АкваСорс

АкваСорс - живейте по-добре!

Продуктите AquaSource са естествени, здравословни и много полезни. Могат да се употребяват свободно от всеки човек, без лекарска консултация. Някои от тях могат да ви спасят живота или поне значително да го подобрят. След като осъзнаете това, ще получите възможността да се грижите за здравето си много по-добре. Много се радваме, че сте попаднали на този сайт, защото ще научите за ползите от водораслите, коластрата, EMK и другите продукти, които описваме тук.

Ако сте почитателки на здравословната козметика, продуктите Natural Being са отличен избор за вас - 100% натурални, без парабени и други вредни съставки, подходящи за всеки тип кожа и за всяка възраст, лесни и удобни за употреба и достъпни като цена. Просто ги опитайте! Много жени казват, че откакто са минали на тази козметика, кожата им е станала по-хубава. Сигурно и вие ще ги харесате! А и са идеален подарък за любим човек!

Възможностите: Предлагаме възможността да изградите своя бизнес мрежа и да печелите толкова пари, колкото са ви необходими. От вас се иска трудолюбие, желание да се учите и постоянство. Този бизнес е особено подходящ за хора, които обичат да помагат на другите и се интересуват от здравословен начин на живот.

АкваСорс предлага продуктите си чрез мрежа от разпространители. Ако сте научили за този сайт от ваш познат, който е разпространител, моля обърнете се към него.

Ако сте попаднали на този сайт сами или чрез реклама, можете да си поръчате продукти от Ирина Николова на тел: 0884117463 или по скайп : irkovo,  по всяко време на деня между 10 - 20:00ч., 

От Ирина можете да получите допълнителна информация, както и да се запишете за консултация при д-р Петър Найденов.

Абонирайте семейството си за здраве и богатство!

Някои хора приемат суперхрани и добавки, за да поддържат здравето си, да забавят стареенето и да имат повече енергия. Ползите от това са безспорни. Когато клетките на тялото са добре нахранени и снабдени с всичко необходимо за добро здраве, човек изглежда и се чувства много по-добре, има сили и успява да се реализира по-добре!

Други хора не правят нищо за здравето си, освен да трупат килограми и вечно да се оплакват, че остаряват, че се чувстват уморени, че не им достигат сили и боледуват все по-често... Те с готовност харчат пари за какво ли не, но когато става дума за собствения им живот и здравето им, дори едно левче на ден им се вижда много...

Вие към кои принадлежите? Щом четете това, вероятно държите на здравето си и добрата си форма. Не сте сами - все повече богати и известни хора от бизнеса и политиката, спортисти, манекенки, артисти (в това число кино- и попзвезди), а и много обикновени хора осъзнават, че доброто здраве е най-голямото богатство и най-ценният капитал...

Но може би не знаете, че когато ползват хранителни добавки, някои хора получават добри отстъпки, а други – не. Вие кое предпочитате?

Направете си абонамент за здраве!

Искате ли да поддържате здравето си като при това пестите средства? Изберете Мрежата за здраве и успех "Анхира"! Ние си партнираме с фирма AquaSource, производител и вносител на суперхраните, които препоръчваме. Работим с АкваСорс още от 1995. Вашата еднократна инвестиция е само 40 лв., срещу които получавате достъп до най-добрите суперхрани в света по най-изгодни цени. Можете да ги поръчвате от дома си, без да се разкарвате и да губите време. Достатъчно е едно обаждане по телефона. Можете да купувате продуктите и по Интернет. Не рискувате нищо и не поемате никакви задължения да купувате или продавате каквото и да било!

10 причини да се включите в Европейската мрежа АНХИРА

 1. Подобрявате здравето си, разполагате с повече енергия и боледувате по-рядко.
 2. Получавате удовлетворение от това, че помагате на близките си да подобрят здравето си.
 3. При всяка покупка получавате значителна отстъпка от цената на продуктите и пестите пари.
 4. Получавате безплатна информация кои продукти най-подходящи за вас и близките ви.
 5. Имате право да се възползвате от специални промоции и подаръци.
 6. Имате право да участвате в томболи и състезания, от които да спечелите атрактивни награди.
 7. Получавате всеки месец бюлетин с ценна информация за здравето и изгодни предложения.
 8. Може да се сдобиете с нови приятели и съмишленици и да научите ценни и полезни неща.
 9. Получавате право да ползвате консултации в Холистичен център "Анхира" с предимство.
 10. Имате право на собствен бизнес и добри печалби!

