Отзиви за АкваСорс

Казвам се Мария Хаджиева  на 57 г от гр Асеновград.По професия съм техник в електронната промишленост. Почитател съм на здравословното хранене  и природолечението. Регистрирах се като дистрибутор в АкваСорс през май 1998 г, след като слушах в захлас лекция за ползата от продуктите от д-р Петър Найденов и д-р Дора Пачова.

Получих  дистрибуторския пакет заедно с една опаковка Зелена енергия, която лично започнах да пия. Не след дълго се почувствах прекрасно, жизнена, енергична, изчезна всякаква умора в мен.

Съвсем естествено започнах да споделям това ,което чувствах и което научих на лекцията, с моите колеги, близки,приятели. Аз съм човек, който обича да бъде полезен, да помага на другите. Виждах ефекта от продуктите и това ме правеше удовлетворена и щастлива.

Така неусетно мрежата ми  от доволни клиенти и дистрибутори растеше и постигнах ниво Директор на шестия месец след включването ми. АкваСорс ми даде сила, увереност, самочувствие, че знам и мога. Не пропусках нито едно обучение, организирано от фирмата или от водещи лидери. Научих много за здравето, за мрежовия маркетинг – нещо, което бе съвсем ново за мен.

През април 1999 г ме съкратиха от работа, но аз вече имах АкваСорс и понесох по-леко съкращението. Благодарих за прекрасните 25 г в завода и продължих напред с АкваСорс с огромна  любов и всеотдайност. Хората,които ме познават казват: ''С АкваСорс ти намери себе си''. Смятам,че това е точно така.

Казват,че няма нищо случайно в живота. През октомври 1999 г  след един силен стрес в работата  съпругът ми (46 г) получи  тежък, масивен стволов инсулт. Веднага след като дойде в съзнание, започнах да му давам всичко, което д-р Найденов ме посъветва: течни водорасли АФА, Есенциални мастни киселини, Суперантиоксидант, Коензим Q10 и Лайтен-ъп. Разбира се, заедно с лечението, което провеждаха лекарите в отделението. Когато го изписаха, продължихме дълго с приемането на продуктите. Благодаря на Бога, съпругът ми се възстанови напълно и работи още 12 г като шофьор на камион. Прекланям се и благославям продуктите  на Аквасорс.Те помогнаха   на съпруга ми и върнаха  радостта и спокойствието в нашето семейство.

Винаги на поличката в къщи са наредени опаковките с продуктите, които пием.Малкият ми внук Християн казва с нежност: ''Бабо, дай да си пийна Афичка и Зелена енергийка'', а внучката ми Мими е почитател на Коластрата. Благодарение на тях не пиеха антибиотици, когато се разболяваха в детската градина. Наесен са първолачета, а техни първи помощници ще бъдат нашите чудесни продукти.

И така, ползваме продуктите у дома, споделям за тях и включвам нови хора, които обучавам да правят същото. Научих се да искам повече от Живота и да го постигам. С постоянство, с вяра и упоритост, по бизнес програмата на фирмата постигнах ниво Директор две звезди. Естествено, повишиха се и доходите ми, което улеснява и подобрява живота в семейството ми. 

Сега имаме всичко – направо да завидиш на тези, които сега се регистрират. Не случайно хора, които скоро се включиха, бързо отидоха напред. Имаме готова, изпитана система за успех, по-добра комуникация, опитни лидери. За това съм още по-уверена в успеха от преди. А най-ценното за мен в това да бъда дистрибутор на Аквасорс е, че нося добро на хората – да пият по-малко лекарства, дори ако може никакви, да  помагам  да подобрят своето финансово състояние, ние заслужаваме! Аз, моето семейство, вие!

Всичко, което споделих с вас постигнах благодарение на хората от моя екип. МОЯТ УСПЕХ Е УСПЕХЪТ НА МОИТЕ ХОРА!

БЛАГОДАРЯ на бизнес-партньорите ми, моите две звезди д-р  Елена Мечкарова и д-р Севжан Чакърова. БЛАГОДАРЯ на  дългогодишните ми клиенти и сътрудници Илия, Пепа, Станка, Йовка, Пенка, Мария, Лина, Стефи, Калина, Бонка, Белла, Мими, Ния и на хората от цялата мрежа! Бъдете живи и здрави! Искам всички вие да успеете в АкваСорс. Няма значение, кой по-напред, кой по-назад, на върха има място за всеки!

Благодаря на д-р Мария Александрова от гр.Карлово  и д-р Румана Горева от гр. Куклен – нови директори в мрежата! Специални благодарности за подкрепата на д-р Илия Биволарски, един от първите в екипа ми, д-р Надка Карафезиева и д-р Живка Чалъкова от гр.Пловдив.

