Здраве

"Когато здравето отсъства, мъдростта не може да бъде открита,
изкуството не може да се прояви, силата не може да се упражнява,
богатството е безполезно, разумът е безсилен." – Herophilus, 300 г. пр.н.е.

Женският океан от енергия

„Видя ли какво кожено палто купи Васил на жена си?“

„Ти даже не можеш да изкараш пари за една кола, а Петрови купуват втори апартамент!“

„Ирка лети всеки месец до морето, а ти само на село ме водиш!“

„Всички жени имат мъже като мъже, а на мене ми се падна неудачник!“

Познати ли са ви тези обвинения? – Познати са ви... Затова нека разберем защо при Петрови всичко е наред, а някои други са яли хайвер за последен път в миналия си живот!

Пари

Какво са парите? Икономистите ще ви кажат, че това е хартия, подкрепена от стока. Забравете тези глупости веднъж завинаги! Парите се подкрепят от енергия и само от енергия! Нито стоката, нито златото, нито диамантите, нито зелените хартии сами по себе си не струват нищо, но човешката енергия е безценна.

При това мъжът и жената от гледна точка на обмяната на енергия са устроени различно:

Мъжът е много изобретателно същество, способно на всякакви трикове, за да постигне целите си, но има една уловка: той не е в състояние самостоятелно да черпи енергия от Вселената. Затова след пубертета младежът започва да търси тази енергия, в противен случай той просто ще изсъхне и ще загине като растение без вода.

При жената всичко е точно обратното: нейната природа е такава, че в нея се съдържа цял океан от енергия, която е толкова много, че й е необходимо системно да се освобождава от нея, иначе тя ще се чуди къде да я дява и или ще изперка, или ще облече мъжки костюм и ще застане начело на някаква фирма. А това е неестествено и противоречи на всички закони на Вселената, тъй като жената е океан, а не капитан на кораб, който плава по този океан.

Замисляли ли сте се над смисъла на фразата: „Жената даде“? Ако мислите, че просто става въпрос за разтваряне на крака, то вие сте се хванали на куката на едно извратено тълкуване на този древен израз. Всъщност, сексът не гарантира, че жената ще даде на мъжа своята енергия. Затова в миналото работниците са ги питали: „Даде ли ти жена ти енергия за предстоящата работа? Имаш ли силата да работиш?“

Оттук и важното заключение: Сексът и предаването на енергия не винаги вървят заедно! Съществуват и изключения, когато след секс мъжът може да се лиши от последните си сили.

Да разгледаме друг един крилат, непреводим израз: „Куда тебя хрен несет?“ (на руски „хрен“ означава както хрян, така и кур). А „хрянът“ носи мъжа в посока към оня океан от енергия, който отвътре изпълва и разпъва жената. На свой ред жената несъзнателно търси всякакви начини да прелее този океан в някой мъж, умиращ от жажда. Така е устроен животът, това е чиста физиология и не можеш да й се противопоставиш!

Ето ви няколко прости примера:

Двигател на автомобил: Този двигател може да бъде най-мощният двигател на планетата, пълен с най-модерна електроника... но той няма да тръгне без бензин! Ще си остане един неподвижен венец на творението на инженерна мисъл, ако няма гориво.

Мъжът е двигател, а жената е бензин. В мъжкия двигател се крият стотици коне – но без бензина, който дамо жената може да даде, всички тези коне са мъртви! Нищо повече не е необходимо, само жената да налее в мъжа своята енергия и той ще я закара на края на света.

Печатна машина за пари. Тя е най-новият модел, никъде няма друга такава, но тя ще върти на празен ход, ако не бъде заредена с хартия. Просто хартия и това е! Нищо друго не й трябва, освен банална хартия! Няма хартия - няма пари, дори ако имате най-модерната печатна машина на земята.

Жена, която обвинява мъжа си, че няма пари, хвърля камък в собствената си градина. Тя сама е виновна, че не налива бензин и не зарежда хартия! Жена, която завижда на по-заможните си приятелки, дори не се замисля, че те хранят мъжете си с енергия, която същите тези мъже превръщат в пари. Жената излива енергията си в мъжа. Мъжът я преработва в себе си и я връща обратно на жената, но под формата на пари и подаръци.

Кръговратът на парите работи само по тази схема!