Франчайзинг за всеки: Правете пари с АкваСорс!

Ако снабдявате с продукти свои познати, Вие можете да печелите търговска отстъпка и така за Вас продуктите да са безплатни. А ако изградите своя мрежа от потребители и дистрибутори, ще печелите проценти от нейния оборот. Е, не е задължително - при все че получавате това право. Все пак, защо не? Всеки включен от Вас човек може да доведе в мрежата Ви много нови клиенти и разпространители, които биха могли да увеличат оборота - а оттам и печалбата Ви...

Ето как може да се абонирате за здраве и богатство:

Ако сте попаднали сами на нашия сайт, свържете се с Ирина Николова - тя ще Ви помогне с формалностите, ще Ви препоръча подходящи продукти и ще отговори на въпросите Ви.

Ако тук ви е пратил ваш познат, за свой спонсор трябва да посочите именно него. Ако не си спомняте неговите данни, моля обадете му се за да ви помогне в оформянето на Вашия абонамент.

1. Разпечатайте на един лист - лице и гръб този формуляр (нужен Ви е Acrobat Reader). Попълнете го и се разпишете най-долу вляво (подпис на дистрибутора). Не е необходим подпис на спонсора ви, когато се записвате оттук.
(ако сте намерили сайта сами, в графа "Информация за спонсора" впишете Ирина Николова, № 50060377)

2. Ако живеете извън София, изпратете
- по пощата в офиса на АкваСорс попълнения договор (адресът е на формуляра)
- по банков път на АкваСорс 46 лв. (40 лв. - такса регистрация и 6 лв - пощенски разходи). Банковата сметка е на формуляра.

3. След няколко дни ще получите по пощата своя заверен договор, пакет от материали на фирма АкваСорс с информация за продуктите и формуляри за заявка на специални по-ниски цени. Обърнете внимание на Вашия уникален номер - когато правите заявки, трябва да го съобщавате на фирмата.

Ако живеете в София, може да занесете попълнения формуляр в офиса на АкваСорс - така си спестявате пощенските разходи и може веднага да си купите продукти.

4. Свържете се със своя спонсор, за да ви обясни как да правите заявки, или направо да си поръчате продукти при него. Ако предпочитате, просто се обадете до офиса на АкваСорс - любезните служителки ще ви помогнат да си поръчате продукти по телефона и ще отговорят на всички ваши въпроси.

Най-добрият автомобил е новият -
особено ако ви излезе без пари!

Как да спечелите автомобил от АкваСорс:

1. Не се променяйте - вие вече препоръчвате любимите си продукти и услуги на хората около вас, само че не ви плащат за това. Повечето хора го правят от деца (спомнете си когато заплакахте за шоколад и мама веднага извади парите и ви го купи, или когато детето ви иска в МакДоналдс и вие го водите). Е, тоива се нарича мрежов маркетинг. В АкваСорс се прави същото - препоръчваме продуктите, защото ги ползваме и ги харесваме, и предлагаме бизнеса на познати - само че за това печелим пари, пътешествия, коли и други награди.

2. Кажете на всички за АкваСорс. Който иска, ще се запише за да ползва продукти, а който иска, ще започне да изгражда своя мрежа, за да печели повече пари. Някои от хората, включени от вас, ще доведат и техни познати, които също ще станат част от вашата група. Когато в групата ви се съберат 30-40-50 души, които ползват продукти, обикновено се генерира достатъчно оборот, за да станете директор и да започнете да печелите по 500, 600 и даже 1000 лв. месечно от АкваСорс.

3. Намерете си трима (а по-добре петима) сериозни партньори за бизнеса. Това са амбициозни хора, които също като вас искат повече от живота и които за няколко месеца също ще станат директори, т.е. ще съберат групи от по 30-40-50 човека, които да ползват продуктите АкваСорс. Щом в групата ви има поне трима активни директори, вие ставате Директор 3* (за всеки ваш директор по звезда). Сега вече може да спечелите бонус - автомобил.

4. Изберете новата си кола. АкваСорс ще плаща вашия лизинг според определени критерии, с които можете да се запознаете от сайта на компанията.