Огромно Благодаря за живото променящите обучения на д-р Петър Найденов, на Емо и Руси! Благодаря на цялата спонсорска линия за подкрепата през всичките години.

БЛАГОДАРЯ на АкваСорс, че ви има! Щастлива съм и се гордея,че съм част от прекрасното семейство АкваСорс!

                                                                   

                                                                                                  С уважение  и признателност:
 

                                                                                   Мария Хаджиева, Директор 2*, гр.Асеновград

 

"Историята ми започва така, както започват историите на повечето хора от моето поколение. Завърших висшето си образование и започнах работа в едно предприятие. Ако по нещо дотук историята ми се различава, то е по това, че предприятието ми беше няколко километра дълго, широко и високо няколко стотин метра. Това беше  един подземен рудник за добив на уран. Задачата ми като инженер беше да съдействам с наученото за създаването на такава система, която изважда само урана от земята, и го предоставя в услуга на хората. Работата ми беше наистина творческа, независимо от тежките и опасни условия на работа.

Аз харесвах много работата си, още повече, че моите началници ме подкрепяха във всичките ми хрумвания и се погрижиха да ми предоставят възможност да си купя свое собствено жилище. Но имаше два проблема: Първо – заплатата ми беше фиксирана на такова ниво, което ми осигуряваше храна, облекло, път и нищо повече, независимо от това, че постигнахме 12 пъти по-високи доходи и второ – загубих си работата, защото закриха целия отрасъл, за който се бях готвил цели 5 години. Мисля, че когато това се случи, когато загубих работата си, животът ми започна отново. Тогава разбрах, че ако не искам повече да си губя работата, сам трябва да си я създам. Моите шефове, които наистина ме ценяха много, не можаха да помогнат нито на мен, нито на останалите хора от колектива. Те не успяха да помогнат и на себе си, защото те също загубиха работата си.

Ето така разбрах, че единствения начин да избегна това и за в бъдеще е сам да си бъда шеф. През следващите няколко години точно това правих – бях шеф сам на себе си – карах такси, после с един мой приятел  отворихме наш магазин за хранителни стоки и едно малко кафене. Там се скъсвахме от работа, но парите бяха толкова малко, че дори не плащахме разходите си. Въпреки, че бяхме сами на себе си шефове, нещата се влошаваха, вместо да се подобрят. Явно някъде бъркахме, и то много сериозно. Наложи се да се разделим, и всеки сам да се оправя. Това естествено беше свързано с големи загуби, защото трябваше да продадем почти без пари всичко, което бяхме създали до този момент.

Тогава започнах да се занимавам с разносна търговия. По това време тази дейност изглеждаше така – набавяш си голяма сума пари, купуваш стока по цени на едро, и после сам самичък й търсиш пазар. Нямаше консигнация, нямаше връщане на залежала стока, нямаше отложено плащане – всичко в брой и на място. Това означаваше, че всеки непродаден продукт обезсмисляше продажбата на десет други. Всеки втори непродаден продукт ме вкарваше в огромна загуба. И така – аз нямах пари, но все още исках сам да си бъда началник. Взех назаем 12 000 долара с 10 % месечна лихва. Тогава един долар струваше 67 лв. Купих стока и започнах да си търся склад, където да я съхранявам, и пазари, където да я предлагам. Сутрин ставах в 5 ч, за да подготвя и натоваря стоката си, която развозвах до 22 ч вечерта, след което прибирах останалото в склада, правих ревизия и план за следващия ден, и някъде към 24 ч успявах да си легна.

Мисля, че се справих добре и нещата потръгнаха. Плащах лихвата, разходите си и ми оставаха пари за още стоки, които да предлагам. Всичко вървеше добре, докато не се случиха две неща. Първото – доларът само за един ден скочи на цена от 67 лв до 3000 лв, но цените на стоките, които бях купил си останаха почти същите, и второ – здравето ми ужасно се влоши. Моя стара травма на кръста се изостри и болките станаха непоносими. Спомням си, че през нощта се събуждах от зверска болка в кръста. Краката ми не бяха в състояние да ме закарат дори до банята, а ми предстоеше товарене на стока и цял ден работа. Умът ми трескаво смяташе следната задача – 12 000 долара х 10 % = 1200 долара / 30 дни = 40 долара лихва на ден!!!! Самото ми пробуждане струваше 40 долара лихва. Моето добро утро струваше 40 долара. А утрото ми изобщо не беше добро, защото умирах от болка.

