 117463
 • Кюстендил - 19.10.2020 - тел. 0877 110091
 • Сливен - 22.10.2020 - тел. 0884 117463

Безплатните консултации включват съставянето на хороскоп, затова трябва да знаете своя час на раждане. Ще обсъдим заедно подходящи методи за подобряване на здравето ви, ще ви кажем какво можем да направим за вас, ще ви предложим подходящи средства, с помощта на които да решите проблемите си.

Ние прилагаме холистичен, индивидуален подход към всеки, включващ астрология, хомеопатия, цветя на Бах, хомеопатична детокс терапия, хомеопрофилактика, суперхрани и хранителни добавки, диета, упражнения и др. Повече за тези методи можете да научите на сайта в раздел "Холистичен център".

Безплатните консултации са с продължителност 20-30 мин и са присъствени, което означава, че ще се видим лично. Това може да стане в нашия офис или във вашия град, когато го посещаваме. Като се убедите, че това, което предлагаме е полезно за вас, може да се запишете с предимство за всички наши редовни консултации и да ползвате специални отстъпки при определени условия.

Благодарим ви за интереса и ви желаем здраве, успех, изобилие и свобода! Ще се радваме да станем съмишленици и приятели!

Моля, регистрирайте се в сайта, за да получите достъп до цялата информация в него. Безплатно е и става за секунди. Освен това като регистриран посетител имате право да се включите в нашата партньорска програма.

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин „Здраве, успех, свобода”, за да го получавате по и-мейл. Всички абонати получават подарък: PDF-книгата "Основни принципи на отслабването"!

Аз съм д-р Петър Найденов и имам една голяма мечта, която постепенно се превръща в реалност. Естествено, само и единствено благодарение на всички вас, хората, които искат да бъдат по-здрави и да живеят по-добре. Всъщност, това е мисията на моя живот, що се отнася до приноса ми към хората и към България. Тази мисия ме доведе до АкваСорс, мрежовия маркетинг и нашия екип от всеотдайни и качествени специалисти – директорите и лидерите от Европейската уелнес мрежа „Анхира”. Тази мисия е толкова велика, че ще ръководи както мен, така и целия ни екип, през всичките години съзнателен живот, които ни остават.

Ето каква е мисията ни:

 • Привлечаме за съмишленици будни, интелигентни и добронамерени личности, които с помощта на продуктите АкваСорс поддържат здравето на семейството и близките си в оптимално състояние.
 • Чрез Интернет сме постоянно във връзка помежду си и обменяме най-актуалните и ценни идеи в областта на здравето, активното дълголетие, положителното мислене, изобилието и всестранното подобряване на живота.
 • Постепенно мрежата ни се разраства в цяла Европа, обхващайки хора, които се интересуват от природосъобразен живот, детоксикация, суплементация, клетъчно хранене, естествено укрепване на имунитета, хомеопатия, природолечение и други холистични методи за подобряване на здравето.
 • Особено внимание се обръща на децата, младежите и бременните жени, защото те са бъдещето на човечеството.
 • В мрежата ни има достатъчно компетентни медици и други специалисти от различни области, които заедно с ръководството на фирма АкваСорс предлагат и формулират все повече и по-добри продукти, които правят човешкия живот по-хубав.
 • Дейността ни се развива естествено, доброволно, свободно и съзнателно, като всеки член на общността сам решава доколко ще се ангажира. При нас са добре дошли както тези, които само искат да ползват на най-изгодни цени продуктите АкваСорс за себе си и близките си, така и онези, които искат да помагат на повече хора и така да печелят допълнителни доходи.
 • И още нещичко за по-амбициозните: Ако сте готови да прегърнете тази мисия като своя, при нас можете да създадете по-добър живот, пълен с изобилие и свобода, и да постигнете много от мечтите си!

Харесва ли ви идеята? Тогава направете следното:

Свържете се с човека, който ви насочи към сайта ни – той или тя ще ви обясни как да се включите в нашата общност, за да получавате изгодни отстъпки и промоции от АкваСорс, така че не само да подобрявате здравето си, но и да пестите пари.

Ако сте попаднали сами на този сайт, свържете се с Георги Найденов на тел. 0888 431085.

Ако предпочитате да ви обслужва, консултира и глези ваш „собствен” консултант, може просто да станете клиенти на АкваСорс. Разбира се, при това цените на продуктите са по-високи, защото с част от тях се заплаща труда на „вашия” консултант.

Ако искате да печелите пари от разпространение на продуктите – вижте как:

Печелете още 500 лв/месец – кратко представяне (1 минута);

Видеопрезентация (15 минути).

Най-голямата тенденция на новото хилядолетие бързо набира скорост. За нея се говори по телевизията, за нея се пишат книги, всички я обсъждат... Това е, разбира се, индустрията на здравето, наричана още уелнес индустрия. В наши дни тази индустрия надхвърля 500 милиарда долара и се очаква всеки момент да достигне 1 трилион долара. И точно както персоналните компютри бяха хит през 90-те години на миналия век, здравето и красота са хитът на започващото хилядолетие! Защо?