Трудно ли е да спечелиш кола? - Преценете сами - щом вече доста жени се справят (някои от тях са в пенсионна възраст), какво остава за нас, по-младите мъже! Или, ако предпочитате, включете жена си в АкваСорс - нека тя ви спечели кола, а вие после само я карайте! Какво пък - може да извадите късмет...

Може ли и по друг начин? - Да, разбира се - още щом станете обикновен директор и започнете да печелите по 500-1000 лв. на месец, живейте си от заплатата, а тези допълнителни доходи ги давайте за лизинг на каквато кола искате. Само че друго си е да ви подарят кола от АкваСорс! Пък и доходите ви като директор 3* са в пъти по-големи! Е, ако сте като мен, ще додадете нещичко, за да карате още по-хубава кола... или ще си вземете супер кола на 10 000 км. (важното е да изглежда добре, иначе от фирмата няма да се съгласят - все пак, въпрос на престиж).

Петър Найденов, изпълнителен директор 1*:

Първата си кола от АкваСорс спечелих през 2007 г. - Шкода Фабия - хечбек, 110 конски сили, 190 км/ч, турбодизел. Отначало не ми беше лесно да свикна с бързината й, доста глоби от катаджии отнесох... тка че не ми бе съвсем без пари ;-) - обаче, от друга страна, пъргава, икономична, маневрена, лесна за каране, радио, климатик и т.н.

 

Моят син Георги няколко пъти ходи с нея на ски и на екскурзии в Европа, а и ние с Анелия не й прощавахме - Гърция, Македония, Сърбия, Хърватия, Косово, Албания, Словения, Италия... Плюс превозени стотици торби цемент, всякакви строителни материали и какво ли още не покрай нашата селска идилия - къща с двор в Цървеняно.

През лятото на 2012 г. се наложи да се разделим с Фаби - оказа се, че пак съм спечелил нова кола! Така Шкодата остана за другия ми син Любомир и приятелката му, които сега си я карат спокойно, където решат, защото тя е тъкмо разработена, добре поддържана, в отлично състояние, а от друга страна - не й треперят. Коментарът на Любомир е, че "на харизан кон зъбите се не гледат" - на което аз му отговарям, че ако иска чисто нова, може да си я спечели от АкваСорс, а без пари - толкоз!

Така без никакви усилия изпълних още една цел - да си моторизирам синовете (за колата на Георги, другия ми син, ще ви разкажа друг път). А, впрочем, преди Фаби карах един чисто нов Фокус Милениум, който пак си купих с пари от АкваСорс. Него го оставих на татко и сега той го кара. Така татко измени на принципа "кола и жена не сменям". Разбираемо е - колата е просто предмет, пък и предишната му бе една старичка Лада, купена през далечната 1972 година... Така му се реванширах, защото с тази Лада започнах да изграждам бизнеса си в АкваСорс.

И така, ето я новата ми хубавица - Мазда-3, чисто нова, бяла и прекрасна, с шест скорости, пак турбодизел, пак хечбек. Само че е доста по-комфортна и отвътре е с командно табло като на самолет, с вградено радио, GPS, USB, TV, Bluetooth връзка с телефона, климатроник, кожен волан с круиз контрол и пр. гъдели...

Сега вече е лесно - който не е сигурен дали да се захваща с АкваСорс, качвам го в колата и му разказвам своята история - ако и след това не се запали, хич не ми и трябва...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Здравейте, приятели!

Благодарим ви за това, че отделихте от времето си, за да се запознаете с възможностите, които предлагаме.

Всеки от нас иска да има достатъчно пари, за да живее добре. Парите не са всичко на този свят, но са много важни, защото улесняват живота ни. Как бихте се чувствали, ако доходите ви са по-големи от разходите, и ако парите идват при вас месец след месец, година след година цял живот, все повече и повече?
С бизнеса, който ви предлагаме, това е напълно възможно. Същността му е препоръчване на някои от нещата, които харесваме, на хората около нас. Повечето хора правят това всеки ден, и то безплатно, водени единствено от желанието да бъдат полезни.  В следващите 15 минути ще ви покажем как можете да печелите толкова пари, колкото искате, като просто употребявате и препоръчвате продуктите на фирма АкваСорс.

