Здравейте и добре дошли!

Вижте новата книга на д-р Петър Найденов и Вяра Еленкова "В хармония с Душата"!

Във връзка с COVID-19 и за ваше удобство провеждаме и консултации онлайн или по телефона. Те са удобни ако живеете далече, под карантина сте или ви е трудно да дойдете до нас лично. Запазете час за консултация оттук.

Искате ли да ви консултираме безплатно?
Предлагаме безплатни консултации на всички, които са отворени към холистични методи за подобряване на здравето, както и към възможности за сътрудничество с нас.

Вижте дали отговаряте на следните условия:

 • не сте включени в АкваСорс и не ползвате още тази марка продукти, но сте любопитни за какво става въпрос и искате да пробвате нещо качествено
 • здравето на децата ви не е в ред и толкова ви е писнало от болести и лекарства, че вече сте дозрели за идеята да опитате нещо, което да подобри имунитета им
 • не сте се консултирали още с нас, но преди да решите да го направите, искате да се запознаем и да прецените дали си струва, без да давате пари
 • искате да поддържате здравето си с холистични методи (хомеопатия, цветя на Бах, природолечение, суперхрани)
 • искате да си направите биорезонансна диагностика и да си съставите програма и диета за подобряване на здравето, пречистване и отслабване
 • искате да си направите хороскоп, но не сте сигурни струва ли си
 • регистрирали сте се на сайта ни оттук
 • запазили сте си час предварително и дойдете навреме (ако закъснеете повече от 5 мин, няма да ви остане достатъчно време)

 Ние прилагаме холистичен, индивидуален подход към всеки, включващ астрология, хомеопатия, цветя на Бах, хомеопатична детокс терапия, хомеопрофилактика, суперхрани и хранителни добавки, биорезонансна диагностика, диета, упражнения и др. За да сме по-точни, бихме искали да погледнем хороскопа ви - за целта трябва да знаете своя час на раждане. Имайте предвид, че разполагате с половин час и затова предварително трябва да сте решили за какво искате да използвате това време - за астрология, за лекуване с хомеопатия, за диагностика или за балансиране на емоционално ниво.

Запазете си час за безплатна консултация на тел. 0884117463.

Повече за нас можете да прочетете тук.

В Кюстендил може да получите безплатни консултации от Анелия Миланова и чрез нея да се запишете за безплатни консултации при д-р Петър Найденов (обикновено в събота или неделя). Телефон за запазване на час в Кюстендил: 0877 110091.

Можете да ни поканите за безплатни консултации във вашия град при следните условия:

 • има достатъчно хора, които искат консултация (поне 10 човека)
 • осигурено е помещение, в което да се провеждат консултациите
 • събрани са по 10 лв. на човек за бензин, тъй като пътуваме с кола
 • ако сте в по-далечен град, има осигурено пренощуване

Как протичат безплатните консултации?

Безплатните консултации са с продължителност до 30 мин и обикновено са присъствени, което означава, че ще се видим лично. Това може да стане в нашия офис или във вашия град, когато го посещаваме. По изключение правим и консултации онлайн за хора, които наистина няма как да дойдат лично (например, живеят в чужбина или в далечно населено място). Ще ви разпитаме за проблемите ви, ще обсъдим заедно подходящи методи за подобряване на здравето ви, ще ви кажем какво можем да направим за вас, ще ви предложим подходящи средства, с помощта на които да решите проблемите си. Ако времето стигне, ще ви дадем и програма, включваща хомеопатия, цветя на Бах, суперхрани и добавки. Като се убедите, че това, което предлагаме, е полезно за вас, може да се запишете с предимство за всички наши редовни консултации и да ползвате специални отстъпки при определени условия.

Повече за нашите методи можете да научите в раздел "Холистичен център".

*  *  *  *  *

Благодарим ви за интереса и ви желаем здраве, успех, изобилие и свобода! Ще се радваме да станем съмишленици и приятели!