Един мъж е способен не само да заведе жена си на почивка и да и купи най-хубавите дрехи, а и да създаде цял един нов свят за любимата си, но само при условие, че тя му дава енергия, суровини, материали за строителство.

В противен случай мъжът може да се бъхти денонощно, но никой няма да му плати дори една стотинка, ако жена му не го подхранва с енергия! Може да сте най-добрият зидар в света, но без строителни материали няма как да построите къща.

Мъже! Може да бачкате на 3 смени, да тичате по интервюта, облечени в най-хубавия си костюм и обути в излъскани до блясък обувки, да съчинявате най-невероятните CV-та, но всички ваши титанични усилия ще бъдат напразни, ако жена не ви е напълнила с енергия. Няма ли женска енергия - няма и пари! Напишете си го на челото!

Жени! Когато критикувате мъжа си, вие все едно чупите своята печатница за пари. Напълнете го с хартия и той ще ви отпечата толкова много пари, колко хартия сте сложили. Разберете, че заможните ви приятелки се къпят в пари не защото са си намерили мъж с пари, а защото от един обикновен мъж са направили богат мъж, подхранвайки го със своята женска енергия.

Ако пътят към сърцето на мъжа минава през стомаха, то пътят към най-добрите бутици минава през леглото! Материалното благополучие на семейството е заслуга на жената! Именно жената чрез мъжа си превръща своята енергия в бижута, скъпи дрехи, мерцедеси, околосветски пътешествия и разкошни имения. Чашата може да се напълни само благодарение на жената.

Тази система може да набере инерция: колкото по-доволна е една жена, толкова повече енергия иска да дава на мъжа си, толкова повече мъжът й трансформира женската енергия в пари и я връща по формата на подаръци на жена си!

Парадокс, нали? Но така е устроено изкарването на пари! Една моя позната го каза просто гениално: Жената пише с невидим маркер по челото на своя мъж. Околните подсъзнателно прочитат написаното и определят отношението си към този мъж. Мъж, на чието чело пише „най-добрият / талант / гений“ ще бъде търсен от всички и отвсякъде към него ще се стичат пари. Така че, както жената нарече мъжа, така и на него ще му върви.

Как да провалите един мъж

Но има и обратна схема: Ако жената е написала на челото на мъжа си „смотаняк / идиот / неудачник“, тогава никой няма да плати на този „смотаняк / идиот / неудачник“ нито стотинка. Такъв мъж няма да го назначат дори за метач.

Един успешен мъж може да бъде унищожен само за няколко седмици. Достатъчно е просто да се свърже с неподходяща жена и край, свършено е с него - може да се превърне в просяк. Най-интересното е, че при това той няма да загуби таланта си. Пак ще може да рисува гениални картини, да пише романи и стихотворения. Ако има златни ръце, пак ще може да построи къща или ако е умен, ще може да направи блестящ бизнес план в голяма корпорация... но достъпът до пари е затворен за него! И то напълно! Съответно и няма с какво да построи въпросната къща или се блъска с талантливите си бизнес проекти като муха в стъкло, но никой няма да го забележи и няма да му плати нито стотинка!

Съществува обаче и друга порода жени - това са самките-използвачки. Те не само че не дават енергия, а и изсмукват до капка собствената енергия на мъжа, като паразит, който изсмуква жертвата си. Патологията на такива жени може да има различни причини, но най-често те са три:

1. Жена, която вижда в мъжа само пари.

Затова тя не е готова да зарежда печатницата за пари с хартия. Тя не е готова да даде дори капка от себе си, тя е настроена от първите секунди единствено и само да получава наготова и това със сигурност е разрушителна схема за работата на печатницата за пари.

Като правило това е любовницата. За разлика от съпругата, тя не полага основи за бъдеще, а просто гребе каймака, при това колкото е възможно по-бързо! Тя бърза да заграби всичко, докато в джоба на мъжа все още шумолят банкноти. Такава тактика изцежда от мъжа всичките му сокове и го разорява, вместо да го подхранва.

2. Жена с паразитни „включвания“

Това са невидими програми, които по някаква причина са вградени от някого в нейната аура. Програмите са настроени да изпомпват жизнения потенциал на всеки мъж, с когото жената се свързва. Естествено, през леглото / секса каналът винаги е най-мощен, затова такава жена като прахосмукачка ще изсмуче всичко от мъжа, с когото прави секс, но за разлика от първия случай не за себе си, а през себе си. И всички блага ще отиват към онзи, който е заложил тази невидима програма в нея, т.е жената ще бъде посредник за изпълнението на чужда воля.