 

Ще започнем оттам, че има два типа доходи: заработени и пасивни.
Заработените доходи са на принципа Работиш – печелиш, Не работиш – не печелиш. Ако разчитате само на такива доходи и загубите работата си, оставате само с разходи и проблеми.
Пасивните доходи са пари, които получаваме независимо дали работим или не – например, печалба от собствен бизнес.
Но изграждането на бизнес обикновено изисква да вложим много пари, да работим едва ли не денонощно и да притежаваме нужните умения и опит. Малко хора биха поели риск да напуснат сигурната си работа, за да започнат такъв бизнес.

 

Бизнесът, който ви предлагаме, няма тези недостатъци. Той е достъпен за всички и има много предимства. Може да се започне с по-малко от 100 лева, може да се развива от вкъщи в удобно за вас време,  съвместим е с вашата работа и не носи никакъв риск. При изграждането получавате обучение и подкрепа, гарантиращи успеха ви. От вас се иска просто да следвате нашата изпитана система, която ще ви помогне да направите истинска машина за пари за вас и за хората,  с които работите.

 

Има няколко задължителни условия за изграждане на печеливш бизнес:
Първо – достатъчно голям пазар. В това отношение АкваСорс е много привлекателна възможност, защото ни предлага да развиваме бизнес в целия ЕС. 

Второ – уникални и качествени продукти за консумация. Тоест, хората да могат да си ги набавят само от вас и да са толкова доволни от резултатите, че всеки месец да си ги купуват отново и отново. Така ще имате постоянни доходи години наред, след като сте препоръчали продуктите. Ето, че АкваСорс отговаря и на това условие. 
Трето – лост, екип и мрежа.  Богатите изграждат и използват мрежа. Останалите си търсят работа. Не можем да изградим голям бизнес съвсем сами. За да постигнем повече трябва да прилагаме принципа на умножаването. Голямо предимство на АкваСорс е, че дава възможност на всеки човек да изгради мрежа от хора, които ползват и разпространяват продуктите и да печели процент от оборота на цялата си мрежа. При това – без да влага много пари и без никакъв риск. 
Четвърто – равни шансове за успех. Хората, които са включени в екипа ви, трябва да бъдат мотивирани да дават всичко от себе си. Само тогава ще имате истинско умножаване на усилията ви. Отново – един голям плюс за АкваСорс – всеки човек, който включите може веднага да почне да изгражда своя мрежа и има неограничени възможности за успех и печалба от бизнеса си. 
Пето – тенденциите на времето. Успешните хора винаги са на гребена на някоя важна икономическа тенденция. А сега тенденция номер едно в света е остаряването на бейби бум поколението – хората, родени от 1946 до 1964 година. И тай като не се примиряват с този процес и желаят да си върнат младостта, те насочват вниманието и парите си към уелнес продукти. Нещо повече – интерес към уелнеса проявяват не само бейби бумърите,  но и техните родители, както и децата им.  В резултат на това търсенето на здраве и уелнес продукти расте лавинообразно. Днес се консумират повече здравословни хранителни продукти, откогато и да било. Издават се все повече книги за здравето и ръководства за самопомощ. Все повече са здравните реклами и предавания.
И всичко това – заради бейби бумърите. Защото те наброяват 1 млрд души и контролират 65 % от всички пари. Сега на всеки 8 секунди някой от тях навършва 60 години и така ще бъде още 20 години за напред. А какво иска един човек на 60 години? Преди всичко по-добро здраве, по-дълъг живот и ако може да не остарява толкова скоро.
Ето защо най-голямата тенденция на новото хилядолетие бързо набира скорост. За нея се говори по телевизията, за нея се пишат книги, всички я обсъждат. Това е разбира се, индустрията на здравето, наричана още уелнес индустрия. В наши дни тази индустрия надхвърля 500 млрд. долара и се очаква всеки момент да достигне 1 трилион долара. И точно както персоналните компютри бяха хит през 90-те години на миналия век, здравето, красотата и активното дълголетие са хитът на започващото хилядолетие. 

 

Изграждането на вашия АкваСорс бизнес е лесно, защото търсенето на продуктите, които предлагаме расте. Все повече хора искат да изглеждат добре, да бъдат здрави, да забавят стареенето и да живеят по-дълго. Ето защо бизнес, свързан със здравето и дълголетието може да ви донесе успех за цял живот, и даже да бъде оставен в наследство. Ние предлагаме не само бизнес, от който се печели, и не само свободата да разполагате с времето си, както прецените, а и нещо много повече – начин, да бъдете в по-добра форма, да живеете по-дълго и да се справяте с най-често срещаните причини за влошаване не здравето.