Моля, регистрирайте се в сайта, за да получите достъп до цялата информация в него. Безплатно е и става за секунди. Освен това като регистриран посетител имате право да се включите в нашата партньорска програма.

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин „Здраве, успех, свобода”, за да го получавате по и-мейл. Всички абонати получават подарък: PDF-книгата "Основни принципи на отслабването"!

Аз съм д-р Петър Найденов и имам една голяма мечта, която постепенно се превръща в реалност. Естествено, само и единствено благодарение на всички вас, хората, които искат да бъдат по-здрави и да живеят по-добре. Всъщност, това е мисията на моя живот, що се отнася до приноса ми към хората и към България. Тази мисия ме доведе до АкваСорс, мрежовия маркетинг и нашия екип от всеотдайни и качествени специалисти – директорите и лидерите от Европейската уелнес мрежа „Анхира”. Тази мисия е толкова велика, че ще ръководи както мен, така и целия ни екип, през всичките години съзнателен живот, които ни остават.

Ето каква е мисията ни:

 • Привлечаме за съмишленици будни, интелигентни и добронамерени личности, които с помощта на продуктите АкваСорс поддържат здравето на семейството и близките си в оптимално състояние.
 • Чрез Интернет сме постоянно във връзка помежду си и обменяме най-актуалните и ценни идеи в областта на здравето, активното дълголетие, положителното мислене, изобилието и всестранното подобряване на живота.
 • Постепенно мрежата ни се разраства в цяла Европа, обхващайки хора, които се интересуват от природосъобразен живот, детоксикация, суплементация, клетъчно хранене, естествено укрепване на имунитета, хомеопатия, природолечение и други холистични методи за подобряване на здравето.
 • Особено внимание се обръща на децата, младежите и бременните жени, защото те са бъдещето на човечеството.
 • В мрежата ни има достатъчно компетентни медици и други специалисти от различни области, които заедно с ръководството на фирма АкваСорс предлагат и формулират все повече и по-добри продукти, които правят човешкия живот по-хубав.
 • Дейността ни се развива естествено, доброволно, свободно и съзнателно, като всеки член на общността сам решава доколко ще се ангажира. При нас са добре дошли както тези, които само искат да ползват на най-изгодни цени продуктите АкваСорс за себе си и близките си, така и онези, които искат да помагат на повече хора и така да печелят допълнителни доходи.
 • И още нещичко за по-амбициозните: Ако сте готови да прегърнете тази мисия като своя, при нас можете да създадете по-добър живот, пълен с изобилие и свобода, и да постигнете много от мечтите си!

Харесва ли ви идеята? Тогава направете следното:

Свържете се с човека, който ви насочи към сайта ни – той или тя ще ви обясни как да се включите в нашата общност, за да получавате изгодни отстъпки и промоции от АкваСорс, така че не само да подобрявате здравето си, но и да пестите пари.

Ако сте попаднали сами на този сайт, свържете се с Георги Найденов на тел. 0888 431085.

Ако предпочитате да ви обслужва, консултира и глези ваш „собствен” консултант, може просто да станете клиенти на АкваСорс. Разбира се, при това цените на продуктите са по-високи, защото с част от тях се заплаща труда на „вашия” консултант.

Ако искате да печелите пари от разпространение на продуктите – вижте как:

Печелете още 500 лв/месец – кратко представяне (1 минута);

Видеопрезентация (15 минути).

Най-голямата тенденция на новото хилядолетие бързо набира скорост. За нея се говори по телевизията, за нея се пишат книги, всички я обсъждат... Това е, разбира се, индустрията на здравето, наричана още уелнес индустрия. В наши дни тази индустрия надхвърля 500 милиарда долара и се очаква всеки момент да достигне 1 трилион долара. И точно както персоналните компютри бяха хит през 90-те години на миналия век, здравето и красота са хитът на започващото хилядолетие! Защо?

Много просто: Хората от следвоенното поколение (наречено още „Бумът на бебетата“) остаряват. И тъй като не се примиряват с този процес и желаят да си върнат младостта, те насочват вниманието и парите си към уелнес продукти. Нещо повече – интерес към уелнеса проявяват не само "бейби-бумърите", но техните родители, и децата им.