Тогава за първи път у мен се появи мечта – да се събуждам не от болка, а просто защото съм се наспал, и второ – моето пробуждане да ми носи по 40 долара, вместо да ми отнема 40 долара. Но тази мечта траеше само няколко секунди, защото болката беше наистина ужасна, а тези 40 долара не включваха главницата по заема. Освен това новата цена на долара по никакъв начин не можеше да се компенсира от търговията, с която се занимавах. Така започна бавен и мъчителен фалит – втори по ред за моите 33 години.

Тогава някъде за първи път се срещнах с МЛМ, и това дойде от брат ми. Той ми рисуваше кръгче до кръгче и ми обясняваше как това ще ме направи богат. Само че трябваше да вложа някаква сума, с която не разполагах. От всичко, което тогава той ми обясни разбрах, че е ясно само това, че трябва да дам пари. Погледнах го и му казах, че той само иска да ми вземе парите. Вероятно много съм го наранил, защото той искаше да ми помогне. Той ми отговори, че това не е така, и че всъщност той ми дава пари, ама не мога да го разбера. Така се разделихме – всеки наранен по свой начин.

Както и да е, в крайна сметка след известно време, благодарение на него аз вече бях в МЛМ, започнах да разбирам  силата му и започнах да печеля първите си чекове. Нещата вървяха на приливи и отливи, докато един ден не се случи следното. Брат ми се обади и ми каза, че под мен в организацията ми има огромна група хора, и че ако не си постигна обема ще изпусна голяма печалба  - над 500 долара. Аз не му повярвах за сумата, но реших да изпълня всичко, което се изискваше от мен. Взех от него пари назаем, защото вече нямаше време да изработя всичко – нещата се случваха в последния ден. Купих стока, която след това щях да продавам и така постигнах обема, нужен за комисионна. След няколко дни получих чек на стойност 1031 британски лири, което беше няколко пъти повече от очакваните 500 долара.

Всъщност, аз не бях направил нищо за този чек. Всичко вече беше направено от моята организация, която аз изобщо не познавах. Сега вече знам, че това изобщо не е начина, по който някой трябва да стартира, защото аз не бях дораснал до този чек, но тогава това сработи отлично за мен – вече не вярвах, а знаех, че МЛМ е огромна възможност. Следващия месец нещата си дойдоха на мястото – чекът ми беше около 100 лири, но аз вече знаех, че това е невероятна възможност.

Тогава реших да се разделя с моята разносна търговия, и да се посветя на МЛМ. Спомням си, как освободих още същия ден склада си, разнесох почти цялата си стока из магазините с условието, че ако я продадат, ще ми я платят. Останаха ми стока за около 1000 долара – течен шоколад и някакви сокчета. Бях паркирал микробуса пред магазина на Руси, с който по-рано заедно въртяхме магазина и заведението. Помолих го да вземе останалата стока, макар да бях наясно, че това е невъзможно. Магазинът му беше много малък, и Руси вече бе взел повече от това, което можеше да продаде. Стояхме двамата пред буса и разговаряхме. Точно му обяснявах, че вече няма да се занимавам с търговия, а само с МЛМ. Между другото, по онова време му дължах 1000 долара.

Тогава при мен дойде едно циганче и поиска да му дам пари. Аз извадих един цял стек с течен шоколад и му го дадох. Той го взе плахо, защото не вярваше на очите си, и веднага избяга. Докато Руси се чудеше защо правя това, бяхме наобиколени с цяла сурия деца, които искаха шоколад. Отворих вратата на буса и им дадох знак да разтоварват и вземат каквото си искат. Те за нула време оглозгаха всичко без соковете, защото те бяха по-тежки. Когато всичко приключи, аз се почувствах някак... освободен.

После мина известно време, през което вече осъзнато и целенасочено изграждах своята организация. Руси също се включи в мрежата ми и започнахме да изграждаме неговата група. Един ден отидох в София за да получа чека си (тогава банковата система се беше сринала и всичко ставаше на ръка). За голямо мое удивление и радост се оказа, че чекът ми е над 1000 долара, и ми връчиха неговата левова равностойност. Бях с една малка чанта, в която трябваше да натъпкам около 2 кг. банкноти. Спомням си смаяните погледи на хората от групата ми, когато ги изсипах на масата пред тях. Между другото – аз самият бях смаян не по-малко  от тях.

И така нещата полека потръгнаха. Започнах да изплащам кредита си и да дишам по-спокойно. Сега, когато вече имам стабилен МЛМ бизнес си мисля, че най-силното ми изживяване беше в онези сутрини, когато се събуждах с болка в кръста и умът ми пресмяташе, че само поради това дължа на света 40 долара  лихва. Може би така се породи мечтата ми да се събуждам и да знам, че вече съм спечелил 40 долара.