Както в първата, така и във втората категория може да попадне всяка жена. Но има и трета категория:

3. Проститутки и просто курви

Няма по-мощен начин за предаване на информация от този по време на секс. Ето защо жените с множество сексуални партньори носят цялата мръсотия, която всички тези мъже са излели в тях като в канализация.

Леките жени се открояват от останалите с черна аура, в която има многобройни тъмни канали, идващи от бивши сексуални партньори. Сексът с такива жени е равносилен на къпане в канализационен колектор. След такъв секс мъжът още дълго трябва да отработва енергийните остатъци от другите мъже. Затова не се учудвайте, че дори и след еднократен секс с такава жена, животът на някой мъж може да започне да се руши.

Тази схема на прехвърляне на чужди остатъци по време на секс работи не само през жените-помийни ями, но и през мъжете-курвари, които също носят в себе си помия, събрана в резултат на секса с много жени. Една жена, която е преспала с такъв курвар се прощава с достойния живот.

Седем начина за зареждане с енергия от женския океан

По-нататък ще пиша от името на мъжете, които по различни начини се опитват да вливат в себе си женския океан. Списъкът е в обратен ред като се започне от най-слабия източник на енергия.

7. Съзерцание

Просто гледане. Да, да! Гледайте и се възхищавайте. Това е най-лесният начин да си откъснете парченце от женската енергия. Не е трудно да се досетите, че колкото по-малко дрехи носи една жена , толкова повече енергия тя разпилява надясно и наляво.

Жената в мини-пола вече е отворена и мъжките погледи я пият. Тя прилича на тропически коктейл, от който си пийват през десетки сламки жадните мъже около нея. За двучасова разходка в парка полуголата девойка ще бъде енергийно раздърпана и вкъщи ще си дойде удовлетворена като след секс, но това е сурогатна форма за снемане на напрежението.

Обратен случай: Дори и в горещ летен ден можете да срещнете жени в дълги рокли. И ще забележите нещо парадоксално: мъжете не могат да откъснат поглед от тях! Защо? Защото полуголите вече са им омръзнали. Те са твърде много и всеки, който не е мързелив, отпива от тях. Но дългата пола е събрала целия женски потенциал като в кълбо под налягане. Енергията под полата не се разпилява, натрупва се под голямо налягане и затова всеки мъж иска да я разкъса. Този инстинктивен порив съвсем не е защото искаме да видим тялото й (какво не сме му виждали?), а за да излеем тази колосална натрупана енергия е себе си. Сега разбирате ли смисъла на израза „Нищо не възбужда толкова, колкото полуприкритата голота“? Фонтанът не се пръска встрани! Енергията се съхранява! Тя е под налягане и жадува да изтече!

А какво можем да кажем за плажа? Там всички момичета са почти голи! Да, именно, всички! На плажа съотношението на полуголи жени и жадни мъже е приблизително 1:1, затова женската енергия не може да бъде изсмукана на плажа така, както в парка. Друг въпрос е, ако една жена се пече на плажа в компания от 20 мъже - това вече е истинско енергийно изнасилване.

Особена е ситуацията със снимките и видеата на голи жени. Тук каналът е отворен денонощно за всички! Така че, поставяйки голите си снимки в мрежата или на билбордовете, момичетата не подозират накъде може да изтича не само женската им енергия, но и жизнеността им, включително здравето, късметът, любовта и т.н. Има, разбира се, магически начини за защита, но тази тема е толкова широка, че е по-добре да й посветим отделна глава.

Така че, що се отнася до демонстрацията на прелести, всяка жена избира: или да се разголва и да разплисква енергията си към минувачите като вода от басейн, или да затваря визуалния достъп до тялото си и да пази енергията само за своя мъж, който ще й върне получената енергия с максимална ефективност, но вече под формата на пари и подаръци.

6. Общуване

Това е следващият по-мощен от съзерцанието начин да се пие от женския океан. Схемата е съвсем проста: видях я – хареса ми – започвам да разговарям. Ако жената е склонна да разговаря и симпатизира на събеседника, тя отваря клапата и енергията й започва да тече заедно с гласа й.