Търсенето на здравни и уелнес продукти и услуги расте лавинообразно. Днес се консумират повече здравословни хранителни добавки от когато и да било. Все повече хора членуват в здравни клубове. Все повече се издават книги за здравето и ръководства за самопомощ. Все повече са здравните реклами и предавания... Просто казано, хората търсят решения. И такива решения съществуват, и то редом с нас!

Представете си...

 • Продукти, чието благотворно действие върху здравето и дълголетието надминава много други.
 • Възможност, позволяваща на вас и близките ви да заработвате пари от уелнес индустрията.
 • Подкрепа, която може да ви донесе по-добър живот, финансова независимост, богатство и успех.

Искате да сте по-здрави? Готови сте да мечтаете и да осъществявате мечтите си? Копнеете за по-добър живот? Готови сте да се учите? Обичате да помагате на другите? Тогава, добре дошли в Анхира – европейската мрежа за здраве. При нас е хубаво!

Д-р Петър Найденов е холистичен лекар с многогодишен опит, организатор на първите курсове по класическа хомеопатия у нас, един от първите български хомеопати и преподаватели по хомеопатия с дипломи от LCCH (Лондонски колеж по класическа хомеопатия), IACH (Международна академия по класическа хомеопатия) и Международното училище по хомеопатична детокс терапия. Автор и издател е на книги и учебници по хомеопатия. Лидер на Европейската мрежа за здраве „Анхира”, включваща над 10 000 души от различни страни. Употребява, изучава и препоръчва продуктите АкваСорс от 1996 г.

Завършил е медицина през далечната 1985 г. Първите осем години от практиката си работи само като детски лекар (това значи „лекуване” с много антибиотици, стриктно следене на ваксинации и пр.). После започва да си задава въпроси и да търси отговори. Така стига до холистичния подход. През 1989 издава първия у нас „Информационен бюлетин по холистична медицина”.

През 1990 пътува до САЩ и Великобритания за участия в медицински конференции. Установява важни контакти, обсъжда възможностите и малко по-късно, между 1992 и 2000 г е в основата на въвеждането на класическата хомеопатия у нас. Организира курсове, кани преподаватели, учредява организации, превежда, пише и издава книги и учебници, води колеги на обучение в чужбина... При това без никаква подкрепа от страна на официалната медицина и държавата. Така постепенно, започвайки от шепа пионери, българската хомеопатия се разраства до стотици грамотни и компетентни специалисти.

Освен това д-р Найденов, заедно със своята асистентка Вяра Еленкова, завършват всички степени на обучение към Баховия център във Великобритания и понастоящем са единственият екип от сертифицирани специалисти по лечение с цветята на Бах и двама от само осемте официално признати в света български специалисти (BFRP) в тази област. Повече...

Д-р Найденов се занимава отдавна не само с холистична медицина, но и с астрология – това е наистина много полезна комбинация. Владее свободно български, руски, английски и немски език и е изучавал редица т.нар. алтернативни медицински дисциплини. Затова понякога помага там, където други специалисти не са в състояние да се ориентират. Старае се преди всичко да не вреди и да бъде полезен за хората. Консултации с д-р Найденов

Издателство "Анхира"
тел. (02) 9628277, (02) 8629249
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 43, вх. Б, ет. 1, ап. 18
Понеделник-петък 9-17 ч.

Холистичен център "Анхира"
тел. 0884 117463
гр. София, жк. Дианабад,
бл. 11, вх. A, ет. 1, ап. 1

Този сайт е собственост на
Анхира ЕООД,
ЕИК: BG130120871
МОЛ: Петър Георгиев Найденов

Доставка

Стандартната цена за доставка на книги е 4 лв.
Срокът за доставка за България е до 3 (обикновено 1-2) работни дни.

При покупки над 60 лв. доставката е безплатна.

Поръчки, направени през неработни дни и след 15:00 в работни дни се обработват на следващия работен ден.