Днес в организацията ми има поне няколко души, които печелят повече от 40 долара още когато отворят очите си. Това много ме радва и вдъхновява. Знам, че някъде ме чакат хора, които имат своите цели и мечти и които се нуждаят от своята възможност за реализация и всичко това ни прави богати и щастливи хора. Всъщност, сега наистина съм благодарен за всичко, което съм изживял, защото то ме доведе дотук, и отваря неограничени възможности в бъдещето ми. Това е историята ми."

                                                                                                                                  Емил Найденов

Защо избрах АкваСорс? - Сега вече е лесно да отговоря на този въпрос. Когато печелиш добре и разполагаш с много свободно време, когато възможностите за растеж са безкрайни, когато партньорите ти са доказали стабилността и почтеността си, отговорът е ясен. Въпросът е защо започнах?

През 93-та загубих работата си, през 96-та фалирах с първите си опити за собствен бизнес, а през 97-98 г. здравето ми беше истинска трагедия. Това, от което се нуждаех най-много, бе някаква стабилност в живота ми. Нещо, което да ме насочва, нещо, което да ми ангажира съзнанието, и разбира се, да ме храни. Здравето също беше много важно, но тогава като че не му отдавах толкова голямо значение. Бях на път да загубя ценността в живота си.

Може би ще си помислите, че съм се втурнал през глава, когато брат ми предложи да се включа в екипа, който беше започнал да изгражда. Вероятно така и трябваше да постъпя, но не стана така. Съмнения, спорове, това не работи… знаете как е. Докато аз философствах, той напредваше все повече и повече. Времето вървеше еднакво и за двама ни, но при него нещата придобиваха все по-примамлив вид, а при мен – все същото. Какво ли е било тогава в главата ми, не зная, но в крайна сметка при него нещата се развиваха, а аз затъвах. Всъщност, нямаше какво да губя, освен входната такса от 50 долара…. или нещо такова. Взех ги на заем от него, и така почнах. 

Подробностите не са важни. Това, което е важно – аз съм му задължен за цял живот. Не само за това, че не ме заряза, а и за всичко, което последва.

Считам, че съм един от успяващите в МЛМ, нещо като изгряваща звезда. Нямам представа до къде ще стигна, но знам до къде няма да спра. Познавам много хора, които са сред успелите, виждам как животът им се променя година след година. Но не нашите успехи са най-важни. Не всеки би ги поискал, и не това е най-хубавото в МЛМ.

Както казва Ранди Гейдж, в целия свят всяка сутрин в 6 ч. звънят будилници. Забързаните хора тичат на работа с една единствена надежда – да осигурят най-доброто за себе си и за своето семейство. Повечето от хората прекарват живота си по този начин – отдават целия си живот за 500-1000 лв на месец. Чудя се, как би изглеждал животът им, ако по някакъв начин доходите им се удвоят? Въпреки, че печеля повече от тези цифри, считам, че достойнството на МЛМ е точно в това, да се помага на тези, които искат да повишат доходите си, без да променят живота си.

Как би реагирала приятелката или приятелят ви, ако вие сте причината да прибави към заплатата си още 500 лв? Как биха се чувствали родителите ви, ако пенсията им се повиши с 400 лв? Как би се променил животът ви, ако вашите доходи нараснат с още 1000 лв. месечно? Ето там е силата на МЛМ. Ето това ме вдъхновява, ето затова съм тук. Може би не всеки ще постигне петцифрен доход, но всеки би могъл да повиши стандарта си, да изплаща по-спокойно кредитите си, да се радва на по-добър живот.

Пари, пари, пари… често чувам, че все за пари съм говорил, и че те не били най-важното нещо. Да, така е, някой беше казал, че са на второ място след кислорода. И е прав. За сега само въздуха не си купуваме, всичко останало – даже и водата – струва пари. Здравето също. Но до едно време. След това и парите не помагат. Работата ни е свързана с това, да информираме хората, как да укрепват здравето – своето, на семейството, децата и родителите си – без да прекаляват с лекарствата. Не е нужно да си лекар, за да поддържаш здравето си, както не е нужно да си ключар, за да отключваш вратата на дома си.

Познавам много хора от всички възрастови групи, които се радват на добро здраве, благодарение на нашите продукти. Чувствам се полезен и щастлив, когато имам пръст в тая работа. Всъщност, това е една чудесна професия за хора, които обичат да помагат на другите. Учи се лесно, и край няма. Ето затова съм още тук.