 

В наши дни поради изтощаването на почвите много от земеделските култури са непълноценни. При отглеждането им те се замърсяват с пестициди и хербициди, а в процеса на производството на храните много от полезните им съставки се унищожават.  Околната среда е замърсена, а повечето хора са подложени на ежедневен стрес.  Всичко това води до умора, болести и преждевременно остаряване. Как тогава да предпазим себе си и близките си? 

 

Eстественото решение е да потърсим здраве чрез най-добрите природни храни. Това са така наречените суперхрани, които ни изпълват със жизненост, възстановяват нашата енергия, пречистват организма ни от различни токсини, повишават имунитета, защитават ни от болести, забавят остаряването и подобряват функциите на всички органи и системи.

 

Продуктите АкваСорс, които ползваме и предлагаме са три типа:
Супер храни, които хранят, чистят и регенерират целия организъм на клетъчно ниво,
суплементи или хранителни добавки, които решават конкретни здравословни проблеми,
натурална козметика, която регенерира и подмладява кожата.
Тези продукти са удобен, лесен и проверен начин да подобрим здравето си. Ползват се без лекарска консултация и са съвместими със всички видове лечения. Можете да получите подробна информация за тях от нашия сайт, както и от специалните ни книги, каталози и брошури. 

 

Партньор в бизнеса ни е европейската холдингова компания AquaSource Algae Group, която се развива успешно от 1994 година. Та разработва, произвежда, узаконява и доставя продуктите, поема счетоводната отчетност и всеки месец без изключение плаща комисионни на дистрибуторите си. Освен това, АкваСорс предлага допълнителни бонуси като продукти, пари, автомобили, пътешествия и други. Можете да развивате бизнеса си в повечето европейски страни, както и на територията на цялата руска федерация, и в Австралия. Продуктите могат да бъдат купувани и по интернет от целия свят. 

 

В основата на бизнеса, който ви предлагаме е естествената човешка склонност да общуваме и  споделяме. Повечето хора препоръчват и рекламират нещата, които харесват, само че не им се плаща за това. Правим го, защото е в природата ни. Можете да превърнете препоръчването на АкваСорс в успешен бизнес. Просто ползвайте и препоръчвайте продуктите на АкваСорс, както и възможността да се печели от тяхното разпространение. Така ще привличате все повече хора, които ще ползват продукти и ще изграждате все по-голяма мрежа от бизнес партньори. 

 

Това ще ви осигури няколко източника на доходи:
1. Можете да печелите от търговска отстъпка, като намирате клиенти и ги насочвате към АкваСорс. 
2. Можете да печелите процент от оборота на цялата си мрежа от клиенти и бизнес партньори, която постепенно се разраства. Колкото по-голяма е тази мрежа, толкова по-големи са оборотите и съответно – вашите печалби. 
3. Можете да печелите автомобили, пътешествия и други награди за постигнати добри резултати. Забележете, че няма ограничение за доходите ви. Те зависят само от вашето постоянство и от усвояването на правилните умения. 

 

За да печелите по 500 лева на месец, трябва да направите следните три прости неща: 
1. Ползвайте продуктите на АкваСорс за да сте здрави и ги препоръчвайте на хората около вас.
2. Кажете на познатите си, които искат да печелят повече пари за възможностите, предлагани от АкваСорс. Поканете ги на среща с нас, за да им покажем с какво можем да сме им полезни. Така с наша помощ ще изградите мрежа от 5 – 10 души, които ползват и препоръчват АкваСорс.
3. В
ашите сътрудници също имат приятели и познати, които ще информираме.  Някои от тях ще харесат АкваСорс, и ще се включат в групата ви. Така постепенно около вас ще се съберат 30 – 40 души, които ползват продукти на АкваСорс, и вие ще започнете да печелите около 500 лева месечно.

 

За да печелите по 2000 лева на месец, трябва да усвоите още някои умения.  Ние ще продължим да ви помагаме, и заедно с вас ще учим вашите партньори да развиват своя бизнес с АкваСорс. След като помогнем на трима от тях да почнат да печелят по 500 лева на месец, вече ще имате достатъчно умения и ще можете да работите самостоятелно. Доходите ви ще надхвърлят 2000 лева на месец, а все повече от хора от мрежата ви ще се стремят към същото. Сега започва истинския бизнес. Можете да умножавате резултатите си толкова, колкото решите.