5. Пребиваване близо до жена

Както знаете, съществува такова нещо като Лично пространство. Ако някой не разбира какво е това, спомнете си какво усещате в обществения транспорт или когато напускате киното. Тълпата ни смазва с хаоса от биополета. За 98% от хората нахлуването в аурата на неканени гости предизвиква ужасен дискомфорт. Това е напълно нормално. Само ние самите решаваме колко близо да допуснем събеседника. Ако той намали разстоянието, незабавно отстъпваме и несъзнателно заставаме нащрек.

Сега знаете истинския смисъл на израза "Близка връзка". Тази концепция изобщо не е въображаема, а показва разстоянието в метри или сантиметри, което събеседниците поддържат, докато общуват. Никога няма да допуснем наблизо човек с честота на вибрации, която да не съвпада с нашата.

Обратно към нашите жени. Ако първите два етапа (съзерцание и словесен контакт) са успешни, тогава и двамата ще започнат да се приближават все повече. По този начин става наслояване на двете биополета и енергията на жената се влива в мъжа вече по по-широк канал - през аурата. Сантиметрите плавно започват да се топят, превръщат се в милиметри и преминаваме към следващия, още по-разширен канал за енергийна обратна връзка на жените.

4. Докосване

То е в пъти по-силен начин за обмяна на енергия от всички предишни 3 точки. Чрез физически контакт вземаме от една жена толкова много, че понякога сърцето прескача, ръцете се потят и езикът изсъхва. Това не е от тестостерона, а от заливащата ни вълна енергия от женския океан.

Някои мъже подценяват силата на докосването, затова жените често страдат, ако мъцете им са по-груби и престанат да ги хващат поне за ръка. Трябва да разберем, че за една жена това не е само проява на внимание и нежност, но и един от начините да се освободи от женската си енергия, която постоянно се натрупва в такива количества, каквито мъжете дори не могат да си представят.

3. Обгрижване

Не казвам, че този начин на прехвърляне на женска енергия е по-силен от предишния, но мнозина не го разбират и затова се стига до битови конфликти. Грижите включват:

Готвене: Не е тайна, че с едни и същи продукти не могат да бъдат приготвени две абсолютно идентични ястия, защото човек влага в готвенето душата си. Затова някои мъже обичат да се хранят у приятелите си, тъй като храната, приготвена от чуждите съпруги, има друг вкус, защото енергията й е различна. Забележете също, че в никакъв случай не бива да се готви храна в лошо настроение, защото ще се превърне в отрова! Това е ярко доказателство за огромното количество енергия, която се влага в готвенето.

Няма да подхващаме спорове, че мъжете са най-добрите готвачи. Но имайте предвид, че ястието, приготвено от любима жена, може да вдигне на крака и мъртвец. И обратно – да вкара здравеняк в гроба, ако жена му го мрази. Така че помислете в какво настроение трябва да изпратите жена си в кухнята.

А вие, жени, не позволявайте на своя уморен и гладен мъж сам да стопли вечерята и сам да седне да вечеря. Нищо чудно, че се казва "По-вкусно ми е от твоите ръце!" Ние дори не можем хляб да си нарежем толкова вкусно!

Пране, гладене, чистене: Само отстрани изглежда, че това е сиво ежедневие. От гледна точка на енергийния обмен, това е сложен ритуал. Разбира се, само жената трябва да се занимава с това. Много жени смятат: "Какво толкова, просто гладя ризите на мъжа си"... Не, това не е само гладене! Тя пълни ризите с енергията си, и в нейните ръце на Пазителка всяка изгладена риза се превръща в бронежилетка. Тя ще защити любимия й по-надеждно от десет бодигарда.

Ненапразно до оръжията и броните на воините в миналото имали право на достъп само жените им. Само тези Съпруги-Пазителки можели да ги чистят и лъскат. Тези древни познания са изгубени и удавени от съвременното безпросветно и еснафско общество. Ето защо, жени! Ако четете това, никога не позволявайте на мъжа си да пере и глади дрехите си, за да не го лишавате от своята енергийна защита, когато той излиза от къщи.