Много просто: Хората от следвоенното поколение (наречено още „Бумът на бебетата“) остаряват. И тъй като не се примиряват с този процес и желаят да си върнат младостта, те насочват вниманието и парите си към уелнес продукти. Нещо повече – интерес към уелнеса проявяват не само "бейби-бумърите", но техните родители, и децата им.

Търсенето на здравни и уелнес продукти и услуги расте лавинообразно. Днес се консумират повече здравословни хранителни добавки от когато и да било. Все повече хора членуват в здравни клубове. Все повече се издават книги за здравето и ръководства за самопомощ. Все повече са здравните реклами и предавания... Просто казано, хората търсят решения. И такива решения съществуват, и то редом с нас!

Представете си...

 • Продукти, чието благотворно действие върху здравето и дълголетието надминава много други.
 • Възможност, позволяваща на вас и близките ви да заработвате пари от уелнес индустрията.
 • Подкрепа, която може да ви донесе по-добър живот, финансова независимост, богатство и успех.

Искате да сте по-здрави? Готови сте да мечтаете и да осъществявате мечтите си? Копнеете за по-добър живот? Готови сте да се учите? Обичате да помагате на другите? Тогава, добре дошли в Анхира – европейската мрежа за здраве. При нас е хубаво!

д-р Петър Найденов

Д-р Петър Найденов е холистичен лекар с многогодишен опит, организатор на първите курсове по класическа хомеопатия у нас, един от първите български хомеопати и преподаватели по хомеопатия с дипломи от LCCH (Лондонски колеж по класическа хомеопатия), IACH (Международна академия по класическа хомеопатия) и Международното училище по хомеопатична детокс терапия. Автор и издател е на книги и учебници по хомеопатия. Лидер на Европейската мрежа за здраве „Анхира”, включваща над 10 000 души от различни страни. Употребява, изучава и препоръчва продуктите АкваСорс от 1996 г.

Завършил е медицина през далечната 1985 г. Първите осем години от практиката си работи само като детски лекар (това значи „лекуване” с много антибиотици, стриктно следене на ваксинации и пр.). После започва да си задава въпроси и да търси отговори. Така стига до холистичния подход. През 1989 издава първия у нас „Информационен бюлетин по холистична медицина”.

През 1990 пътува до САЩ и Великобритания за участия в медицински конференции. Установява важни контакти, обсъжда възможностите и малко по-късно, между 1992 и 2000 г е в основата на въвеждането на класическата хомеопатия у нас. Организира курсове, кани преподаватели, учредява организации, превежда, пише и издава книги и учебници, води колеги на обучение в чужбина... При това без никаква подкрепа от страна на официалната медицина и държавата. Така постепенно, започвайки от шепа пионери, българската хомеопатия се разраства до няколко стотин грамотни и компетентни специалисти.

Д-р Найденов се занимава отдавна не само с холистична медицина, но и с астрология – това е наистина много полезна комбинация. Владее свободно български, руски, английски и немски език и е изучавал редица т.нар. алтернативни медицински дисциплини. Затова понякога помага там, където други специалисти не са в състояние да се ориентират. Старае се преди всичко да не вреди и да бъде полезен за хората. Консултации с д-р Найденов

Излезе най-новата книга на д-р Найденов! Купете...

Здраве без лекарства„Здраве без лекарства” съдържа информация за вредата от алопатичните лекарства, ГМО, ChemTrails, фруктозата, транс-мазнините и интерестерите, радиацията, ваксините, миазмите, подкиселяването и други фактори, които влошават здравето и скъсяват живота на съвременните хора... Подробности

Разделът “Зима без антибиотици” е посветен на грипа, настинките и техните усложнения. Изяснява се ролята на вирусите и бактериите. Разглеждат се безвредни и ефективни природни и хомеопатични методи за справяне с фебрилитета (високата температура) при децата. Описват се ползите от суперхраните АкваСорс и се дават съвети за дозирането им при бебета, деца и възрастни.

Специално винимание се отделя на есенциалните мастни киселини (омега-3, 6, 7 и 9) и ролята на витамините С и Дз.

Това е втората книга на д-р Найденов, в която се говори за значението на суперхраните АкваСорс като важна част от цялостния подход към по-добро здраве и активно дълголетие след бестселъра „Зелените лъчи на Светлината”, от който са продадени над 35 000 екземпляра на пет различни езика.

Книгата  Зелените лъчи на Светлината"Зелените лъчи на Светлината" описва подробно най-важните продукти на АкваСорс и дава информация как те могат да се изпозват от различни типове хора за подобряване на здравето и за подпомагане на лечението на различни болести. Тук съм длъжен да кажа, че продуктите АкваСорс не са лекарства, а здравословни суперхрани и хранителнми добавки. Те не лекуват, а помагат на организма да набави липсващи съставки, които го укрепват и му помагат да функционира по-добре. Като лекар, моето лично мнение е, че редовната употреба на качествени храни и добавки определено помага на всички - както на здрави, така и на болни! Купете...

Можете да четете "Зелените лъчи" безплатно онлайн, след като се регистрирате на този сайт. Това е един подарък за тези, които проявяват по-голям интерес към нашите дейности. Регистрацията е безплатна и включва абонамент за бюлетина "Здраве, успех, свобода", който всеки месец получавате по имейл.