МЛМ Обучение

Скъпи колеги,

Замисляли ли сте се защо трябва час по-скоро да станете опитни в бизнеса? Ето няколко истории, от които всичко става ясно. Прочетете и помислете:

"Един човек с пари се срещнал с един човек с опит. След края на срещата човекът с опит си тръгнал с парите, а другият човек си тръгнал с опит."

"Един дървосекач си купил бензинова резачка. На другия ден дошъл да я върне, защото не му върши работа. Оказало се, че той изобщо не я е пускал - просто я ползвал като ръчен трион."

"Повечето хора се занимават с мрежов маркетинг всеки ден - само дето не им плащат. Защото всеки път, когато препоръчваме нещо, от което сме доволни, ние правим мрежов маркетинг - т.е. препоръка от уста на уста."

Защо някои хора успяват, а други не? Защото някои четат, а други - не. Вие от кои сте?

Какво ви е необходимо, за да се развивате успешно в мрежовия маркетинг? Едно от най-важните неща е да сте готови да се учите (да подлежите на обучение). Въпреки че може да имате голям опит в други области, мрежовият маркетинг е изцяло различен свят. Техниките за продаване тук не се дуплицират. Корпоративната йерархия не работи. Много други правила са различни.

Но хората от вашата спонсорска линия са минали по пътя преди вас и са установили какво работи. Така че позволете им те да ви съветват и обучават. И точно тук е проблемът... Повечето хора нямат проблем да следват съвети, когато са съгласни с тях. Но ако винаги сте съгласни с този, който ви обучава и съветва, най-вероятно не се нуждаете от неговото обучение. Най-доброто обучение, което може да получите може би включва неща, за които не искате и да чуете.

Така че как сте в това отношение?

Ако искате да присъствате на среща или обучение онлайн, моля отидете в нашата конферентна зала, в полето за потребителско име напишете малкото и фамилното си име и натизнете бутона "Вход".

Темите и датите на срещите онлайн ще се обявяват предварително като събития във Фейсбук групата ни.

Залата е за 30 човека, така че ще си осигурите  присъствие само ако сте навреме!

Тъй като ще използваме залата за презентации и обучения, съветваме ви да се събирате по местоживене пред един компютър за да можем да я ползваме по-ефективно - т.е. до 30 групи, които влизат от 30 компютъра, като във всяка група може да има толкова хора, колкото се съберат.

Друга възможност - човекът, който се  е включил в събирането, се свързва по скайп с още хора и им споделя екрана си, за да виждат какво се показва в залата. Те ще чуват от високоговорителите, но е важно да си заглушат микрофоните, за да е по-ясен звукът. Могат да задават въпроси в чата по скайп. а скайп домакинът с копи-пейст да ги задава в конферентната зала.

КЪМ КОНФЕРЕНТНАТА ЗАЛА >>>

Моля цъкнете на схемата, която ви интересува.

{gallery}obuchenie{/gallery}

 

Ето кои книги намираме за изключително важни за развитието на мрежовия ни бизнес:

Как да направим машина за пари на много нива от Ранди Гейдж
Книгата разкрива как може да получавате несекващи пасивни доходи и да постигнете пълна финансова свобода.

Защо си Глупав, Болен и Беден... и как да станеш Умен, Здрав и Богат от Ранди Гейдж
Тази провокираща книга ще изпита вашите убеждения, ще ви накара да се изправите пред страховете си и ако сте "'за", ще ви покаже как да сте умни, здрави и богати!

Бизнес школа от Робърт Т. Кийосаки
За хора, които обичат да помагат на другите.

Бизнесът на 21-ви век от Робърт Т. Кийосаки
За мнозина днешната икономика е кошмарна, но за предприемчивите времената са пълни с възможности за забогатяване. Не само, че е дошло време да развиваме собствен бизнес – моментът за това никога не е бил по-добър.

Щом продуктът ми е толкова добър, защо не мога да го продавам от Ким Клейвър
100 клиента за 100 дни.

Пътят към нашите мечти - Книга в две части от Валерий Максимчук
Ще научите основните правила, закони и методи, с помощта на които можете да се възползвате от възможностите, предлагани от мрежовия маркетинг.

Плажни пари от Джордан Адлър
Разкрийте загадката около създаването на големи резидуални доходи в мрежовия маркетинг.

Пълно ръководство по мрежов маркетинг от д-р Джо Рубино
37 професионалисти в мрежовия маркетинг разкриват тайните си за постигане на успех.

Турбо МЛМ от Том Шрайтер
Най-големият страх за начинаещия дистрибутор е страхът от неизвестното...

Най-лесният начин за спонсориране от Том Шрайтер
Ако работите в МЛМ компания и желаете да успеете, непременно се поучете от опита на човека, изградил мрежа от над 100 000 дистрибутори и печелещ милиони долари годишно!

Сутрешно подсилване от Том Шрайтер
Как клубовете за закуска могат да изградят вашия мрежов бизнес. Изградете бизнеса си преди 9 сутринта!

Бъди суперзвезда от Мери Кристенсен
Лесна за овладяване система, която ще ви научи на начините, по които да откривате и да обучавате правилните хора да предлагат вашите продукти или услуги и да предават знания.

От неудачник към преуспяващ търговец от Франк Бетджър
Прилагайки проверените и доказани формули дадени в книгата, вие ще можете да успеете в бизнеса си и да умножите доходите си.

 

 

{gallery}prvi_stapki{/gallery}

Подкатегории

Обработени аудиозаписи на беседи, свързани с продуктите на АкваСорс и развиването на нашия мрежов бизнес

Видеосеминари, където има смисъл да се показва, освен да се слуша.