2. Ласки

Ето че наближаваме финала. За разлика от описаното докосване, галенето и ласките са вече еротичен начин да се отпива от женската енергия. Това включва целуване, интимно потупване и хапане на ерогенни и не само зони. Главната особеност тук е сексуалната възбуда, която е знак за сериозен прилив на вълни от енергията на женския океан.

Това не е като да се държите за ръце, това е подготовка за глобалното освобождаване на женската енергия. С други думи – прелюдия, която в една здравословна връзка би трябвало да завърши с истинско цунами от женския океан.

1. Секс

Всички шест гореописани начина за привличане на женската енергия просто бледнеят пред гигантските вълни цунами, които заливат един мъж по време на женския оргазъм. В природата не съществува по-мощен начин за енергиен обмен.

Този начин е основата на айсберга. Той е 10 пъти по-мощен от предишните методи, взети заедно, така че ласките, вечерята и целувките – всичко това е добре, но без добър секс един мъж не може да заработва много пари. Моля това да научат и мъжете, и жените!

Още една причина за недоимък

защо толкова много семейства страдат от недостиг на пари? Това е така, защото хората са забравили как да използват мозъка си и затова са станали плячка на тези, които не са забравили.

Капанът тук е и в това, че мъжете изпращат жените си на работа. И този изстрел поразява семейния бюджет. Купата се е превърнала в сито, което не може да бъде напълнено. Вместо да влива океана си от енергия в своя съпруг, работещата жена пълни с енергия шефа си. И в една голяма компания може да има стотици и хиляди женски океани. Така че не се учудвайте накъде тече енергията на съпругата ви и чии мечти въплъщава тя.

Естествено, всеки океан е различен. Някои жени имат повече енергия, някои имат по-малко, но енергия има у всички сравнително здрави жени. Мъжете просто трябва да знаят как да я използват и именно това правят онези, които са прекрасно запознати с паричната енергия на жените.

Един ден отидох в офиса на един приятел, доста успешен бизнесмен. В компанията му работят главно момичета (около сто). Веднага ще отбележа, че много от тях не са толкова красиви, а някои даже изобщо не са симпатични, но всички те имат едно общо нещо: чрез някакъв тайнствен усет той е подбрал момичета с удивително високи нива на енергия. Сигурен съм, че този директор го е направил несъзнателно, защото е безкрайно далеч от тънкия свят и духовността, но по време на интервютата за работа той е усетил момичетата правилно, и в това се крие успехът на неговата компания.

Ако нормалното биополе е 30 см, това на служителките му е около един метър. Минавайки покрай мен, тези жени ме обгръщаха със своите мощни енергийни полета. Струваше ми се, че плувам в аквариум, пълен със златни рибки, които хвърлят златен хайвер за шефа си! А вместо това те биха могли да вливат енергия в съпрузите си, помагайки им да започнат да печелят в пъти повече пари – при условие, че жените им не ходят на работа.

Обобщение

Жената прелива от енергия отвътре, това е цял океан, който иска да избие навън и е готов да разкъса една жена на хиляди парчета. При мъжа положението е точно обратното: той е като дърво, което е изсъхнало, изтощено и може да умре, ако не го напоява женският океан. Ако жената има нужда да изхвърля своята енергия, то мъжът се нуждае от вливане на женска енергия. Това важи особено за креативните мъже, които се нуждаят от много повече енергия, отколкото общите работници или продавачите на телефони.

Мъжът и жената са създадени един за друг, дори от енергийна гледна точка. По време на секса има пълно съгласуване на биополетата. Тогава, дори когато двойката се разделя, това съгласуване остава и жената продължава да подхранва мъжа си. Създава се шифър, код, който може да бъде променен само чрез секс с друг партньор. Това е истинското значение на думата "Измяна"! Изменяте кода, а не става дума за глупостите, които ви се втълпяват. Познавайки този принцип, двойката може да стане идеална и да постигне невероятен успех. Но не, вие бързате да изменяте на половинките си! Защо? Ами защото нямате представа как е подредено всичко в този свят. А светът се управлява от този, който владее информацията.

Ценете девите, чийто сладък сок пиете.
От стрелите ще ви предпази,
светлина ще запали в мъглата,
От мъртвите ще ви възкреси с живата си вода
Бездънният и безграничен женски океан!