Ако и вие сте с голямо сърце, искате по-добър живот за себе си и за другите, заповядайте в екипа ни. Ще ви помогна с каквото мога, а това, което не го мога, ще научите от някой друг – в екипа ни има чудесни хора и отлични специалисти. Аз самият не спирам да уча и да следвам мечтите си…разбира се, с променлив успех.

Но не спирам да мечтая. Продължавам да мечтая… продължавам да мечтая.

Емил Найденов, изпълнителен директор

С продуктите на АкваСорс ме запозна д-р Роза Митрева, с която се познавахме от студентските години. Познавах я като сериозен и добронамерен човек и не можех да не й повярвам, когато по Коледа ми подари малка кутийка с червена ароматна прах. Каза ми, че това е най-хубавият подарък, който може да ми направи. Не се бяхме виждали повече от 20 години, а тя изглеждаше перфектно - тайната й била в подобни неща, които употребявала с години. Просто не можех да повярвам на очите си!

Кутийката ми влезе в действие още на следващия ден след празничната вечер. Беше неделя и реших да си поспя, но още в ранни зори телефонът ми зазвъня настойчиво и ме събуди. Обади се мой приятел да прегледам детето му. Сигурно ви се е случвало в подобни моменти да не ви се става изобщо от леглото, главата ви да ви тежи като олово, а краката ви да не искат да ви слушат. Но нямаше как – трябваше да ставам веднага.

Тогава се сетих за кутийката на колежката, която правела чудеса. Отворих я и сложих 2 лъжички от ароматната прах под езика си. След 10 мин. докато се обличах и правех тоалета си, изведнъж се почувствах бодър, свеж и работоспособен. Нямаше и помен от изтощението и отпадналостта, с които се събудих.

Всъщност обяснението е много просто – под езика резорбцията е много бърза; не случайно сублингвалният път се нарича още „царски път на резорбция” тъй като веществата веднага попадат в кръвообращението и започват действието си почти мигновено. Затова и така е наречена - мигновена храна Клетъчна енергия.

Отидох в дома на приятеля си и въодушевен му разказах за Клетъчната енергия. Впоследствие реших да опитам всички продукти на Аква сорс, и всеки път бях във възторг от ефекта им. Изводът ми като лекар е, че тези продукти имат определено важно място в съзнателния здравословен начин на живот на съвременните хора, особено в големите градове, където натоварването и психически и физически е до предел, а понякога и повече.

Особено това важи за колегите ми лекари, които просто понякога не издържат и буквално се убиват от работа. Много от тях са с хипертония, исхемична болест на сърцето, някои прекараха инсулти и инфаркти, а други (мои връстници) вече не са на този свят. Излиза, че независимо от това, че те спасяваха всеки ден животите на другите, не можаха да опазят самите себе си...

Затова искам да се обърна към всички здраво работещи и мислещи хора, които ценят здравето си, в това число и към моите колеги-лекари. Здравето ни не е гарантирано, а трябва да се поддържа всеки ден, особено след 35-40 годишна възраст. Лекарствата не винаги са най-правилното решение когато организмът не е толкова увреден и може да се справи сам, ако му помогнем с природни средства.

Продуктите на АкваСорс са именно такива средства, които помагат ежедневно на много хора! Струва си да ги ползваме редовно, защото повишават качеството на живота ни, придобиваме повече сили и психическа устойчивост, имунната ни система укрепва. В крайна сметка боледуваме по-рядко и по-леко, работим по-ефективно и за по-малко време свършваме повече работа. Така ни остава и повече време за отдих и развлечения.

Д-р Стефан Йосков

Здравейте мили хора,

Безкрайно щастлива съм да споделя с вас това, което се случва с мен. 

Живея в гр. Харманли. Цели 13 години съм с продуктите на Аква Сорс – вълшебните кламатски водорасли. Не пропускам нито един божи ден без тези чудодейни капсули. 

Всички продукти съм опитала. Всеки ден вземам по 3-4 различни продукта. Чувствам се великолепно. Кипя от сила и енергия. 

У дома всички ги ползваме. Свекърва ми, която живя 95 години, никога не се е лишила от Зелена Енергия. Внуците ми също консумират продуктите. В нашето семейство не знаем какво е грип или вирус.

Благодарна съм на Д-р Роза Митрева, която ми отвори очите.

Мили хора, вярвайте ми, водораслите, коластрата и всички продукти, които предлага АкваСорс, са ВЪЛШЕБНИ! Бъдете с тях здрави, жизнени и дълголетни!

А ако се възползвате и от възможностите за доходи, защо не и богати?

Митра Керезова, директор