 

Вие сами избирате темповете на развитие  на своя бизнес. Но за да се развие той истински, трябва да задвижите силата на удвояването. Фокусирайте се върху това, всеки месец да привличате по един нов бизнес партньор, който да ползва и препоръчва продуктите и бизнеса. Учете своите сътрудници на правят същото. Така времето започва да работи във ваша полза. Чрез силата на удвояването за една – две години можете да изградите екип от над 4000 хиляди души и да започнете да печелите 5 000, 10 000, 15000  и повече лева на месец.

 

С АкваСорс можете да имате да имате собствен бизнес и приятели из цяла Европа. Няма значение от къде сте, на колко сте години, от кой пол сте, какво сте учили, какво работите. Можете да успеете. Можете да включвате в бизнеса и българи, които работят в чужбина. Още от първия месец може да започнете да печелите, но дори и успехът да не дойде веднага, времето работи за вас. Все повече хора търсят допълнителни доходи. Работата от дома дава възможност за повече време за семейството, а чрез интернет всички граници отпадат, и можете да изградите глобален бизнес от вкъщи. 

 

Има два типа хора. Едните разчитат само на заплата, а другите освен това печелят и от бизнеса си с АкваСорс. Сами преценете кое е по-добре за вас. Всеки знае, че не може да стане богат, ако цял живот работи за някой друг. Всеки знае, че за да успяваш в живота, трябва да имаш собствен бизнес. Повечето хора искат да започнат собствен бизнес, но се страхуват, защото не знаят как. Е, в случая е различно. За да успеете във АкваСорс, от вас се иска само желание, готовност да се учите, работа и постоянство. 

Искате ли да сте по-здрави? Готови ли сте да мечтаете и да осъществявате мечтите си? Копнеете ли за по-добър живот? Готови ли сте да се учите? Обичате ли да помагате на другите? Тогава – добре дошли в европейската мрежа Анхира – най-успешната организация в структурата на АкваСорс. При нас е хубаво.

Има една стара истина, че е по-добре да имаме няколко източника на доходи, отколкото само един. Кое е по-лесно за вас: Да оставите нещата такива, каквито са били до сега, да започнете традиционен бизнес, като заложите всичките си спестявания и цялото си време, рискувайки да загубите всичко, или да започнете бизнес от дома си с АкваСорс – лесно, удобно, евтино и без никакъв риск?

Решението е ваше, животът ви – също. Избирайте умно, защото от вас зависи какъв живот ще имате. 

 

 

 
18
Ако нашето предложение ви е заинтригувало, моля, свържете се с човека, който ви е поканил в АкваСорс.  От името на европейската уелнес мрежа Анхира ви благодарим, че се запознахте с  възможностите, които предлагаме и ви желаем здраве, успех и свобода. 
 

Решете сами!

 • Как гледате на идеята да печелите повече пари, работейки допълнително в удобно за вас време от къщи или откъдето решите?
 • Готови ли сте да усвоите няколко прости умения, които ще ви покажем за 1 ден?
 • Бихте ли отделяли по 1-2 лв./ден за да сте по-здрави и да изглеждате по-добре?
 • Харесва ли ви да помагате на хората да се чувстват по-добре и да бъдат по-здрави?
 • Мислите ли, че бихте могли да намерите няколко души, на които би им харесала тази идея? (Разбира се, с наша помощ!)

Ако отговорът ви е ДА, значи сте попаднали право в десетката! Добре дошли в света на здравето и изобилието: Европейска уелнес-мрежа "Анхира"! При нас е хубаво!

Подкатегории

Искате ли да имате свой бизнес и да печелите повече пари? Готови ли сте да усвоите няколко прости умения, на които ще ви научим? Този бизнес е за вас, ако обичате да помагате на другите и се интересувате от здравословен начин на живот. Ако в свободното си време правите някои прости неща с наша помощ, скоро ще започнете да печелите повече пари и постепенно може да станете финансово независими.

Запознайте се с възможностите и ако ви стане интересно се обадете на човека, който ви е насочил към този сайт.

Ако сами сте открили anhira.com, обадете се на д-р Петър Найденов (меню Контакти).