Автор: Маг Север

Високо-мазнинна и ниско-въглехидратна диета (ВМНВ)

Основното предимство на ВМНВ е, че намалява притока на захар (глюкоза) и така нивата на кръвната захар се регулират по-лесно, нуждите от инсулин стават по-малки и съответно нивото му в кръвта също спада. Ето защо ВМНВ е полезна за повечето хора и дори може да се каже за всички, които искат да се чувстват сити и леки, да не пълнеят и да живеят по-дълго.

Тази диета или по-скоро този по-правилен начин на хранене е особено подходящ за хора с диабет и с метаболитен синдром, както и за всички, които искат да свалят килограми, да нормализират кръвното си налягане и да се избавят от т.нар болести на цивилизацията – инфаркти, инсулти, метаболитен синдром, хипертония, гръдна жаба, диабет, рак и т.н.

Когато в организма попаднат въглехидрати, нуждите от инсулин се увеличават. А покачването на инсулина в кръвта води до отлагане на излишните въглехидрати под формата на мазнини. Ако инсулинът не се секретира достатъчно или клетките са с понижена чувствителност към него, кръвната захар се повишава патологично и се получава захарен диабет.

Внимание, диабетици! Когато преминавате на ВМНВ, нуждите ви от инсулин намаляват и ако не намалите дозите му, може да получите хипогликемия. Затова трябва често да си мерите кръвната захар и да намалите дозите на инсулина, които си инжектирата. Най-добре е да се наблюдавате от вашия лекар.

Позволени (неограничено) храни: всички пълномаслени млечни продукти, (мазно) месо, риба, яйца, (предимно листни) зеленчуци, растящи над земята. Коксово и краве масло, ленено олио и захтин.

 

Допустими (в умерено количество) храни: бобови и леща, ядки, пресни плодове (съвсем малко, предимно диви горски плодове), тъмен шоколад (над 65% какао), лимец.

Храни, които да се избягват: панировки.захар, картофи, ориз,царевица, хляб, нишестени, тестени и сладкарски изделия, бира и алкохол, всякакви житни/зърнени, сушени плодове, безалкохолни и подсладени плодови сокове, обезмаслено мляко, маргарини и омега-6 мазнини като царевично, слънчогледово, шафраниково, соево и фастъчено олио

Основно правило за начинаещи: максимум 5 грама въглехидрати на 100 г храна.

Подробно описание на ВМНВ

Хранителните добавки и суперхраните АкваСорс увеличават ползите от ВМНВ. За хората с наднормено тегло и диабет най-полезни са водораслите АФА, Зелена енергия, Морска енергия, Коензим Q10 с хром, Лайтен-ъп, Суперантиоксидант, ензими, Течно злато и т.н.

 

Защо „Зима без антибиотици”?

д-р Петър Найденов

Кампанията “Зима без антибиотици” се роди от 10 годишен лекарски опит с много деца и възрастни, чието здраве поддържаме със суперхраните АкваСорс. Надяваме се чрез нея да привлечем вниманието преди всичко на майките, които искат децата им да не вземат антибиотици, на хора, които често боледуват, на лекарите (особено детските), хомеопатите и другите холистични лечители, както и на всички, които търсят надеждна система за профилактика и поддържане на здравето.

Доверете се на Природата

д-р Юлия Цанкова

Казвам се Юлия Цанкова, педиатър съм и повече от 25 години работя с деца. За това време, колкото повече стаж трупах, толкова повече у мен се зараждаше усещането, че нещо не е както трябва и че не вървя по правилния път. Медицината напредва с всеки изминал ден, на пазара се появяват все по-нови и по-мощни лекарства, а в същото време децата стават все по-болни...

За имунитета и как да го поддържаме

д-р Вилма Михайлова

Повечето от нас въобще не осъзнават съществуването на такъв защитен механизъм като имунната система, която работи в нашето тяло по рождение. Имунната система е много важна за доброто състояние на тялото. Д-р Емил Близнаков казва: “Човек е млад и здрав дотолкова, доколкото е здрава и млада имунната му система.” Днес една от най-динамично развиващите се области от медицината е имунологията.

Подкатегории

зима без антибиотициАнтибиотиците са едно от големите открития на медицината и в някои случаи са животоспасяващи. Но много често употребата им не е оправдана. Повечето остри инфекции, от които боледуваме (особено през зимата), се причиняват от вируси, а срещу тях антибиотиците са безсилни.

Приемани прекалено често, антибиотиците водят до много и различни проблеми със здравето. Те могат да увредят нервната система (глухота и пр.), отделителната система (бъбречна недостатъчност), черния дроб (най-различни проблеми), стомашно-чревния тракт (дисбактериоза, кандидоза), имунната система (влошен имунитет, алергии), кръвотворенето (анемия).

В детската възраст антибиотиците са най-нежелателни и трябва да се избягват, защото пречат на растежа и развитието на организма. Децата, които често приемат антибиотици, не могат да достигнат заложения в тях генетичен потенциал. Организмът им се интоксикира и качеството на живота им се влошава.

Имунната система се нуждае от тренировка и подхранване, за да ни служи надеждно. Ако създадем подходящи условия, организмът ни може сам да се справя с инфекциите и след всяко успешно преодоляно заболяване да става все по-здрав.

За да укрепим имунитета си, трябва да знаем какво е нужно да направим и да направим това, което е нужно. Звучи просто и наистина е лесно да се направи. Опитайте!

Тук може да намерите интересни статии и беседи за хомеопатията. Мисля, че всяка майка, която познава детето си добре, може да му дава хомеопатия, стига да е добре обучена. Мисля, че всеки хомеопат може да научи още нещо. Приятно четене!

Описания на хомеопатични лекарства според проф. Г. Витулкас.

Може да си поръчате книги по хомеопатия от книжарница "Анхира".

Тук ще намерите популярна информация за хомеопатията, особено полезна за тези, които искат да се лекуват с хомеопатия.

Ако искате да си запишете час за консултация, вижте това!

Уважаеми посетители,

Аз лично съм изпитал методите за лечение на псориазис, които предлагам. В резултат на това вече повече от 10 години нямам проблеми. Моля, преди да се обадите за да си запазите час за консултация при него, прочетете материалите в този раздел. Сигурен съм, че холистичният подход към лечението на псориазиса може да помогне и на вас!

Желая ви пълно излекуване (или, ако така предпочитате, трайна ремисия)!

Д-р Петър Найденов

Вашето здраве е във вашите ръце!

Всяка зима много хора шмъркат, кихат, кашлят, гълтат най-различни лекарства и все не могат да се почувстват наистина добре. Някои си слагат ваксини и така допълнително увреждат здравето си - понякога непоправимо. В крайна сметка имунната система се разстройва и отслабва, при това - с медицинска помощ.

В основата на доброто физическо здраве е правилното, балансирано и пълноценно клетъчно хранене. За съжаление, повечето широко разпространени храни са непълноценни, замърсени с токсини или преработени, при което се губят ценните хранителни съставки. Ето защо те отдавна вече не могат да ни осигурят онова, което е нужно за доброто ни здраве.

Естествено решение на много от здравословните ни проблеми предлагат супер-храните АкваСорс. Те се наричат супер-храни, защото съдържат много голямо количество полезни хранителни съставки в много малък обем, и защото са много добре усвоими - над 90%, понякога до 100%. След като започнете да ги употребявате, в тялото ви ще настъпят много положителни промени:

  • подобряване на работоспособността
  • изчистване от токсини и радиация
  • подсилване на имунната система
  • повишена устойчивост на болести
  • по-добра работа на мозъка и т.н.

Казано накратко, ще се почуваствате свободни, тъй като вече не се налага да ходите по доктори и да се притеснявате за здравето на семейството си! Както каза една майка, която беше невротизирана от вечните настинки на малката си дъщеря и от постоянно висене по поликлиники и тровене на дъщеричката си с антибиотици:

"Когато започнахме да ползваме продуктите АкваСорс,
за детето си купихме здраве, а за себе си - спокойствие!"

Искате да се консултирате с лекар? Това е разбираемо, но не е необходимо.
Супер-храните АкваСорс не са лекарства! Всеки може и трябва да се храни с тях!

Директорите от мрежа "Анхира" са компетентни консултанти, завършили курсове за ползите и приложенията на продуктите АкваСорс. Препоръчваме ви най-напред да се обръщате към тях с въпросите си. Потърсете този, който ви е най-симпатичен и живее най-близо до вас.

Ако много настоявате да ви консултират лекари, няма проблеми. Някои Директори са практикуващи лекари или имат в организацията си такива. Просто попитайте човека, който ви е насочил към този сайт.